Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Pgt ye gönderilen üç embiryodan ikisi sağlıklı değil. Fakat sonuncusundan yanıt alınmamış tanımlanamamış ve hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Yeniden inceleyecekler. Böyle bir şey duyan yaşayan oldu mu? Yüzde 1 oluyormuş.

Teşekkür ederim o zaman 20 gün kadar İstanbul da kalmak gerekecek anlaşılan. Şehir dışından gelenler acaba konaklamayi nerede yapıyor
Merhaba bende İzmir den gittim Memorial a. Opu zamanı 17 gün transfer zamanı 3 gün otelde konakladık. Transferi dış takip yaptırdım İzmir de 2 kez muayene oldum birkaç kan testi yaptırıldı sonuçlarını gönderdim ona göre transfer tarihim kararlaştırıldı hayırlısı olsun inşallah sizin için de

Benim de 1 embriyomdan yeteri kadar örnek alınmadığı için çalışılamamıştı. Hatta onun ücretini iade etmişlerdi

Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Konaklama işi zor gerçekten. Otel öğretmenevi misafirhaneye bakabilirsiniz. 18 gün kaldık eşimle.
Hangi öğretmenevi acaba , bende arayıp yer ayırtsam, muhtemelen en uygun ,güvenilir o dur. Aslında eşimin ailesi İstanbul da ama Orada kalmak istemiyorum. İlk in de orada kaldım, çok pişman oldum.

Teşekkür ederim o zaman 20 gün kadar İstanbul da kalmak gerekecek anlaşılan. Şehir dışından gelenler acaba konaklamayi nerede yapıyor
Merhabalar Allah denk getirsin insallah herşeyi biz geldiğimizde bir tanıdık aracılığıyla Beşiktaş'ta bir ev kiralayip orda kalmıştık otobüs metrobüsle gidip geldik hastaneye. Yemeklik alışveriş yapmıştık ve çok rahat oldu kahvaltı yemek vs sağlıklı beslenmiş oldum. Biz 15 gün için 2500 verdik eve temmuz ayında kalmıştık.

Hangi öğretmenevi acaba , bende arayıp yer ayırtsam, muhtemelen en uygun ,güvenilir o dur. Aslında eşimin ailesi İstanbul da ama Orada kalmak istemiyorum. İlk in de orada kaldım, çok pişman oldum.
Zübeyde hanım öğretmenevi var ama uzak. Arabamızla gelmiştik toplu ulaşım ile zor olabilir. Şişli öğretmeni var ama doluydu o zaman. İyi bir otel bin TL yi buluyor. Öğretmenevi de 600 TL. Hastaneye gidince hemşireye sormuştuk otel isimleri 5-6 tane otel ismi de vermişti. 18 gün kalmak gerçekten zor. Ev en iyisi çamaşır yemek vs açısından. Biz birkaç gün sonra bir tanıdığın evine yerleştik. Ama huzur yoksa boşverin gitsin.

Kızlar 18 gün mü sürüyor süreç? Rica etsem süreci anlatır mısınız? Mesela adetin 2. Günü tedaviye başladığımızda kaç gün sonra yumurta toplanır

Kızlar 18 gün mü sürüyor süreç? Rica etsem süreci anlatır mısınız? Mesela adetin 2. Günü tedaviye başladığımızda kaç gün sonra yumurta toplanır
Sizin yumurta durumuna göre değişebilir adetin 2.gününden tedaviye başlanır 3 güne bir gidersiniz opu işlemine yakın 1 güne de düşebiliyor hastaneye gitme durumunuz ortalama 18 19 gün sürüyor ama taze transfer olmazsanız 13 15 gün değişebilir ben taze transfer olmuştum transferden 2 gün sonra yine orda kaldım bir site var o sitede uygun 1+1 yada 2+1 evler çok uygun

Teşekkür ederim canım. Bizim tedavimiz eş kaynaklı olduğundan dolayı taze transfer olmayacak. Maksimum 15 gün benim için uygun oluyor şükür ki. Teşekkür ederim

Aminnn inşallah çok iyi imiş, ev acaba devamlı kiralık veriliyor mu?

Bizim de eş kaynaklı canım taze transfer istedik ama
Bizim şöyle canım eşimde sperm yok ve tese olacak. Şayet sperm bulunursa ki inşallah bulunur, embriyo oluşturulacak, pgt, rahim dinlendirme vs derken transfer zamanı ertelenecek

Bizim şöyle canım eşimde sperm yok ve tese olacak. Şayet sperm bulunursa ki inşallah bulunur, embriyo oluşturulacak, pgt, rahim dinlendirme vs derken transfer zamanı ertelenecek
Eşim de azosperm di ilk başta kullandığımız ilaçlar sayesinde sperm çıkmaya başladı hatta opu dan 3 gün önce hiç canlı sperm yoktu ama opu günü çıkmazsa tese olacaktı çok şükür 21 tane çıktı biz rahim dinlendirme istemedik pgt falan yapalım dediler istemedik 11 yumurtadan 8 i döllendi 3 tanesi 5.güne gitti 1 tane transfer yapıldı çok şükür tuttu şimdi 1 buçuk yaşında Rabbim kısmet edecekse hiç birşey engel olmuyor yeterki yürü ya kulum desin

Merhaba benim eşimde azosperm eşiniz hangi ilaçları kullandı
Birde normal çıkışlar memorialde gözüktümü hiç yani opu dan önce eşiniz test verdi mi memorialde

Kesinlikle öyle canım. Rabbim size bağışlasın evladınızı. Ameliyatınızı kim yapmıştı acaba? Takviye bir şey kullandı mı eşiniz? Hormonal değerleri nasıldı acaba

Kesinlikle öyle canım. Rabbim size bağışlasın evladınızı. Ameliyatınızı kim yapmıştı acaba? Takviye bir şey kullandı mı eşiniz? Hormonal değerleri nasıldı acaba
Amin canım inşallah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın Rabbim bu güzelliği Ameliyat olmadık çok şükür opu günü 21 tane canlı cansız sperm bulundu Ankara da Kaan aydos un verdiği takviyeleri kullandık birde yeme içmeye çok dikkat ettik takviye ile bütün değerlerimiz düzeldi sperm dna sı kötüydü en son %9 düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…