Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki ultrasona girdiniz mi hic kese gözükmedi mi? diş gebelik garantilenmeden o igne yapılmazki daha erken bence boyle bi karar icın lütfen acele etmeyin
Dün ultrason oldu bi sey görünmedi bugün baska bi yerde daha muayene olacağım dış gebelikse onunda olası riskleri cok diye biliyorum. bilemiyorum kafam karışık gercekten Allahım her seyin hayırlısını versin

Kizlar merhabalar bugun baska bi doktorda ultrason muayenesi oldum rahim icinde keseye benzer bi sey gordu buyuk ihtimal rahim ici gebelik dedi rahim kalınlığı da bunu gösteriyor falan dedi igneyi hic tavsiye etmedi suan icin bekleyelim dedi igne hem yuzde yuz etkili degilmis hem de yeni gebelik en az 6 ay onerilmiyomus igne sonrasi. kendiliginden dusme ihtimali varmis dusmesse kurtaj olur sanirim kurtaj islemi yeni tedaviyi erteliyor mu acaba bilginiz var mi

Ben yeni kürtaj oldum yeni tedavi 2 ay sonra insallah. Ama siz neden bu kadar acele ediyorsunuz umut beye de anlam veremedim daha henüz ortada fol yok yumurta yok igneden bahsetmesine cok sasirdim. Daha once dıs gebelik gecirdigim icin bu surecleri biliyorum. Dis gebelik olduguna karar vermek öyle kolay degil. Ve sizin daha henüz gebeliginiz cok cok yeni kesenin yeni yeni görünmesi cok normal. Tam olarak hangi gün transfer oldunuz. Bana yucel bey 6+6 da bile 1 hafta daha bekleyelim dedi ki ben de bekleme taraftariydim.

Cok gecmis olsun insllh yeni tedaviniz güzel sonuclanır. Ben acele etmiyorum aslında umut bey cok olumsuz konuştu her defasında. Bugün kendi sehirimdeki doktorda sağlıksız gebelik dedi artık cok yoruldum bi umutlanıp bi üzülmekten.şuan için beklemedeyiz zaten degerlerin kendiliğinden düşüsünü bekleyeceğiz düşmesse ona göre kürtaj olma ihtimali varmiş yani anlayacağıniz hiç bi umut kapısı bırakmadılar ben de kabullendim artık. Tekrardan bi tedaviye baslayacağım zaman yücel beyle devam etmeyi düşünüyorum umut bey bilmiyorum biraz her seyin en kötüsünü düşunduyor insana belki de en kötüsüne hazırlamayi daha mantıklı buluyodur kendince ama biz tüp bebek hastalarının biraz da moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu düşunüyorum.

Umut beye Bi kere denk geldim bende selam bile vermemişti içeriye girdiğinde, yücel bey hastalanmıştıda o yüzden onadenk gelmiştim. Bilmiyorum seven hastalarıda var bakış açısı belkide işinde çok iyi olabilir ama dediğiniz gibi moral motivasyon çok önemli. Umarım her şey gönlünüzce olur. Düşük çok zor ama ileri haftalarda düşmesi daha zor alışıyorsun çünkü bir boşluğa düşüyo insan İnşaAllah Bi sıkıntı yaşamadan bu süreci de atlatırsın belki yavaş gelişiyor bilemeyiz can veren Rabbimden umut kesilmez hakkından hayırlısı olsun

Sağol cnm cok tskkur ederim . Rabbim hepimizin gönlünden geceni versin insllh. Yasamayan bilmez bizi biz biliriz.Evet umut beye durumu bildiren msj attım valla beni armadı bile ne yapim artık burdaki doktorumla sürecimize devam edeceğim .

Hakkından hayırlısı olsun canım pgt yapılmış mıydı

Tesekkür ederim insallah sizinkisi güzel sonuclanır ama nedense benim icimde hep bi olumsuz düsünce vardi kendi gebeligim icin hatta Yucel beye gitmeden rüyasini bile görmüstüm Yucel bey kalp atisi gorunmeyince bu sonucu bekledigimi soylemistim kendisi de cok uzuldü. Kesinlikle moral motivasyon tabii ki önemli ozellikla hasta doktor iliskisi de bence cok önemli tedavi olumlu veya olumsuz olur o ayrı.

Siz şu an kafanızı bu dusüncelere vermemeye calisin gününüz geldiginde tekrar ultrasona girersiniz. Zaten bazı sagliksiz gebelikler kendiliginden düsüyor benim ki de belki düsecekti hatta karin agrilarim baslamisti ama o ara benim baska bi sehre gitme durumum oldugu icin beklemek istemedim. Tabii ki kolay degil bu yollar mesakkatli gecenler bilir ama Rabbimin bi bildigi vardır diyorum ben. Hakkımizda hayirlısı en iyisi ne ise oyle olsun cumlemizin.

Gercekten mi cok sasirdim Yucel bey o ara tatile cikacagini acil bi durumda mutlaka onu aramami soyledi (hani düsük falan olur kanama olursa diye) ben de yok hocam sizi rahatsiz etmek istemem hemsirelere msj atarim bilgi verirler dedim hayir beni arayin telefonumu alın dedi. Yani bunlar bile o kadar kücük ama önemli detaylar ki.

Tesekkür ederim güzel dilekleriniz için insllh burdan zamanı gelince hepimiz güzel şeyler paylasacağız ve bizi okuyanlara umut olacağiz. Her zaman pozitif düşunmek lazım hep buna inanmışımdır rabbim hepimize en güzel zamanda nasip etsin insllh. Umut beye gelince evet burdan onu karalamak elbet istemem ama bilmiyorum hastasıyla biraz daha ilgili olmalı diye düşunuyorum kendisine msj attım en azından msj olarak bile bi sekilde bi dönüş yapmasını beklerdim neyse bir de bu durumu kafaya takamayacağım zaten bir sonraki tedavide kendisiyle devam etmeyi düşünmüyorum

Canım hayırlı olsun doğum yapmışsın Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah nasılsınız bebiş nasıl
Ayyy çok teşekkür ederim .
Allah razı olsun , çok şükür iyiyiz ..
Zorlu bi süreç oldu benim için .
2 kordon dolanması , 1 düğüm olayından dolayı acil 37+0 da sezeryanla doğuma alındım .
8 gün küvez sürecimiz oldu .
Çok şükür şimdi yuvamızdayız . Rabbim herkese sağlıcakla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Ahh kıyamam çok geçmiş olsun benimde kızımın 2 kez dolanmıştı kordon boynuna ve doğum anında farketti Doktor Allah korumuş gerçekten 5 gün yatmıştı yoğun bakımda şekeri düşüktü diye.

Amin Rabbim isteyen herkese annelik babalık duygusunu tattırsın kimsenin kucağı boş kalmasın

Kızlar tekrar merhaba, son zamanlarda embriyo çözünürken bozulmalar oluyormuş. Gerek Google yorumları, gerekse buradan ara ara baktıklarımda gördüm. Sizde de oldu mu? Ya da duydunuz mu?

Kızlar tekrar merhaba, son zamanlarda embriyo çözünürken bozulmalar oluyormuş. Gerek Google yorumları, gerekse buradan ara ara baktıklarımda gördüm. Sizde de oldu mu? Ya da duydunuz mu?
Hiç duymadım ben son zamanlarda ne oluyormuş ki bozuluyormuş daha önceden de bozuluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…