Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok tesekkur ederim . Benim de ilk kızım şişli memorial da oldu. Şimdi Allah nasip ederse dondurulmuş deniyecez
Benim de 8 yıl önce Memorial’da bir kızım olmuştu. Dondurulmuş tedavisine temmuzda başladık. Adetin 22. günü transfer oldu. Arkadaşların da dediği gibi adetin 2. Günü gidiyorsun. Duruma göre birkaç defa daha çağırıyorlar. En son kan tahlili sonrası çatlatma iğnesini yaptırıyorlar. 6 gün sonra da transfer oluyor.

bende sana yaşadıklarımı anlatayım.
9. gün 63
11. gün 103
13. ün 308

ondan sonrada yaptırmadım artık
şu anda oğlum 4 yaşında

inşallah sizinde sağlıklı gebelik olarak devam eder.
Yaa maşallah büyük umut oldunuz teşekkür ederim. Allah uzun ömür versin inşallah benim değerim böyle olur

merhaba bende şişli memorial'de tüp bebeğe başlayacagım. Daha önce Bahceci ile görüştüm ama hiç memnun kalmadım. doktorları ilgisiz ve işini bilmiyormuş gibi geldi. ama memorielde herseyi cok ilgiili davrandılar ve her seyi tek tek anlattılar. memorialde bizde tedaviye başlama kararı aldık. şişli memorial sizcede dogru bir tercih mi? orada tüp bebek yaptıranlar fikirlerini deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen?

Canım merhaba insllh değerlerin güzelce artar . Ben de gecen ay transfer oldum sonucum senin gibi 2 ye katlamadan artis gostermisti. Benim devaminda da 2kattan az artiyordu saglikli artis olmadigini dis gebelik veya bos gebelik gibi ihtimaller saydılar . Zor oldu tabiki benim icin ne oldugunu bilemedigim bi duramla karsilasmak . En son kendi sehirimde kontrol oldugum doktorum sagliksiz rahim ici gebelik dedi ve ben zaten pozif aldiktan 2 hafta sonra dusuk yaptim cok sukur kurtaja falan gerek kalmadi degerlerim suan bayağ dustu 1 haftaya kadar tamamen sıfırlanır galiba. Degerlerinin artisini takip ederler. Her sey gonlunce olsun cnm bebişin sana sımsıkı sarılsın insllh

Cnm merhaba tedavin hayırlı olsun.Memorial iyi tercih bence

Merhaba canım seni takip etmiştim zaten biliyorum durumunu. Allah inşallah bizlere sebep versin ne diyelim dua edip beklemekten başka çaremiz yok.

Merhaba bence doğru yerdesiniz hayırlı olsun tez vakitte güzel haberlerinizi alırız

Allah yardımcımız olsun hanımlar.

Üç tane yumurta toplandı. Üçü de iyi kalitede 5. Güne kadar gitti. Genetiğe gönderdik. Genetikten dönüşü bekliyorum.
Transfer için uçakla geleceğim. Kaç gün istanbulda kalmak lazım acaba?

Son düzenleme:
Transfer günü kalmanız yeterli. Ertesi gün yolculuk yapabiliyorsunuz.

Hayırlı olsun inşallah şimdiden diyelim bende Eylül için ön görüşme randevusu aldım. Kararım belli. Umarım ikimizin ve isteyen herkesin yüzü güler . Hemen hemen herkesden aldığım yorum şişli memorial tüp bebek gayet profesyonel titiz ve başarılı

wuuu maşallah süper çok sevindim
rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah

Masallah cnm hadi hamişliğin tadını cikar bizlere de bol dua et arkandan gelelim

Teşekkür ederim o zaman 20 gün kadar İstanbul da kalmak gerekecek anlaşılan. Şehir dışından gelenler acaba konaklamayi nerede yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…