Çok sevindim canım. Rabbim bizim yüzümüzü de güldürsün inşallah. Biz yememize dikkat etmedik açıkçası. Normal ne olursa yedik. İnşallah bir problem olmazAmin canım inşallah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın Rabbim bu güzelliği Ameliyat olmadık çok şükür opu günü 21 tane canlı cansız sperm bulundu Ankara da Kaan aydos un verdiği takviyeleri kullandık birde yeme içmeye çok dikkat ettik takviye ile bütün değerlerimiz düzeldi sperm dna sı kötüydü en son %9 düşmüştü
Biz Kaan aydos a gittik orda gün içinde düzen laboratuvarı nda testler yapıldı ona göre takviye verdi eşim keçi boynuzu kürü yaıp içiyordu meğerse daha kötü yaparmış bizim gibi hastalara ve tek testis varMerhaba benim eşimde azosperm eşiniz hangi ilaçları kullandı
Birde normal çıkışlar memorialde gözüktümü hiç yani opu dan önce eşiniz test verdi mi memorialde
Ben 4 ay boyunca eşime hafta da 3 veya 4 gün nohut yemeği sabah aç karnına 1 tane havuç 3 tane incir bir avuç üzüm kurusu akşam yatmadan önce ısırgan otu kaynattım birde klomon gün aşırı +max seed plus dışarıdan sağlıksız hiç bir şey yemedi kola zaten içmez bunları yaparak bu günlere geldik Allah'ın izniyleÇok sevindim canım. Rabbim bizim yüzümüzü de güldürsün inşallah. Biz yememize dikkat etmedik açıkçası. Normal ne olursa yedik. İnşallah bir problem olmaz
Banada haber verir misin transfer ücretiniEn son 17bindi. Şimdi zam geldi mi bilemiyorum. Yarın tedaviye başlıyoruz öğrenince yazarım buraya
Kendini hiç yıpratma verende alan da Rabbimiz vardır elbet bir zamanı geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur pişmanlık hiç duyma eğer direk transfer olup da tutmasaydı o zaman da keşke pgt yaptırsaydık belki o zamn iyi olurdu derdin sen kendini dik tut Rabbim bu yolda senin karanlık olan yollarını aydınlığa kavuştursun hakkında neyse hayırlısı o olsunÜç tam kalite embiryodan ikisi sağlıksız geldi. Sonuncudan genetik yanıt alınamamış sanırım alınan parçadan DNA hücreleri çıkamamış. Yeniden çözdürüp parça alıp donduralım mı diye sordular tamam dedim. Şimdi de pişmanım keşke doğrudan transfer olsaydım diye. Tutunmada Yüzde8-10 oranında bir azalma oluyormuş. Lab uzmanı embiryo iyi kalitede diyor. Ailede gen sorunu yok ama yaş 41. Cesaret edemedimpişmanım çözdürmeseydim belki de tutunacaktı diye düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Kendini hiç yıpratma verende alan da Rabbimiz vardır elbet bir zamanı geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur pişmanlık hiç duyma eğer direk transfer olup da tutmasaydı o zaman da keşke pgt yaptırsaydık belki o zamn iyi olurdu derdin sen kendini dik tut Rabbim bu yolda senin karanlık olan yollarını aydınlığa kavuştursun hakkında neyse hayırlısı o olsun
Amin inşallah maddi manevi çok yıpratıyor evet ama sonuca ulaşınca mükemmelHala sonuç gelmedi bekliyorum ama süreç çok yıpratıcı. hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Bizim kaldığımız ev normalde kiralanan bir ev değildi. evde kalan kız tatile gitmişti öyle denk geldi. Ordaki taksi durağında bir adam da ev kiralıyordu. Gidince onunla da konuşabilirsiniz. Hastaneye yürüme mesafesi demişti.Aminnn inşallahçok iyi imiş, ev acaba devamlı kiralık veriliyor mu?
TabiikiBanada haber verir misin transfer ücretini
Bence doğru olanı yapmışsınız bende olsam öyle yapardım. Sıkmayın canınızı Rabbim korusun o minnak embriyonuzu sağlıklı sonuçlar alıp sağlıkla tutunsun İnşaAllahÜç tam kalite embiryodan ikisi sağlıksız geldi. Sonuncudan genetik yanıt alınamamış sanırım alınan parçadan DNA hücreleri çıkamamış. Yeniden çözdürüp parça alıp donduralım mı diye sordular tamam dedim. Şimdi de pişmanım keşke doğrudan transfer olsaydım diye. Tutunmada Yüzde8-10 oranında bir azalma oluyormuş. Lab uzmanı embiryo iyi kalitede diyor. Ailede gen sorunu yok ama yaş 41. Cesaret edemedimpişmanım çözdürmeseydim belki de tutunacaktı diye düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
SİZE ÖZELDEN MESAJ ATMIŞTIMÇok sevindim canım. Rabbim bizim yüzümüzü de güldürsün inşallah. Biz yememize dikkat etmedik açıkçası. Normal ne olursa yedik. İnşallah bir problem olmaz
Pgt taramalı mı acabaGüncel tüp bebek fiyatı 21.500₺ olmuş kızlar. Heyet raporlu 17.200₺
Dondurulmuş embriyo transferi 12.500₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?