350$ olan neydi canım. Öyle bir fiyat da hatırlıyorumGüncel tarifeye göre; Yapay zeka farkı 50 euro, pgt embriyo başı 295 dolar
1 ay önce 455 tl olduğunu söylemişlerdiARKADAŞLAR ŞİŞLİ MEMORAİLDE SPERMİOGRAM ÜCRETİ NE KADAR VE RANDEVU ALMAYA GEREK VAR MI
ŞEHİR DIŞINDAN GELECEĞİZ
Gercekten anlamak zor resmen işe göre fiyat belirlemediklerinim kanıtı bu. Yani opu süreci cok daha zorlu ve anestezi altinda yapilirken buna 5000 tl fiyat bicmiş oluyorlar. Transfer ise cok daha kolay ve anestezi ucretleri olmadam yapiliyor 12.500. (Tabii bunları paket halinde 17.500 e veriyorlar). Transfer icin fiyat cok cok yüksekGüncel tüp bebek fiyatı 21.500₺ olmuş kızlar. Heyet raporlu 17.200₺
Dondurulmuş embriyo transferi 12.500₺
Microçip 200 dolar350$ olan neydi canım. Öyle bir fiyat da hatırlıyorum
Endişende haklısın ama bence hemşire yerine doktorunla konuşabilsen daha iyi olur.. ama genelde doktorların dediği 5.güne gelen embriyo asla kalitesiz değildir.. tutunma ihtimali olmasa asla dondurmazlardı diye düşünüyorum canım.. önemli olan embriyonun genetik olarak sağlıklı olmasıHanımlar merhabalar 6.gün embriyosu transfer olan var mı? Bana bi yardımcı olabilirmisiniz. Benim 6.gun dondurulmus 4 embriyom var ve 2 serli transfer edilecekler. 5.gun olan tek transfer olmustu. 6.gun embriyosu geriden gelisim gosterdigi icin haliyle kafalar karisiyor. Ekim ayinda tedaviye baslayacagiz aslinda ben tedaviyi basa almayi dusunuyordum gecenlerde hemsire aradi bence bunlari deneyelim kaliteleri de iyi dedi . Tabiki hersey rabbimizden ama ne bileyim transfer olmus 12.500 haliyle cok masrafli ve olumsuzluk durumunda yıpraticı bi surec o tutunma olasılıgı düsükse basa almak mantıklı geliyor .
Ben oldum arkadaşım benim 6bb ile c arası idi maalesef tutmadı tutmama sebebine kalitesi çok iyi değil dediler , ama 6 ab olup tutan çok okudum burda .Hanımlar merhabalar 6.gün embriyosu transfer olan var mı? Bana bi yardımcı olabilirmisiniz. Benim 6.gun dondurulmus 4 embriyom var ve 2 serli transfer edilecekler. 5.gun olan tek transfer olmustu. 6.gun embriyosu geriden gelisim gosterdigi icin haliyle kafalar karisiyor. Ekim ayinda tedaviye baslayacagiz aslinda ben tedaviyi basa almayi dusunuyordum gecenlerde hemsire aradi bence bunlari deneyelim kaliteleri de iyi dedi . Tabiki hersey rabbimizden ama ne bileyim transfer olmus 12.500 haliyle cok masrafli ve olumsuzluk durumunda yıpraticı bi surec o tutunma olasılıgı düsükse basa almak mantıklı geliyor .
Evet haklısın cnm.ben de doktorumun aramasını isteyeceğim bir de onun ile konuşsam iyi olacak. Genetik tanı istedim ama genetik tanı gerek duyulan hastalarımıza öneriyoruz bunları deneyelim tutmazsa o sekilde yaptirmanizi tavsiye ederiyoruz dedi. Tutmazsa zaten 1 yeni tedavi parasi bosa gidecek . bunları deneyip olmaması halinde ustune yeni tedavi maddiyatımız el verir mi bilmiyorumEndişende haklısın ama bence hemşire yerine doktorunla konuşabilsen daha iyi olur.. ama genelde doktorların dediği 5.güne gelen embriyo asla kalitesiz değildir.. tutunma ihtimali olmasa asla dondurmazlardı diye düşünüyorum canım.. önemli olan embriyonun genetik olarak sağlıklı olması
Canim cok gecmis olsun.Basta söylemisler miydi kalitesinin iyi olmadiğını. Kalitesini de sorayim tam olarak ne olduğunu .Sen tedaviyi bastan alacaksin sanırım Rabbim insllh bu tedavinden sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin.Ben oldum arkadaşım benim 6bb ile c arası idi maalesef tutmadı tutmama sebebine kalitesi çok iyi değil dediler , ama 6 ab olup tutan çok okudum burda .
Tamam teşekkür ederim.1 ay önce 455 tl olduğunu söylemişlerdi
Evet orta kalite dediler başta ama ben kalitesiz olduğunu biliyordum umudum yoktu zaten onlar %40-50 tutar demişlerdi . Kimyasal gebelik oldu . Tutmayınca zaten embriyo kötüydü dedilerCanim cok gecmis olsun.Basta söylemisler miydi kalitesinin iyi olmadiğını. Kalitesini de sorayim tam olarak ne olduğunu .Sen tedaviyi bastan alacaksin sanırım Rabbim insllh bu tedavinden sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin.
Birazda nasip ve kısmet işi diyebilirizHanımlar merhabalar 6.gün embriyosu transfer olan var mı? Bana bi yardımcı olabilirmisiniz. Benim 6.gun dondurulmus 4 embriyom var ve 2 serli transfer edilecekler. 5.gun olan tek transfer olmustu. 6.gun embriyosu geriden gelisim gosterdigi icin haliyle kafalar karisiyor. Ekim ayinda tedaviye baslayacagiz aslinda ben tedaviyi basa almayi dusunuyordum gecenlerde hemsire aradi bence bunlari deneyelim kaliteleri de iyi dedi . Tabiki hersey rabbimizden ama ne bileyim transfer olmus 12.500 haliyle cok masrafli ve olumsuzluk durumunda yıpraticı bi surec o tutunma olasılıgı düsükse basa almak mantıklı geliyor .
Sagol cnm amin . Evladınla musmutlu günleriniz olsun insllh.Evet hastaneye guveniyorum aslında hakkımızda hayırlısı olsunBirazda nasip ve kısmet işi diyebiliriz
Çünkü bu merkezde 3. gün embriyo transferi yapılanı çok duymamışsınızdır
2018 yılında sadece ama sadece 1 tane 3. gün embriyosu donduruldu
3 ay sonra çözüldü ve transfer oldu ve elhamdülillah o da tuttu
Herkeste tutmadı ve sende tutmayacak diye bir surum söz konusu olamaz
Sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
Ayrıca hastaneye ve doktoruna güven
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşALLAH
Öyle maalesef canım. Dün muhasebeyle görüşünce çok moralim bozuldu. Tamam ülkede her şeyin fiyatı artıyor ediyor ama bu kadar ücret de aşırı fazla. Kısa aralıklarla sürekli zam geliyor.Gercekten anlamak zor resmen işe göre fiyat belirlemediklerinim kanıtı bu. Yani opu süreci cok daha zorlu ve anestezi altinda yapilirken buna 5000 tl fiyat bicmiş oluyorlar. Transfer ise cok daha kolay ve anestezi ucretleri olmadam yapiliyor 12.500. (Tabii bunları paket halinde 17.500 e veriyorlar). Transfer icin fiyat cok cok yüksek
Microçip 200 dolar
Elektrikle oosit aktivasyonu 250 dolar
Embriyogen-blastgen hizmet farkı 400 euro
Sperm dna fragmantaston testi 25 dolar
Her şey dolarla euroyla, tl olanlar da zaten aynı hızla artıyor..
Normal canım muhtemelen ilaçların etkisi sen hiç düşünme bunları hep pozitif ol herkeste farklı tepki gösterir Rabbim bu yolda yolunu açık eylesin inşallahKızlar bugün tedavinin 3. Günü. Az evvel kasığımda ağrı başladı. Batmalar şeklinde. Bu normal mi?
Sen transfer mi olmuştun cnmKızlar bugün tedavinin 3. Günü. Az evvel kasığımda ağrı başladı. Batmalar şeklinde. Bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?