Amin inşallah çok teşekkür ederim canımNormal canım muhtemelen ilaçların etkisi sen hiç düşünme bunları hep pozitif ol herkeste farklı tepki gösterir Rabbim bu yolda yolunu açık eylesin inşallah
Hayır canım, ikinci kez hazırlanıyorum tüp bebek sürecine. İlk tedavinin 3. gününde covid olmuştum. 5 eylülde eşim tese ameliyatı olacak. O zaman belirlenecek sürecimizSen transfer mi olmuştun cnm
Havaist otobüsleri direkt şişliye gitmiyor diye biliyorum, ama zincirlikuyu ve taksime gidiyor. Oradan mesafe kısa, taksiye binilebilir canım.İstanbul Havaalanından Şişli Memoriale Ulaşım nasıl oluyor
Direk otobüs veya Havaşlar var mı acaba
Canım cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel yazmışsın burda eminim senin yazdikların bir cok kisiye umut oluyor ve olacakMerhaba arkadaşlar,
Memorial Şişlide tedavi gören birisi olarak bende burdan yazıp, zorlu tüp bebek sürecini yaşayan arkadaşlara ümit vermek istiyorum.
2019 yılında ilk tüp bebek denememi Memorial’de yaptım ve yakında üç yaşında olacak oğluma kavuştum. Allah’ıma çok şükür ilk transferim tuttu ozamanlar. Yaşım artık ileri olmasına rağmen (41 yaşındayım) doktorum (Dr. Gönül hanım) durumumu tekrar bir deneme icin uygun buldu ve bu sene ocak ayında tekrar bir yumurta toplama işlemi gördüm. PGT den iki sağlıklı embriyo geri geldi çok şükür ve bu ay transfer oldum. Rahim kalınlığı hep ince seyretmesinden dolayı ocaktan bu yana transfer olamamıştım ve ilaçlarla iki kez hazırlık yaptıktan sonra transfer gercekleşmemişti. Dondurulmuş çözülmüş embriyoların transferi icin minimum değer 7mm endometrium kalınlığı ve bu defa tam 7mm görünce transfer gerçekleşti. 7mm görülmesi gereken en düşük değer ve ilac dozlarını artırarak daha fazla kalınlaştırmaya çalıştılar ama maalesef artış olmadı ve bu değerle 9. Ağustos’ta transfer oldum. Pek ümitli değildim ve ara ara adet sancısından başka belirtilerimde olmadı transfer sonrası. Transferden sonrası doğru dürüst belirti olmaması insanın kafasını çok meşgul ettiğini iyi bilirimFakat iki hafta önce ümitsizce gittiğim kan testim pozitif çıktı çok şükür. İnşallah oğluma sağlıklı bir kardeş olur ve ben bu vesileyle 42 yaşında seneye mayıs ayında ikinci kez anne olurum. Bu maddi ve manevi zorlu yolda yürüyen arkadaşlara sabır ve gönülden dileyen herkese sağlıklı evladına kavuşmasını diliyorum
Moov diye bir uygulama var havalimanında otoparkın alt katında kiralık araçlar var uygulama üzerinden kiralayıp direk gidip arabayı orda uygun bir yere park edebirsiniz. biz öyle yapmıştık ilk kullanıma 100 lira da indirim yapıyor yanılmıyorsam. İstanbul'da çok kullandık çok işimize yaradı. Araba kullanan biri var ise bence kesinlikle tercih edilmeli.İstanbul Havaalanından Şişli Memoriale Ulaşım nasıl oluyor
Direk otobüs veya Havaşlar var mı acaba
Araba kiralamak bizim için biraz zor olurMoov diye bir uygulama var havalimanında otoparkın alt katında kiralık araçlar var uygulama üzerinden kiralayıp direk gidip arabayı orda uygun bir yere park edebirsiniz. biz öyle yapmıştık ilk kullanıma 100 lira da indirim yapıyor yanılmıyorsam. İstanbul'da çok kullandık çok işimize yaradı. Araba kullanan biri var ise bence kesinlikle tercih edilmeli.
Araba kiralamak bizim için biraz zor olur
Eşim araba kullanmıyor sadece ben kullanıyorum oda istanbulda hiç araba kullanmadım zor olur benim için
Otobüsleri deniyeceğiz artık
Bu arada se
Kolaylıklar dilerim Allah denk getirsin inşallah İstanbul zor memleketAraba kiralamak bizim için biraz zor olur
Eşim araba kullanmıyor sadece ben kullanıyorum oda istanbulda hiç araba kullanmadım zor olur benim için
Otobüsleri deniyeceğiz artık
Bu arada sen ne yaptın nasılsın kese görmeye gittin mi
Merak etme cnm olabilir yogun yumurtlamadan dolayı. Ben de öyle korkmustum yumurta toplama zamani asiri akintim olmustu ve catlama agrisi gibi agrim da vardi ama doktora gittigimde catlamadigini ögrendim. Ne zaman toplama günü belli miKızlar akıntımda kan vardı. Yumurta çatlamış olabilir mi?
Ben varım canımCanım kızlar, bu ay Memorialda tedaviye başlayan var mı? Ses verin
Canımm yaşadıklarının aynısını yaşadım. Gece 2’de lavaboya gidip görünce sabaha kadar yatamadım, öyle korktum kii.. Yücel hoca sağ olsun içime su serpti. Senin söylediklerini söyledi.Merak etme cnm olabilir yogun yumurtlamadan dolayı. Ben de öyle korkmustum yumurta toplama zamani asiri akintim olmustu ve catlama agrisi gibi agrim da vardi ama doktora gittigimde catlamadigini ögrendim. Ne zaman toplama günü belli mi
Ayyy hayırlı uğurlu olsun canımBen varım canım
Maşallah canım birşey soracam bende orda başlamayı düşünüyorum da heyet raporu Memorial Şişli hastanesi geçerli midirKolaylıklar dilerim Allah denk getirsin inşallah İstanbul zor memleket
Evet geçen hafta keseyi gördük yarında kalp için gidiceğiz Allah tamamına erdirir inşallah
Şişli Memorial hastanesi demi yaptıracaksanız bende yeniyim ve bende tedaviye başlamak istiyorumAyyy hayırlı uğurlu olsun canımBiz daha hazırlık aşamasındayız. Spermiyorgram ve kan testlerini yaptırdık. Daha önce yapılan spermiyogramlara göre değerler daha kötü çıktı… 6-7 aydır takviye almamıza rağmen.. tabiki laboratuar farkıdır diye düşünüyorum.. sizde böyle bir şey oldu mu?
EşimAyyy hayırlı uğurlu olsun canımBiz daha hazırlık aşamasındayız. Spermiyorgram ve kan testlerini yaptırdık. Daha önce yapılan spermiyogramlara göre değerler daha kötü çıktı… 6-7 aydır takviye almamıza rağmen.. tabiki laboratuar farkıdır diye düşünüyorum.. sizde böyle bir şey oldu mu?
Canım meraba bende Memorial Şişli hastanesinde başlayacamda sizinde elinizde sorun mu var? Olumlu sonuç aldınız mı acaba ? Bizde yaptıracagızdaCanımm yaşadıklarının aynısını yaşadım. Gece 2’de lavaboya gidip görünce sabaha kadar yatamadım, öyle korktum kii.. Yücel hoca sağ olsun içime su serpti. Senin söylediklerini söyledi.
Allah nasip ederse eşim pazartesi sabahı tese ameliyatı olacak. Eğer güzel sonuçlanırsa beni opuya alacaklar
Bende varımmBen varım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?