BenCanım kızlar, bu ay Memorialda tedaviye başlayan var mı? Ses verin
Hayırlı olsun şimdidenEşim
Canım meraba bende Memorial Şişli hastanesinde başlayacamda sizinde elinizde sorun mu var? Olumlu sonuç aldınız mı acaba ? Bizde yaptıracagızda
Ben pazartesiye on görüşmeye gidiyorum canımŞişli Memorial hastanesi demi yaptıracaksanız bende yeniyim ve bende tedaviye başlamak istiyorum
Bizim direkt sperm yok kuzum. 2 farklı hastanede de aynı sonuç çıktı. O yüzden sizin durumunuzla alakalı bir şey diyemiyorumAyyy hayırlı uğurlu olsun canımBiz daha hazırlık aşamasındayız. Spermiyorgram ve kan testlerini yaptırdık. Daha önce yapılan spermiyogramlara göre değerler daha kötü çıktı… 6-7 aydır takviye almamıza rağmen.. tabiki laboratuar farkıdır diye düşünüyorum.. sizde böyle bir şey oldu mu?
Eşimde azosperm sorunu var canım. Pazartesi tese ameliyatı olacak, sonuç o zaman belli olur. Heyet raporunu sormuşsun, biz rapor almadık ama bildiğim kadarıyla hastanede heyet raporu geçerliEşim
Canım meraba bende Memorial Şişli hastanesinde başlayacamda sizinde elinizde sorun mu var? Olumlu sonuç aldınız mı acaba ? Bizde yaptıracagızda
Hadi inşallah pazartesi başarılı bir ameliyat ve opu geçirirsinizEşimde azosperm sorunu var canım. Pazartesi tese ameliyatı olacak, sonuç o zaman belli olur. Heyet raporunu sormuşsun, biz rapor almadık ama bildiğim kadarıyla hastanede heyet raporu geçerli
Dualarım seninle olucakEşimde azosperm sorunu var canım. Pazartesi tese ameliyatı olacak, sonuç o zaman belli olur. Heyet raporunu sormuşsun, biz rapor almadık ama bildiğim kadarıyla hastanede heyet raporu geçerli
Benim de doktorum Yucel bey cnm kendisi cok dikkatli birisi hic bastan savma iş yapmıyor gördügüm kadarıyla. Insallah hersey cok guzel gider cnm hayirli haberler ver bizlere.Canımm yaşadıklarının aynısını yaşadım. Gece 2’de lavaboya gidip görünce sabaha kadar yatamadım, öyle korktum kii.. Yücel hoca sağ olsun içime su serpti. Senin söylediklerini söyledi.
Allah nasip ederse eşim pazartesi sabahı tese ameliyatı olacak. Eğer güzel sonuçlanırsa beni opuya alacaklar
inşallah canımBenim de doktorum Yucel bey cnm kendisi cok dikkatli birisi hic bastan savma iş yapmıyor gördügüm kadarıyla. Insallah hersey cok guzel gider cnm hayirli haberler ver bizlere.
Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruzEşimde azosperm sorunu var canım. Pazartesi tese ameliyatı olacak, sonuç o zaman belli olur. Heyet raporunu sormuşsun, biz rapor almadık ama bildiğim kadarıyla hastanede heyet raporu geçerli
Ameliyat oldu mu eşiniz acaba? Sonuç umarım güzeldir. Ameliyatı hangi dr yaptı?Eşimde azosperm sorunu var canım. Pazartesi tese ameliyatı olacak, sonuç o zaman belli olur. Heyet raporunu sormuşsun, biz rapor almadık ama bildiğim kadarıyla hastanede heyet raporu geçerli
Iyiyim cnm beklemedeyim memlekete geldim dün bu ay adette gidecektim normalde ama adetim erken gelirse gidemeyecegim. Bi dahaki ayı beklerim mecburen. Sen nasilsın ya bayadır bakamadım cinsiyet belli oldu mu cnm
Iyiyim cnm beklemedeyim memlekete geldim dün bu ay adette gidecektim normalde ama adetim erken gelirse gidemeyecegim. Bi dahaki ayı beklerim mecburen. Sen nasilsın ya bayadır bakamadım cinsiyet belli oldu mu cnm
Dondurulmuş vardi cnm onlarla devam edicez insallah. Ahh ne sevindim masallah ya saglıkla büyüsün kuzu saglıkla gelsin.Dondurulmuş mu yoksa sıfırdan mı başlayacaksınız. Hayırlısı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Ben iyiyim çok şükür evet cinsiyeti öğrendik erkekmiş
Dondurulmuş vardi cnm onlarla devam edicez insallah. Ahh ne sevindim masallah ya saglıkla büyüsün kuzu saglıkla gelsin.
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Umudu kaybetmemekten ve tedavi ne gerektiriyorsa yapmaktan başka bir şansımız yok diye düşünüyorum. Benimde maalesef geçen perşembe birden kanamam oldu ve ani doktora gitmek durumunda kaldım. Embriyonun altında hematom, yani kanama alanı oluşmuş ve bu maalesef düşük riskini yükseltiyor. Dinlenip beklemekten başka yapacak hiç birşey yokmuş ve eli kolu bağlı günlerin geçmesini bekliyorum. İnşallah tutunur ve düşük yapmam diye dua ediyorum. Dicem şu ki hamile kalıncada mücadele maalesef bitmiyorCanım cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel yazmışsın burda eminim senin yazdikların bir cok kisiye umut oluyor ve olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?