Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Eşim

Canım meraba bende Memorial Şişli hastanesinde başlayacamda sizinde elinizde sorun mu var? Olumlu sonuç aldınız mı acaba ? Bizde yaptıracagızda
Hayırlı olsun şimdiden
Eşinin de sonuçları farklı mı çıktı memorial ile önceki yaptırdığı yerlerde?
Heyet raporunu sormuşsun. Biz raporlu değiliz ama konusurlarken bazı şeylerin bu ay değiştiğini söylediklerini duydum raporlarla ilgili. Bence yeni değişiklikler için hastaneyle konuşsanız daha doğru olur.
İlk muayeneyi yaptırdınız mı? Orada da konuşuluyor sanırım rapor ve ücretler.

Bizim direkt sperm yok kuzum. 2 farklı hastanede de aynı sonuç çıktı. O yüzden sizin durumunuzla alakalı bir şey diyemiyorum

Eşim

Canım meraba bende Memorial Şişli hastanesinde başlayacamda sizinde elinizde sorun mu var? Olumlu sonuç aldınız mı acaba ? Bizde yaptıracagızda
Eşimde azosperm sorunu var canım. Pazartesi tese ameliyatı olacak, sonuç o zaman belli olur. Heyet raporunu sormuşsun, biz rapor almadık ama bildiğim kadarıyla hastanede heyet raporu geçerli

Eşimde azosperm sorunu var canım. Pazartesi tese ameliyatı olacak, sonuç o zaman belli olur. Heyet raporunu sormuşsun, biz rapor almadık ama bildiğim kadarıyla hastanede heyet raporu geçerli
Hadi inşallah pazartesi başarılı bir ameliyat ve opu geçirirsiniz

Benim de doktorum Yucel bey cnm kendisi cok dikkatli birisi hic bastan savma iş yapmıyor gördügüm kadarıyla. Insallah hersey cok guzel gider cnm hayirli haberler ver bizlere.

Benim de doktorum Yucel bey cnm kendisi cok dikkatli birisi hic bastan savma iş yapmıyor gördügüm kadarıyla. Insallah hersey cok guzel gider cnm hayirli haberler ver bizlere.
inşallah canım Bu süreçte fazla duygusal yaklaştığım anlar oldu, Yücel hoca o kadar profesyonel ki hem cevaplarıyla doyurdu hem de bazen saçma bir şekilde kendimi yıprattığımı farkettim. İpek hoca da keza öyle. Şu güne kadar keşke demedim merkezle ilgili, iyi ki seçmişim orayı Umarım hepimiz çok çok güzel haberler alır, evlatla evlerimizi taçlandırırız

Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz
Ameliyat çok güzel geçer inşALLAH
Bol bol kaliteli spermler bulunur İnşALLAH

Ameliyat oldu mu eşiniz acaba? Sonuç umarım güzeldir. Ameliyatı hangi dr yaptı?

Iyiyim cnm beklemedeyim memlekete geldim dün bu ay adette gidecektim normalde ama adetim erken gelirse gidemeyecegim. Bi dahaki ayı beklerim mecburen. Sen nasilsın ya bayadır bakamadım cinsiyet belli oldu mu cnm

Dondurulmuş mu yoksa sıfırdan mı başlayacaksınız. Hayırlısı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Ben iyiyim çok şükür evet cinsiyeti öğrendik erkekmiş

Dondurulmuş mu yoksa sıfırdan mı başlayacaksınız. Hayırlısı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Ben iyiyim çok şükür evet cinsiyeti öğrendik erkekmiş
Dondurulmuş vardi cnm onlarla devam edicez insallah. Ahh ne sevindim masallah ya saglıkla büyüsün kuzu saglıkla gelsin.

Canım cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel yazmışsın burda eminim senin yazdikların bir cok kisiye umut oluyor ve olacak
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Umudu kaybetmemekten ve tedavi ne gerektiriyorsa yapmaktan başka bir şansımız yok diye düşünüyorum. Benimde maalesef geçen perşembe birden kanamam oldu ve ani doktora gitmek durumunda kaldım. Embriyonun altında hematom, yani kanama alanı oluşmuş ve bu maalesef düşük riskini yükseltiyor. Dinlenip beklemekten başka yapacak hiç birşey yokmuş ve eli kolu bağlı günlerin geçmesini bekliyorum. İnşallah tutunur ve düşük yapmam diye dua ediyorum. Dicem şu ki hamile kalıncada mücadele maalesef bitmiyor Pozitif gördükten sonra hematom sorunu yaşayan oldumu sizden arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…