Ay evet işte biz tüp bebek doktorlarının varikosele operasyonu önermeyeceklerini düşündüğümüz için memorial'e gitmeden varikosel operasyonunu yaptırdıkYani mutlaka vardır bir bildikleri.. bizim de morfoloji falan yerlerde ama benim de ilk tedavimde yumurta kaynaklı diye düşünüyorlar. Embriyoların gidişatından anlıyorlar biraz.. biraz da en sağlıklı sperm zaten illaki seçiliyor diye düşünüyorlar.
Bugün biz ürolojiye gittik fatih beyle görüştük. Çok titiz inceledi sorguladı falan.. varikosel var bizde, amwliyat önerdi derken, döndü dediki tüp tedivisi için hiç sorun yok zaten bize 5-10 sperm yeter onu de imsi tekniğiyle buluruz. Ben ilerisi için ve genel sağlığın için tedavi önereceğim dedi.. böyle yani ben de aynı senin gibi şaşırdım biraz ama güvenmekten başka çaremiz yok
Bende pazartesi günü oradaydımCanım bizde salı günü gittik fatih beye dosyamız açıldı bizde önce fatih beyden randevu aldık bize kan tahlili verdi cuma günü tekrar gidecek eşim . Bakalım tesa derse bizde tesa ya başlarız. Allah'ın izniyle inşallah hepimiz gebe oluruz Eylül Anneleri olarak
Biraz zaman geçsin diye bekliyoruz. Farklı bir dr a gideceğiz. Azosperm konusunda güzel sonuçlar elde etmiş birkaç dr var araştırdığım. Genetik ve kromozom sonuçları hepsi normal cnm. Varikosel de demedi doktor. Murad bey için tercih etmiştik bu hastaneyi ama biz gittiğimizde ayrılmıştı.AmiiinBenim eşim oligospermi sayı çok düşük morfoloji sıfır hareket yok. Sadece sol varikosel var başka da birşey bulunamadı. 5 senedir tedavi görüyordum 3 denemem var farkli merkezde. Ne yaptıysak olmadı takviyeler otlar .. hatta daha beter oldu. En son Memorial a gittik nasip dedik .. Azosperm daha farklı bir durum ne dediler peki şu an nasıl bir yol izlenecekmis genetik olarak bir sorun var mı eşinizde
Salı günü güzel haberlerle ferahlarsın insllh cnm. Rabbim cümlemizin yüzünü güldursun bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsinCok sağol canım. haftaya salı tekrar muayene olucam ve gelişmeye bakılacak. Kalp atışı, büyüme vesayre. Hematom geçerse ve kanama dinerse risk normale düşecek tabi ama hematom kaybolurmu ve ne zaman kaybolur kimse bilmiyor. Zaten özellikle ilk aylarda sıkıntı yaratıyormuş bendede olduğu gibi. Mecbur beklicem
Benim ilk tedavimde embriyolarım 3. Günde dondurulmuştu yumurtaların yarısı da döllenmemisti. O zaman morfoloji 1 di. Sayı olarakta 600 bindi. 3 kez transfer oldum toplam 6 embriyo olmadı. Memorial da 0 morfoloji ile tesa oldu sadece 1 yumurta döllenmedi 12 de 12 5. Günü gördükAaaa öylemi evet evet benim eşimede sorular sordu. Peki tüp bebek tesa ile yapılırsa tutar mı canım sende öyle işlem yapacaksınız.
Şimdiden hayırlısı olsun canım inşallahBiraz zaman geçsin diye bekliyoruz. Farklı bir dr a gideceğiz. Azosperm konusunda güzel sonuçlar elde etmiş birkaç dr var araştırdığım. Genetik ve kromozom sonuçları hepsi normal cnm. Varikosel de demedi doktor. Murad bey için tercih etmiştik bu hastaneyi ama biz gittiğimizde ayrılmıştı.
Gözünüz aydın canım, bundan sonrasında hep güzel geçsinKızlar merhaba herkese. Eşimde inmemiş testise bağlı azoosperm vardı. Tüm hormonal değerleri normaldi. Pazartesi günü Mehmet Murad Başar hoca tese yaptı. Elhamdulillah buldu hocaMemorial’ın her bir çalışanından, Murad hocadan Allah bin kere razı olsun il dışına gittiğimiz için giremedim buraya. Sürecimiz yeni başlıyor
Çok şükür bin şükür ElhamdülillahKızlar merhaba herkese. Eşimde inmemiş testise bağlı azoosperm vardı. Tüm hormonal değerleri normaldi. Pazartesi günü Mehmet Murad Başar hoca tese yaptı. Elhamdulillah buldu hocaMemorial’ın her bir çalışanından, Murad hocadan Allah bin kere razı olsun il dışına gittiğimiz için giremedim buraya. Sürecimiz yeni başlıyor
Allah razı olsun kuzum. Biz tedaviye başlayacağımız gün hastaneden ayrılmıştı. Kendi muayenehanesine gittik. Murad hoca Memorial’daki doktorlarla tanışık olduğundan dolayı iletişim noktasında hiç sıkıntı yaşanmadı şükürÇok sevindim canım senin içinmurad hoca kurumdan ayrıldı diye söylendi ama siz kendi muayenesine mi gittiniz ? Özel olarak
Allah razı olsun kuzum, cümlemizin inşallahGözünüz aydın canım, bundan sonrasında hep güzel geçsin
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun cnımKızlar merhaba herkese. Eşimde inmemiş testise bağlı azoosperm vardı. Tüm hormonal değerleri normaldi. Pazartesi günü Mehmet Murad Başar hoca tese yaptı. Elhamdulillah buldu hocaMemorial’ın her bir çalışanından, Murad hocadan Allah bin kere razı olsun il dışına gittiğimiz için giremedim buraya. Sürecimiz yeni başlıyor
Senden de güzel haberleri bekliyorum inşallah canımHadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun cnım
Merhaba ortamısınız bana yardımcı olurmusunuzÇok şükür bin şükür Elhamdülillah
Murat hoca da eşimde 2 kez tese ile sperm bulmuştu
Allah razı olsun kendisinden
Merhaba sperm testinden anlıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz lütfenÇok iyiçok sevindim.sizin adınıza inşallah kucağınız biran önce dolsun
Özelden yaz cnmMerhaba sperm testinden anlıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Merhaba ortamısınız bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?