Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay evet işte biz tüp bebek doktorlarının varikosele operasyonu önermeyeceklerini düşündüğümüz için memorial'e gitmeden varikosel operasyonunu yaptırdık umarım yararı da olmuştur evet ben de insi tekniğiyle seçileceği için ondan umutluyum inşallah doğru spermi seçerler bu sefer eski yaptırdığım yerlerde bu zamana kadar düşündüklerim doğru sperm seçimi yapamadıklarıydı açıkçası fazla sperme yönelmemişlerdi. Memorialin laboratuvari iyi olduğu için inşallah doğrusudur diyorum

Bende pazartesi günü oradaydım fatih beyle 20 gün sonra görüşeceğiz. Bende gitmeden önce kan tahlillerini yaptırmak istiyorum

Biraz zaman geçsin diye bekliyoruz. Farklı bir dr a gideceğiz. Azosperm konusunda güzel sonuçlar elde etmiş birkaç dr var araştırdığım. Genetik ve kromozom sonuçları hepsi normal cnm. Varikosel de demedi doktor. Murad bey için tercih etmiştik bu hastaneyi ama biz gittiğimizde ayrılmıştı.

Salı günü güzel haberlerle ferahlarsın insllh cnm. Rabbim cümlemizin yüzünü güldursun bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Aaaa öylemi evet evet benim eşimede sorular sordu. Peki tüp bebek tesa ile yapılırsa tutar mı canım sende öyle işlem yapacaksınız.
Benim ilk tedavimde embriyolarım 3. Günde dondurulmuştu yumurtaların yarısı da döllenmemisti. O zaman morfoloji 1 di. Sayı olarakta 600 bindi. 3 kez transfer oldum toplam 6 embriyo olmadı. Memorial da 0 morfoloji ile tesa oldu sadece 1 yumurta döllenmedi 12 de 12 5. Günü gördük ilk transferimde de tuttu

Şimdiden hayırlısı olsun canım inşallah Kaan Aydos un ismini çok duydum aslında Murad Bey in kendi yeri var sanırım orada devam ediyor diye biliyorum. Bizim de normal çıkmıştı neden olduğu belli değil Murad Bey eşimin işinin kimyasalla ilgili olup olmadığı sormuştu. Varikosel için ise ileride sağlığı için ameliyat gerekecegini söyledi.

Kızlar merhaba herkese. Eşimde inmemiş testise bağlı azoosperm vardı. Tüm hormonal değerleri normaldi. Pazartesi günü Mehmet Murad Başar hoca tese yaptı. Elhamdulillah buldu hoca Memorial’ın her bir çalışanından, Murad hocadan Allah bin kere razı olsun il dışına gittiğimiz için giremedim buraya. Sürecimiz yeni başlıyor

Çok sevindim canım senin için murad hoca kurumdan ayrıldı diye söylendi ama siz kendi muayenesine mi gittiniz ? Özel olarak

Gözünüz aydın canım, bundan sonrasında hep güzel geçsin

Çok şükür bin şükür Elhamdülillah
Murat hoca da eşimde 2 kez tese ile sperm bulmuştu
Allah razı olsun kendisinden

Çok sevindim canım senin için murad hoca kurumdan ayrıldı diye söylendi ama siz kendi muayenesine mi gittiniz ? Özel olarak
Allah razı olsun kuzum. Biz tedaviye başlayacağımız gün hastaneden ayrılmıştı. Kendi muayenehanesine gittik. Murad hoca Memorial’daki doktorlarla tanışık olduğundan dolayı iletişim noktasında hiç sıkıntı yaşanmadı şükür her muayeneden sonra Murad hocaya bilgi verildi.

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…