Ben anlıyorum canımMerhaba sperm testinden anlıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Amin inşallahSenden de güzel haberleri bekliyorum inşallah canım
Canım atıyorum ama sonuç yarım başka bulamıyorum olduğu kadarını söyle en azından sperm çıkışı olmuş mu ona bakarsın,çünkü eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu sıfır spermdi sadece bi tane ölü hücre vardı bu tedaviden sonra ki sonuçBen anlıyorum canım
En azından bu işaretlediğim 10^6 lar ne demek onu söylermisin anlıyorsan.çatlicaz meraktanBen anlıyorum canım
BunlarBen anlıyorum canım
Öncelikle Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin direk tedaviye başlamak yerine öncelik eşinizin spermini dna olarak düzeltin derim bak ne güzel az da olsa spermi var inanın dna düzelince gerisi geliyor eşime azosperm teşhisi konuldu ve Bi kaç ilaç takviyesiyle oligospermi oldu yani bir kaç tane sperm çıkışı görüldü biz ilaçlara devam ettik dna mız kötüydü onu düzelttik çok şükür 21 tane sperm çıktı dna düzgün olunca yumurtada döllendi taze transfer olduk şimdi bir kızımız varBenim de sayısı 300.000 %1 normal morfolojisi var doğru spermi acaba bu sefer seçebilecek miyiz diye endişeleniyorum korkum ove her seçilen sperm yumurtayı döller mi kafamdaki soru işareti de bu 2 defa yumurta döllenmedi bu spam kaynaklı da olabilir mi İnşallah sizin gibi bizde güzel sonuçlandırırız tedavimizi
Allah herkese nasip etsin inşallah kucaklarımızı doldurmayı
2.’ye indirim oluyor mu bilmiyorum canım. Hastane ile görüş istersen. Tüp bebek paket fiyatı 21.900₺ şu anHerkese merhaba tedavi ücreti ne kadar bilen arkadaşlar var mı ? Bir de geçen sene tedavi başarısız oldu baştan başlıyoruz 2. Ye indirim uyguluyorlar mı ?
Ne güzel yazmışsınızÖncelikle Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin direk tedaviye başlamak yerine öncelik eşinizin spermini dna olarak düzeltin derim bak ne güzel az da olsa spermi var inanın dna düzelince gerisi geliyor eşime azosperm teşhisi konuldu ve Bi kaç ilaç takviyesiyle oligospermi oldu yani bir kaç tane sperm çıkışı görüldü biz ilaçlara devam ettik dna mız kötüydü onu düzelttik çok şükür 21 tane sperm çıktı dna düzgün olunca yumurtada döllendi taze transfer olduk şimdi bir kızımız var
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasın. Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Uzun uzadıya yazıp anlatmışsın çok sağ ol. İlk kez duydum bu durumu. Umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın, stres yapmamaya gayret etMerhaba arkadaşlar,
Memorial Şişli sayesinde pozitif gördükten sonra gecen hafta kanama geçirdiğimi sizlerle paylaşmıştım. Kanama hematomdan kaynaklı denilmişti ve bu tüp bebek yoluya hamile kalan bayanlarda daha sık görülen, maalesef düşük riskini artıran bir durum. Bugünki kontrolümde hematomun kaybolduğunu öğrendim ve bebeğin kalp atışlarını duyabildim Allah’ıma çok şükür :)
Bu durumdan öğrendiğim şu ki tüp bebekten sonra özellikle ilk haftalarda kanama yaşanırsa illahi düşük diye düşünmemek lazım, hematomda sıkça görülen sebeblerdenmiş ve bu hematomlar bir kaç hafta içerisinde geldiği gibi yine gidebiliyormuş (ya dışa kanayarak yada vücudun rezorbe etmesiyle) Bu ilk etapta baya korkutucu tecrübeyi bilgilendirmek için sizinle paylaşmak istedim. İnsan başına gelmeyince bilemiyor tabi…Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Allah senden razı olsun, rabbim yavrunu sana bagışlasın bende böyle dua edebilirim sana güzel kardeşimMerhaba arkadaşlar,
Memorial Şişli sayesinde pozitif gördükten sonra gecen hafta kanama geçirdiğimi sizlerle paylaşmıştım. Kanama hematomdan kaynaklı denilmişti ve bu tüp bebek yoluya hamile kalan bayanlarda daha sık görülen, maalesef düşük riskini artıran bir durum. Bugünki kontrolümde hematomun kaybolduğunu öğrendim ve bebeğin kalp atışlarını duyabildim Allah’ıma çok şükür :)
Bu durumdan öğrendiğim şu ki tüp bebekten sonra özellikle ilk haftalarda kanama yaşanırsa illahi düşük diye düşünmemek lazım, hematomda sıkça görülen sebeblerdenmiş ve bu hematomlar bir kaç hafta içerisinde geldiği gibi yine gidebiliyormuş (ya dışa kanayarak yada vücudun rezorbe etmesiyle) Bu ilk etapta baya korkutucu tecrübeyi bilgilendirmek için sizinle paylaşmak istedim. İnsan başına gelmeyince bilemiyor tabi…Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Ayyy canim ya cok sevindim ben de seni merak etmistim . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar,
Canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin bende olmuştu tam transfer öncesi çünkü, gidip hemen idrar tahlili verdim ve yücel beyinde önerisiyle monurol kullandım tek şase Bi ilaç sıkıntım geçti hemen bu fitiller falan yapabiliyorKızlar progestan iğne ve fitili cumartesi itibariyle sonlandırdık. Kasık ağrım oluyor. Küçük tuvaletim azıcık da gelse saatlerce tutmuşum gibi ağrı oluyor. Benzerini yaşayan oldu mu?
İnşallah canım bende bu ay inşallah başlarımSenden de güzel haberleri bekliyorum inşallah canım
Aa tamam canım hemen bi doktora gideyim. Çok çook teşekkür ederimmCanım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin bende olmuştu tam transfer öncesi çünkü, gidip hemen idrar tahlili verdim ve yücel beyinde önerisiyle monurol kullandım tek şase Bi ilaç sıkıntım geçti hemen bu fitiller falan yapabiliyor
Bende Ekim de basliyacam, Allah nasip ederse . Çok stres heyecan yapmaya başladım.Canım kızlar, bu ay Memorialda tedaviye başlayan var mı? Ses verin
Ekim için bize fiyatlar artabilir denmişti, 12500 için. Acaba şuan fiyatlar ayni miÖyle maalesef canım. Dün muhasebeyle görüşünce çok moralim bozuldu. Tamam ülkede her şeyin fiyatı artıyor ediyor ama bu kadar ücret de aşırı fazla. Kısa aralıklarla sürekli zam geliyor.
Hanımlar merhabalar 6.gün embriyosu transfer olan var mı? Bana bi yardımcı olabilirmisiniz. Benim 6.gun dondurulmus 4 embriyom var ve 2 serli transfer edilecekler. 5.gun olan tek transfer olmustu. 6.gun embriyosu geriden gelisim gosterdigi icin haliyle kafalar karisiyor. Ekim ayinda tedaviye baslayacagiz aslinda ben tedaviyi basa almayi dusunuyordum gecenlerde hemsire aradi bence bunlari deneyelim kaliteleri de iyi dedi . Tabiki hersey rabbimizden ama ne bileyim transfer olmus 12.500 haliyle cok masrafli ve olumsuzluk durumunda yıpraticı bi surec o tutunma olasılıgı düsükse basa almak mantıklı geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?