Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben anlıyorum canım
Canım atıyorum ama sonuç yarım başka bulamıyorum olduğu kadarını söyle en azından sperm çıkışı olmuş mu ona bakarsın,çünkü eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu sıfır spermdi sadece bi tane ölü hücre vardı bu tedaviden sonra ki sonuç

Eklentiler

• 2E9455CF-D857-485A-AC35-771BF291D0B3.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 7C4EAAAA-F615-4B44-B7D4-0C6625241559.webp
    21 KB · Görüntüleme: 80
Öncelikle Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin direk tedaviye başlamak yerine öncelik eşinizin spermini dna olarak düzeltin derim bak ne güzel az da olsa spermi var inanın dna düzelince gerisi geliyor eşime azosperm teşhisi konuldu ve Bi kaç ilaç takviyesiyle oligospermi oldu yani bir kaç tane sperm çıkışı görüldü biz ilaçlara devam ettik dna mız kötüydü onu düzelttik çok şükür 21 tane sperm çıktı dna düzgün olunca yumurtada döllendi taze transfer olduk şimdi bir kızımız var

Herkese merhaba tedavi ücreti ne kadar bilen arkadaşlar var mı ? Bir de geçen sene tedavi başarısız oldu baştan başlıyoruz 2. Ye indirim uyguluyorlar mı ?

Herkese merhaba tedavi ücreti ne kadar bilen arkadaşlar var mı ? Bir de geçen sene tedavi başarısız oldu baştan başlıyoruz 2. Ye indirim uyguluyorlar mı ?
2.’ye indirim oluyor mu bilmiyorum canım. Hastane ile görüş istersen. Tüp bebek paket fiyatı 21.900₺ şu an

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ilginize inşallah üroloji doktoru da ilaç verir bize biraz daha sperme çalışma tarafında olur

Merhaba arkadaşlar,
Memorial Şişli sayesinde pozitif gördükten sonra gecen hafta kanama geçirdiğimi sizlerle paylaşmıştım. Kanama hematomdan kaynaklı denilmişti ve bu tüp bebek yoluya hamile kalan bayanlarda daha sık görülen, maalesef düşük riskini artıran bir durum. Bugünki kontrolümde hematomun kaybolduğunu öğrendim ve bebeğin kalp atışlarını duyabildim Allah’ıma çok şükür :)
Bu durumdan öğrendiğim şu ki tüp bebekten sonra özellikle ilk haftalarda kanama yaşanırsa illahi düşük diye düşünmemek lazım, hematomda sıkça görülen sebeblerdenmiş ve bu hematomlar bir kaç hafta içerisinde geldiği gibi yine gidebiliyormuş (ya dışa kanayarak yada vücudun rezorbe etmesiyle) Bu ilk etapta baya korkutucu tecrübeyi bilgilendirmek için sizinle paylaşmak istedim. İnsan başına gelmeyince bilemiyor tabi…Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasın. Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Uzun uzadıya yazıp anlatmışsın çok sağ ol. İlk kez duydum bu durumu. Umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın, stres yapmamaya gayret et

Allah senden razı olsun, rabbim yavrunu sana bagışlasın bende böyle dua edebilirim sana güzel kardeşim

Ayyy canim ya cok sevindim ben de seni merak etmistim . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar progestan iğne ve fitili cumartesi itibariyle sonlandırdık. Kasık ağrım oluyor. Küçük tuvaletim azıcık da gelse saatlerce tutmuşum gibi ağrı oluyor. Benzerini yaşayan oldu mu?

Kızlar progestan iğne ve fitili cumartesi itibariyle sonlandırdık. Kasık ağrım oluyor. Küçük tuvaletim azıcık da gelse saatlerce tutmuşum gibi ağrı oluyor. Benzerini yaşayan oldu mu?
Canım idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin bende olmuştu tam transfer öncesi çünkü, gidip hemen idrar tahlili verdim ve yücel beyinde önerisiyle monurol kullandım tek şase Bi ilaç sıkıntım geçti hemen bu fitiller falan yapabiliyor

Aa tamam canım hemen bi doktora gideyim. Çok çook teşekkür ederimm

Öyle maalesef canım. Dün muhasebeyle görüşünce çok moralim bozuldu. Tamam ülkede her şeyin fiyatı artıyor ediyor ama bu kadar ücret de aşırı fazla. Kısa aralıklarla sürekli zam geliyor.
Ekim için bize fiyatlar artabilir denmişti, 12500 için. Acaba şuan fiyatlar ayni mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…