Çok az kalmışBende Ekim de basliyacam, Allah nasip ederse . Çok stres heyecan yapmaya başladım.
Bana da öyle denmisti ama benim yasal ollarak 2 li transfer hakkim vardı vw ikili trasfer yaptirmistin. Eger istiyorsaniz ve yasal hakkınız da varsa ikili transfer yaptirabilirsiniz.Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. 2 şerli transfer bize yapmıyoruz dendi . Benim 1 tane 2 şerli 1 tane de tek şeklinde 2 dondurulmusum var biz 2 şerli olanı istiyoruz dedik ama tekliye ikna etmeye çalıştılar, daha sağlıklı olur diye . Sizce ne yapsak aslında ben ikişer li olanı istiyorum
Canim benim ilk 2 tanesi 1 tane konuldu. Geri kalan 4 tane 6.gun embriyoları 2 serli transfer olacak bunlar denildi bana ben de bilmiyorumki 6.gun embriyosu oldugu icin mi oyle olacak acaba ben de ekimde basliyorum bakalim hayirlisiHakkınız da hayırlısı olsun inşallah. 2 şerli transfer bize yapmıyoruz dendi . Benim 1 tane 2 şerli 1 tane de tek şeklinde 2 dondurulmusum var biz 2 şerli olanı istiyoruz dedik ama tekliye ikna etmeye çalıştılar, daha sağlıklı olur diye . Sizce ne yapsak aslında ben ikişer li olanı istiyorum
Canım sen hastanenin dediğini yap kafan karışmasın ben ne diyolarsa onu uyguladim tek olması daha iyi bence deHakkınız da hayırlısı olsun inşallah. 2 şerli transfer bize yapmıyoruz dendi . Benim 1 tane 2 şerli 1 tane de tek şeklinde 2 dondurulmusum var biz 2 şerli olanı istiyoruz dedik ama tekliye ikna etmeye çalıştılar, daha sağlıklı olur diye . Sizce ne yapsak aslında ben ikişer li olanı istiyorum
Ben gönderdim aslında CD nin içindeki verilere bakin ben hepsine tek tek tıkladim iki tanesi resim şeklinde açıldı onları gönderdim direkKızlar ben hsg cektirdim dun sonucu cd olarak aldik ama sıkıştırılmış dosya olarak maille gönderiyoruz olmuyor olmadı tek tek görüntü yollayacağız bu sekilde sonuç gönderen var mı
Tesekkur ederim ben de resim seklinde göndereceğim artık olmazsaBen gönderdim aslında CD nin içindeki verilere bakin ben hepsine tek tek tıkladim iki tanesi resim şeklinde açıldı onları gönderdim direk
Merhaba yorumunuzu şimdi okudum ben. Benimde kızımda kordon düğümü var ve 32 haftalık henüz siz kaçıncı haftada öğrendiniz düğüm olduğunu ve öğrener öğrenmez sezeryanla doğum mu yaptırdılar?Ayyy çok teşekkür ederim .
Allah razı olsun , çok şükür iyiyiz ..
Zorlu bi süreç oldu benim için .
2 kordon dolanması , 1 düğüm olayından dolayı acil 37+0 da sezeryanla doğuma alındım .
8 gün küvez sürecimiz oldu .
Çok şükür şimdi yuvamızdayız . Rabbim herkese sağlıcakla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Hayırlı olsun ..Merhaba yorumunuzu şimdi okudum ben. Benimde kızımda kordon düğümü var ve 32 haftalık henüz siz kaçıncı haftada öğrendiniz düğüm olduğunu ve öğrener öğrenmez sezeryanla doğum mu yaptırdılar?
Merhaba transfer için şehir dışından geleceğim. Birinci muayeneyi oldum. Kan tahlilini ve ultrason sonuçlarını gönderdim. 6 gün sonraya ikinci muayene olmamı istediler. İkinci muayeneden ne kadar sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz?
Merhabalar hayirlı olsun öncelikle tedaviniz. Adetin 17. Ve 20. Gunleri arasına denk geliyor gnlde transfer tarihleri benim 17.gune denk gelmisti transferMerhaba transfer için şehir dışından geleceğim. Birinci muayeneyi oldum. Kan tahlilini ve ultrason sonuçlarını gönderdim. 6 gün sonraya ikinci muayene olmamı istediler. İkinci muayeneden ne kadar sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz?
Ayrintili ultrasonda görünüyor diye duymuştum.Bu sefer doktora gittiğimde sorucam. InşAllah ben de hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırımHayırlı olsun ..
Şöyle ki ; bende ultrasyonda belli olmadı , görülseydi zaten hoca söylerdi diye düşünüyorum. Benim durumum kontrole gittiğimde nst de düzensiz şekilde bozukluk vardı.37+0’daydım ve o gün Acil sezeryana alındım
O haftalarda ayrıntılı ultrason için geç kalmış oluyor… Yani bildiğim kadarıyla belirli haftalar aralığında zaten detaylı ultrason taraması yapılıyor orada çıkarsa çıkar. Ama gönlünüzü ferah tutun ya öyle kötü şeyleri çağırmayın Allah’ın İzniyle Rabbim Mucizenizi kucağınıza kondursun inşallahAyrintili ultrasonda görünüyor diye duymuştum.Bu sefer doktora gittiğimde sorucam. InşAllah ben de hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım
Amin çok teşekkür ederim. Ben 1 keresinde gitmiştim ayrıntılı ultrasona 22ci haftamda hiç bir sorun yoktu. Belki sonradan oluşmuş diye düşündüm ben.inşallah ki doktor yanlış görmüş çünki bu doktor kendi doktorum değildi kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim.Bu hafta kendi doktoruma gideceğim. Cevabınız için teşekkür ederimO haftalarda ayrıntılı ultrason için geç kalmış oluyor… Yani bildiğim kadarıyla belirli haftalar aralığında zaten detaylı ultrason taraması yapılıyor orada çıkarsa çıkar. Ama gönlünüzü ferah tutun ya öyle kötü şeyleri çağırmayın Allah’ın İzniyle Rabbim Mucizenizi kucağınıza kondursun inşallah
Teşekkür ederim yanıtınız için.Merhabalar hayirlı olsun öncelikle tedaviniz. Adetin 17. Ve 20. Gunleri arasına denk geliyor gnlde transfer tarihleri benim 17.gune denk gelmisti transfer
Bende Ekim'de senin doktoru.n hangisi canımBende Ekim de basliyacam, Allah nasip ederse . Çok stres heyecan yapmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?