Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. 2 şerli transfer bize yapmıyoruz dendi . Benim 1 tane 2 şerli 1 tane de tek şeklinde 2 dondurulmusum var biz 2 şerli olanı istiyoruz dedik ama tekliye ikna etmeye çalıştılar, daha sağlıklı olur diye . Sizce ne yapsak aslında ben ikişer li olanı istiyorum

Bende Ekim de basliyacam, Allah nasip ederse . Çok stres heyecan yapmaya başladım.
Çok az kalmış ben bu ay sonu başlıyorum ancak ennn baştan yumurta toplama sonra da pgt bekleme olacak.. transferim en iyi ihtimal aralıkta olur.. yani ilk önce senden güzel haberleri alacağız inşallah

Bana da öyle denmisti ama benim yasal ollarak 2 li transfer hakkim vardı vw ikili trasfer yaptirmistin. Eger istiyorsaniz ve yasal hakkınız da varsa ikili transfer yaptirabilirsiniz.

Canim benim ilk 2 tanesi 1 tane konuldu. Geri kalan 4 tane 6.gun embriyoları 2 serli transfer olacak bunlar denildi bana ben de bilmiyorumki 6.gun embriyosu oldugu icin mi oyle olacak acaba ben de ekimde basliyorum bakalim hayirlisi

Kızlar ben hsg cektirdim dun sonucu cd olarak aldik ama sıkıştırılmış dosya olarak maille gönderiyoruz olmuyor olmadı tek tek görüntü yollayacağız bu sekilde sonuç gönderen var mı

Canım sen hastanenin dediğini yap kafan karışmasın ben ne diyolarsa onu uyguladim tek olması daha iyi bence de

Kızlar ben hsg cektirdim dun sonucu cd olarak aldik ama sıkıştırılmış dosya olarak maille gönderiyoruz olmuyor olmadı tek tek görüntü yollayacağız bu sekilde sonuç gönderen var mı
Ben gönderdim aslında CD nin içindeki verilere bakin ben hepsine tek tek tıkladim iki tanesi resim şeklinde açıldı onları gönderdim direk

Sıkıntı olmaz canım. Hastane zaten yeterli olmazsa tekrar istiyor. Ben yurtdışında kaldığım icin uzaktan uzağa bir çok muayene sonucunu gönderdim. Beğenmedikleri zaman hep haber verdiler “bu olmadı” diye :)
Güzel dileklerin için sana ve diğer arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim. Bende cuma günü tekrar muayene olmayı bekliyorum. Hematomdan kurtulduk, şimdide embriyo transfer gününe göre biraz küçük dediler. Dertler ve bekleme bitmiyor. Haftaya daha net anlaşılır artık, gerektiği gibi ilerliyormu ilerlemiyormu. Biz elimizden geleni yapalımda, gerisi zaten Allah’ın taktiri…

Merhaba yorumunuzu şimdi okudum ben. Benimde kızımda kordon düğümü var ve 32 haftalık henüz siz kaçıncı haftada öğrendiniz düğüm olduğunu ve öğrener öğrenmez sezeryanla doğum mu yaptırdılar?

Hayırlı olsun ..
Şöyle ki ; bende ultrasyonda belli olmadı , görülseydi zaten hoca söylerdi diye düşünüyorum. Benim durumum kontrole gittiğimde nst de düzensiz şekilde bozukluk vardı.37+0’daydım ve o gün Acil sezeryana alındım

Merhaba transfer için şehir dışından geleceğim. Birinci muayeneyi oldum. Kan tahlilini ve ultrason sonuçlarını gönderdim. 6 gün sonraya ikinci muayene olmamı istediler. İkinci muayeneden ne kadar sonra transfer yapılıyor biliyor musunuz?

Merhabalar hayirlı olsun öncelikle tedaviniz. Adetin 17. Ve 20. Gunleri arasına denk geliyor gnlde transfer tarihleri benim 17.gune denk gelmisti transfer

Ayrintili ultrasonda görünüyor diye duymuştum.Bu sefer doktora gittiğimde sorucam. InşAllah ben de hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım

Ayrintili ultrasonda görünüyor diye duymuştum.Bu sefer doktora gittiğimde sorucam. InşAllah ben de hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım
O haftalarda ayrıntılı ultrason için geç kalmış oluyor… Yani bildiğim kadarıyla belirli haftalar aralığında zaten detaylı ultrason taraması yapılıyor orada çıkarsa çıkar. Ama gönlünüzü ferah tutun ya öyle kötü şeyleri çağırmayın Allah’ın İzniyle Rabbim Mucizenizi kucağınıza kondursun inşallah

Amin çok teşekkür ederim. Ben 1 keresinde gitmiştim ayrıntılı ultrasona 22ci haftamda hiç bir sorun yoktu. Belki sonradan oluşmuş diye düşündüm ben.inşallah ki doktor yanlış görmüş çünki bu doktor kendi doktorum değildi kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gitmiştim.Bu hafta kendi doktoruma gideceğim. Cevabınız için teşekkür ederim

Hanımlar Merhaba ..
Bi arkadaş için soruyorum ..
Memorial ‘da rapor geçiyor mu yoksa pakette indirim mi yapıyorlardı ?
Eltimin daha evvelden aldığı rapor var da o da orda başlayacak emin olamadık , benim bildiğim indirim sağlıyorlardı .. Yani rutin rapor prosedürü işlemiyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…