Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba Memorialde normal sgkda geçmiyor bundan 4 sene önce devletten çıkarıp hatta kullandığım o senenin raporuna bana 1000 TL indirim yapmışlardı o zaman herkese öyleydi şuan ne durumda hiç bir bilgim yok. Yani devletten çıkarılan raporda indirim yapmaları sadece hastanenin insiyatifine bağlı olan Bişey

Aynen bende öyle biliyorum ama belki farklıdır diye sormak istedim .
Güncel şekilde tecrübede eden varsa paylaşımı bekliyorum

Ben 4 gün önce yumurta toplama yaptırdım. Bana verdikleri kağıtta yanlış hatırlamıyorsam raporlu 17.500 yazıyordu. ilk tedavi 21.500, ikinci tedavi 20.500 dediler . Ama emin olmak için akşam tekrar verdikleri kağıda bakarım.

Geçen hafta pazar yumurta toplanmıştı .Bugün 9 tandenden geriye 5 embriyo kalmış pgtye gidebilecek . Kaliteleri 5aa, 6ab, 5ab, 4ab, 6 bb . Bakalım kaçı pgt den dönebilecek . İnşallah hepsi sağlıklı gelir

Merhaba, insallahh hepsi sağlıklıdır..
Pgt ücreti kaç lira canım

İnsllh hepsi sağlıklı gelir cnm minnakların sıkı sıkı tutunsunlar sana. Transferi 1 adet gecince mi yapıyolardı

Canım pgt yaptırlmayı siz mi istediniz hastaneden mi önerdiler ben istedim ama gerek yok dediler. Aslında yapılsa iyi olurdu sanki

Canım pgt yaptırlmayı siz mi istediniz hastaneden mi önerdiler ben istedim ama gerek yok dediler. Aslında yapılsa iyi olurdu sanki
Aminn canım inşallah güzel sonuç alırız hepimiz Evet biz istedik . Benim daha önceki gebeliğimde sıkıntı olmuştu o yüzden istedik . Siz de sıkıntı yoksa gerek yoktur canım içiniz rahat olsun

Aminn canım inşallah güzel sonuç alırız hepimiz Evet biz istedik . Benim daha önceki gebeliğimde sıkıntı olmuştu o yüzden istedik . Siz de sıkıntı yoksa gerek yoktur canım içiniz rahat olsun
Ben de tmmzda dondurulmuş transferi oldum düşükle sonuçlandı. O yüzden pgt yaptırsak mı kalanlara dedik ama grk yok dediler yaptırmadık ama böyle bi olumsuzluk yasayınca sanki o hep olacakmiş gibi hissiyata kapılıyorum zaman zaman.Hakkımızda hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün insllh.

Aslında bir düşük olduysa düşünülebilirdi . İsteğe bağlı yapıyorlar diye biliyorum .çünkü biz pgt istedik.Soner bey gereksiz demişti ama Semra Hanım görüşmede eğer siz pgt istiyorsanız sizin isteğinize uyarız msjını verdi .Hakkınızda hayırlısı olsun . Hoş pgt de garanti değil , benim geçen sene 2 pgtli embiyom olmadı , biri tutmadı biri kimyasal oldu. Sebep de yok .

Canım her sey gönlünce olsun insllh. Evet kısmet bu işler vardır bi vakti. İnsllh güzel olacak embriyoların kalitelı bence.

Yok cnm başlamadım henüz tekrar ameliyat olcam önümüzdeki ay... Sen nasılsın napıyosun
Neden tekrar ameliyat canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ben çok zorlanıyorum valla kızım çok etkilendi kardeşi olunca o bizi baya zorladı yeni yeni düzeliyor kardeşine alışıyor kıran döken bir çocuk oldu o naif akıllı kız gitti yepyeni bir çocuk geldi valla çok şükür zorlu günleri atlattık

Histereskopi olacak cnm tekrardan. Rabbim kolaylık versin zamanla alışırlar İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…