- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Merhaba Memorialde normal sgkda geçmiyor bundan 4 sene önce devletten çıkarıp hatta kullandığım o senenin raporuna bana 1000 TL indirim yapmışlardı o zaman herkese öyleydi şuan ne durumda hiç bir bilgim yok. Yani devletten çıkarılan raporda indirim yapmaları sadece hastanenin insiyatifine bağlı olan BişeyHanımlar Merhaba ..
Bi arkadaş için soruyorum ..
Memorial ‘da rapor geçiyor mu yoksa pakette indirim mi yapıyorlardı ?
Eltimin daha evvelden aldığı rapor var da o da orda başlayacak emin olamadık , benim bildiğim indirim sağlıyorlardı .. Yani rutin rapor prosedürü işlemiyordu?
Aynen bende öyle biliyorum ama belki farklıdır diye sormak istedim .Merhaba Memorialde normal sgkda geçmiyor bundan 4 sene önce devletten çıkarıp hatta kullandığım o senenin raporuna bana 1000 TL indirim yapmışlardı o zaman herkese öyleydi şuan ne durumda hiç bir bilgim yok. Yani devletten çıkarılan raporda indirim yapmaları sadece hastanenin insiyatifine bağlı olan Bişey
Ben 4 gün önce yumurta toplama yaptırdım. Bana verdikleri kağıtta yanlış hatırlamıyorsam raporlu 17.500 yazıyordu. ilk tedavi 21.500, ikinci tedavi 20.500 dediler . Ama emin olmak için akşam tekrar verdikleri kağıda bakarım.Hanımlar Merhaba ..
Bi arkadaş için soruyorum ..
Memorial ‘da rapor geçiyor mu yoksa pakette indirim mi yapıyorlardı ?
Eltimin daha evvelden aldığı rapor var da o da orda başlayacak emin olamadık , benim bildiğim indirim sağlıyorlardı .. Yani rutin rapor prosedürü işlemiyordu?
Tahmin ediyorummmmGeçen hafta pazar yumurta toplanmıştı .Bugün 9 tandenden geriye 5 embriyo kalmış pgtye gidebilecek . Kaliteleri 5aa, 6ab, 5ab, 4ab, 6 bb . Bakalım kaçı pgt den dönebilecek . İnşallah hepsi sağlıklı gelir
Merhaba, insallahh hepsi sağlıklıdır..Geçen hafta pazar yumurta toplanmıştı .Bugün 9 tandenden geriye 5 embriyo kalmış pgtye gidebilecek . Kaliteleri 5aa, 6ab, 5ab, 4ab, 6 bb . Bakalım kaçı pgt den dönebilecek . İnşallah hepsi sağlıklı gelir
İnsllh hepsi sağlıklı gelir cnm minnakların sıkı sıkı tutunsunlar sana. Transferi 1 adet gecince mi yapıyolardıGeçen hafta pazar yumurta toplanmıştı .Bugün 9 tandenden geriye 5 embriyo kalmış pgtye gidebilecek . Kaliteleri 5aa, 6ab, 5ab, 4ab, 6 bb . Bakalım kaçı pgt den dönebilecek . İnşallah hepsi sağlıklı gelir
Canım pgt yaptırlmayı siz mi istediniz hastaneden mi önerdiler ben istedim ama gerek yok dediler. Aslında yapılsa iyi olurdu sankiGeçen hafta pazar yumurta toplanmıştı .Bugün 9 tandenden geriye 5 embriyo kalmış pgtye gidebilecek . Kaliteleri 5aa, 6ab, 5ab, 4ab, 6 bb . Bakalım kaçı pgt den dönebilecek . İnşallah hepsi sağlıklı gelir
Ahh canım inşallah bizim de yüzümüz gülsün inşallahhhhTahmin ediyorummmm
3
Amin inşallah canımmMerhaba, insallahh hepsi sağlıklıdır..
Pgt ücreti kaç lira canım
Aminn canım inşallah güzel sonuç alırız hepimizCanım pgt yaptırlmayı siz mi istediniz hastaneden mi önerdiler ben istedim ama gerek yok dediler. Aslında yapılsa iyi olurdu sanki
Ben de tmmzda dondurulmuş transferi oldum düşükle sonuçlandı. O yüzden pgt yaptırsak mı kalanlara dedik ama grk yok dediler yaptırmadık ama böyle bi olumsuzluk yasayınca sanki o hep olacakmiş gibi hissiyata kapılıyorum zaman zaman.Hakkımızda hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün insllh.Aminn canım inşallah güzel sonuç alırız hepimizEvet biz istedik . Benim daha önceki gebeliğimde sıkıntı olmuştu o yüzden istedik . Siz de sıkıntı yoksa gerek yoktur canım içiniz rahat olsun
Aslında bir düşük olduysa düşünülebilirdi . İsteğe bağlı yapıyorlar diye biliyorum .çünkü biz pgt istedik.Soner bey gereksiz demişti ama Semra Hanım görüşmede eğer siz pgt istiyorsanız sizin isteğinize uyarız msjını verdi .Hakkınızda hayırlısı olsun . Hoş pgt de garanti değil , benim geçen sene 2 pgtli embiyom olmadı , biri tutmadı biri kimyasal oldu. Sebep de yok .Ben de tmmzda dondurulmuş transferi oldum düşükle sonuçlandı. O yüzden pgt yaptırsak mı kalanlara dedik ama grk yok dediler yaptırmadık ama böyle bi olumsuzluk yasayınca sanki o hep olacakmiş gibi hissiyata kapılıyorum zaman zaman.Hakkımızda hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürsün insllh.
İnşaAllah hepsi sağlıklı gelir canımGeçen hafta pazar yumurta toplanmıştı .Bugün 9 tandenden geriye 5 embriyo kalmış pgtye gidebilecek . Kaliteleri 5aa, 6ab, 5ab, 4ab, 6 bb . Bakalım kaçı pgt den dönebilecek . İnşallah hepsi sağlıklı gelir
Canımmm sağol inşallah,artık bizim de yüzümüz gülsünİnşaAllah hepsi sağlıklı gelir canım
Canım her sey gönlünce olsun insllh. Evet kısmet bu işler vardır bi vakti. İnsllh güzel olacak embriyoların kalitelı bence.Aslında bir düşük olduysa düşünülebilirdi . İsteğe bağlı yapıyorlar diye biliyorum .çünkü biz pgt istedik.Soner bey gereksiz demişti ama Semra Hanım görüşmede eğer siz pgt istiyorsanız sizin isteğinize uyarız msjını verdi .Hakkınızda hayırlısı olsun . Hoş pgt de garanti değil , benim geçen sene 2 pgtli embiyom olmadı , biri tutmadı biri kimyasal oldu. Sebep de yok .
Canım naptın başladın mı tedaviyeİnşaAllah hepsi sağlıklı gelir canım
Yok cnm başlamadım henüz tekrar ameliyat olcam önümüzdeki ay... Sen nasılsın napıyosunCanım naptın başladın mı tedaviye
Neden tekrar ameliyat canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ben çok zorlanıyorum valla kızım çok etkilendi kardeşi olunca o bizi baya zorladı yeni yeni düzeliyor kardeşine alışıyor kıran döken bir çocuk oldu o naif akıllı kız gitti yepyeni bir çocuk geldi valla çok şükür zorlu günleri atlattıkYok cnm başlamadım henüz tekrar ameliyat olcam önümüzdeki ay... Sen nasılsın napıyosun
Histereskopi olacak cnm tekrardan. Rabbim kolaylık versin zamanla alışırlar İnşaAllahNeden tekrar ameliyat canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah ben çok zorlanıyorum valla kızım çok etkilendi kardeşi olunca o bizi baya zorladı yeni yeni düzeliyor kardeşine alışıyor kıran döken bir çocuk oldu o naif akıllı kız gitti yepyeni bir çocuk geldi valla çok şükür zorlu günleri atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?