- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Anladım canım Allah kolaylık versin inşallahHistereskopi olacak cnm tekrardan. Rabbim kolaylık versin zamanla alışırlar İnşaAllah
Ben de memorial da tedaviye başladığımda aynı ilaçları kullandırdılar. Bahçecinin ilaç tedavisi farklı olabilirilaç olarak sadece gonal f 225 doz verildi. Bir de antibiyotik. ve sonradan da cetrotide ve son gün de ovitrelle devreye girecekmiş.
Ama ben ilk tedavimi bahçecide gördüm.gonal f iğnesinin dışında merional iğnesi ve sabah akşam femara hapı da vermişlerdi.
Sizin de böyle mi ? Bu normal mi?bir hata yoktur değil mi?
Bende de aynı iğneler verildi canım. Merional ve femara kullanmadım. Elhamdülillah süreç güzel bitti. Her yerin tedavi yöntemi farklı. Bu süreçte bunları kafaya takma. İnşallah çok güzel geçer tedavinilaç olarak sadece gonal f 225 doz verildi. Bir de antibiyotik. ve sonradan da cetrotide ve son gün de ovitrelle devreye girecekmiş.
Ama ben ilk tedavimi bahçecide gördüm.gonal f iğnesinin dışında merional iğnesi ve sabah akşam femara hapı da vermişlerdi.
inşallah canım sağolBende de aynı iğneler verildi canım. Merional ve femara kullanmadım. Elhamdülillah süreç güzel bitti. Her yerin tedavi yöntemi farklı. Bu süreçte bunları kafaya takma. İnşallah çok güzel geçer tedavin
Benim de aynı şekilde oldu. Normal hata yokilaç olarak sadece gonal f 225 doz verildi. Bir de antibiyotik. ve sonradan da cetrotide ve son gün de ovitrelle devreye girecekmiş.
iki folikulden 2 yumurta mı oluyor?Kızlar selam, pazar günü tedaviye başlayacaktım, ama muayenede sadece 2 yumurtam olduğu için başlamak istemedi yücel bey. Mayısta başka yerde 10 yumurtam toplanmıştı, temmuzdaki ilk muayenemde de 7-8 yumurta görünüyordu. Ama şimdi birden 2 tane olması beni şok etti hala kendime gelemedim40 yaşındayım, bu yaşlarda birden sayı düşebiliyormuş.. böyle folikül sayısı aydan aya değişen oldu mu hiç
Evet canımiki folikulden 2 yumurta mı oluyor?
Siz sıfırdan mı tedaviye başlayacaktınızKızlar selam, pazar günü tedaviye başlayacaktım, ama muayenede sadece 2 yumurtam olduğu için başlamak istemedi yücel bey. Mayısta başka yerde 10 yumurtam toplanmıştı, temmuzdaki ilk muayenemde de 7-8 yumurta görünüyordu. Ama şimdi birden 2 tane olması beni şok etti hala kendime gelemedim40 yaşındayım, bu yaşlarda birden sayı düşebiliyormuş.. böyle folikül sayısı aydan aya değişen oldu mu hiç
Evet sıfırdan başlayacağız inşallah.Siz sıfırdan mı tedaviye başlayacaktınız
Benimde ağustos da büyüklü küçüklü vardı . Eşit değil .Yücel bey bu ay başlarsak ancak 2-3 yumurta çıkar dedi . Doğum kontrol hapı verdi kullandım bir ay. Bu ay 9 tane toplandı . Aydan aya değişir canım . Ben d vitamini Q10 vitamin kullanıyorum mayıstan beri .Kızlar selam, pazar günü tedaviye başlayacaktım, ama muayenede sadece 2 yumurtam olduğu için başlamak istemedi yücel bey. Mayısta başka yerde 10 yumurtam toplanmıştı, temmuzdaki ilk muayenemde de 7-8 yumurta görünüyordu. Ama şimdi birden 2 tane olması beni şok etti hala kendime gelemedim40 yaşındayım, bu yaşlarda birden sayı düşebiliyormuş.. böyle folikül sayısı aydan aya değişen oldu mu hiç
Sizin yaşınız kaç?Aslında bir düşük olduysa düşünülebilirdi . İsteğe bağlı yapıyorlar diye biliyorum .çünkü biz pgt istedik.Soner bey gereksiz demişti ama Semra Hanım görüşmede eğer siz pgt istiyorsanız sizin isteğinize uyarız msjını verdi .Hakkınızda hayırlısı olsun . Hoş pgt de garanti değil , benim geçen sene 2 pgtli embiyom olmadı , biri tutmadı biri kimyasal oldu. Sebep de yok .
37 yaşındayımmSizin yaşınız kaç?
9 tane harika.. inşallah tedavin hep böyle yolunda gider canım..Benimde ağustos da büyüklü küçüklü vardı . Eşit değil .Yücel bey bu ay başlarsak ancak 2-3 yumurta çıkar dedi . Doğum kontrol hapı verdi kullandım bir ay. Bu ay 9 tane toplandı . Aydan aya değişir canım . Ben d vitamini Q10 vitamin kullanıyorum mayıstan beri .
Sağol canım pgtye gitti 5 tane bakalım inşallah güzel bir sonuç gelir9 tane harika.. inşallah tedavin hep böyle yolunda gider canım..
Ben adet oldugumda başlıyoruz Allah'ın izniyleCanım kızlar, bu ay Memorialda tedaviye başlayan var mı? Ses verin
Hadi güzel haberlerleBen adet oldugumda başlıyoruz Allah'ın izniyle
Merhaba canim.Bende tup bebekle ikiz hamileyim.Bende de hematom var 4-5 gundur.3 gun acilde yattim ciktim,simdi ara sira yine agri ve sonrasinda kahverengi leke oluyor.Sizde de leke agridan sonrami olurdu?Bende korkuyorum,yardimci olursaniz sevinirim.Ne kadar devam eder acabaMerhaba arkadaşlar,
Memorial Şişli sayesinde pozitif gördükten sonra gecen hafta kanama geçirdiğimi sizlerle paylaşmıştım. Kanama hematomdan kaynaklı denilmişti ve bu tüp bebek yoluya hamile kalan bayanlarda daha sık görülen, maalesef düşük riskini artıran bir durum. Bugünki kontrolümde hematomun kaybolduğunu öğrendim ve bebeğin kalp atışlarını duyabildim Allah’ıma çok şükür :)
Bu durumdan öğrendiğim şu ki tüp bebekten sonra özellikle ilk haftalarda kanama yaşanırsa illahi düşük diye düşünmemek lazım, hematomda sıkça görülen sebeblerdenmiş ve bu hematomlar bir kaç hafta içerisinde geldiği gibi yine gidebiliyormuş (ya dışa kanayarak yada vücudun rezorbe etmesiyle) Bu ilk etapta baya korkutucu tecrübeyi bilgilendirmek için sizinle paylaşmak istedim. İnsan başına gelmeyince bilemiyor tabi…Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?