Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ilaç olarak sadece gonal f 225 doz verildi. Bir de antibiyotik. ve sonradan da cetrotide ve son gün de ovitrelle devreye girecekmiş.
Ama ben ilk tedavimi bahçecide gördüm.gonal f iğnesinin dışında merional iğnesi ve sabah akşam femara hapı da vermişlerdi.
Sizin de böyle mi ? Bu normal mi?bir hata yoktur değil mi?

Ben de memorial da tedaviye başladığımda aynı ilaçları kullandırdılar. Bahçecinin ilaç tedavisi farklı olabilir

Bende de aynı iğneler verildi canım. Merional ve femara kullanmadım. Elhamdülillah süreç güzel bitti. Her yerin tedavi yöntemi farklı. Bu süreçte bunları kafaya takma. İnşallah çok güzel geçer tedavin

Benim de aynı şekilde oldu. Normal hata yok

Kızlar selam, pazar günü tedaviye başlayacaktım, ama muayenede sadece 2 yumurtam olduğu için başlamak istemedi yücel bey. Mayısta başka yerde 10 yumurtam toplanmıştı, temmuzdaki ilk muayenemde de 7-8 yumurta görünüyordu. Ama şimdi birden 2 tane olması beni şok etti hala kendime gelemedim 40 yaşındayım, bu yaşlarda birden sayı düşebiliyormuş.. böyle folikül sayısı aydan aya değişen oldu mu hiç

iki folikulden 2 yumurta mı oluyor?

Siz sıfırdan mı tedaviye başlayacaktınız

Benimde ağustos da büyüklü küçüklü vardı . Eşit değil .Yücel bey bu ay başlarsak ancak 2-3 yumurta çıkar dedi . Doğum kontrol hapı verdi kullandım bir ay. Bu ay 9 tane toplandı . Aydan aya değişir canım . Ben d vitamini Q10 vitamin kullanıyorum mayıstan beri .

Sizin yaşınız kaç?

9 tane harika.. inşallah tedavin hep böyle yolunda gider canım..

Merhaba canim.Bende tup bebekle ikiz hamileyim.Bende de hematom var 4-5 gundur.3 gun acilde yattim ciktim,simdi ara sira yine agri ve sonrasinda kahverengi leke oluyor.Sizde de leke agridan sonrami olurdu?Bende korkuyorum,yardimci olursaniz sevinirim.Ne kadar devam eder acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…