Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Refakatciden neden kovid isteniyor? Allah allah

Eğer hasta ve refakatçisi Covid Li olarak transfer odasına ve bekleme dinlenme odalarına girerse doktora çalışmalara diğer insanlara da bulaştırabilir. Bu kadarını düşünemiyor musunuz gerçekten?
Ne alakası var doktor ya da çalışanlarhastaneye hergün girerken test mi veriyor. Onların taşıyıcı olmadığı ne belli. Test sadece operasyon geçiren için yapılamalı. Refakatçi maske takmalı. Odalarda zaten hasta ve refakatçi var sadece.

Çok alakası var hanfendi. Refakatçi ile maskesiz aynı havayı teneffüs ediyorsunuz. Sizin şehirler arası otobüsle transfer olmaya geldiğinizi farzedelim. Çalışanlar orada olmak zorunda. Onlara belirli aralıklarla test yapılmadığından emin misiniz

Ben ameliyat olduğumda kızımı bırakacak kimse yoktu onuda yanımızda götürdük eşim ve ablası geldi ikisindende test istediler artı neden bebeğe test yaptırmadınız dedi hasta yatıştaki kadın şok oldum deli mi ne aynı evde yaşıyoruz sonuçta. Refakatçi eş ise test istenmemeli bence

Devlet hastanesinde Bi tanıdığımız ameliyat oldu sadece hastalardan Covid testi almışlar e nolcak refakatçi pozitifmiş meğerse 2 kişilik oda 2 ailede komple Covid oldu. Testlerde artık bana çok güvenilir gelmiyor yoğun bakımda covidden yatıp testleri negatif çıkanlar var

Arkadaşlar bana yumurta büyütme aşamasında kimse cinsellik yasak diye uyarmadı . Ama zararı varmış opuya kadar. Neden bu kadar sorumsuzlar?

Aminn inşaAllah seninde böyle başladı Dr. Kim canım birde dondorulmuş transfer oluyor dedi sürecin nasıl geçti bende öğrenebilir miyim
Ben Yücel beyi tercih ettim . O takip etti hep. Henüz genetikten haber bekliyorum transfer daha sonra . Transfer öncesi Semra hanım histeroskopi ile çizik atalım dedi . Tutunma şansını arttırabilir dedi .

Arkadaşlar bana yumurta büyütme aşamasında kimse cinsellik yasak diye uyarmadı . Ama zararı varmış opuya kadar. Neden bu kadar sorumsuzlar?
Bana da demediler ama ben tedavi aşamasında zaten uygun görmedim . Ne olur ne olmaz diye bir iki hafta uzak durdum. Düşününce de cinsel ilişki pek mantıklı değil zaten tedavi sürecinde.

Bana da demediler ama ben tedavi aşamasında zaten uygun görmedim . Ne olur ne olmaz diye bir iki hafta uzak durdum. Düşününce de cinsel ilişki pek mantıklı değil zaten tedavi sürecinde.
Daha çok kendini tatmin .ilaçların etkisiyle libido artmıştı. Eşimle değil ama onun da zararı varmış. Yumurtayı çatlatıyormus veya yumurtanın etrafında dönerek kan akışına sekte vurabiliyormuş. O kadar herşeye dikkat ediyorken nasıl bu kadar sorumsuz oldum anlamıyorum bir an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…