- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.538
- 658
Evet istiyorlar . Yaptırmazsanız tedavi yapmazlar sanırım . Zorunluymuş . Ben de sordum geçenlerde hemşireye zorunlu dedi .Pcr testini yapmasak olmuyor mu? Mecburi mi? Yaptırmasak ne olur?
Pozitif çıkarsa ne oluyor?Evet istiyorlar . Yaptırmazsanız tedavi yapmazlar sanırım . Zorunluymuş . Ben de sordum geçenlerde hemşireye zorunlu dedi .
Tedavi iptal oluyor sanırım .Pozitif çıkarsa ne oluyor?
Yok artık. Bahçecide test yapmıyorlar bileTedavi iptal oluyor sanırım .
Refakatciden neden kovid isteniyor? Allah allahBugün gittik kovid testi vermeye refakatçim içinde istediler test onun test çubuğunu cama çarptırdı testi alan adam eşimde ısrar etti tekrar numune al diye millet suratını dayıyo çünkü o camekana baya ısrar edince aldı tekrardan ama aynı şişeye koydu galiba İnşaAllah sonucu olumsuz etkilemez aklıma siz geldiniz belkide sizinde öyle bir sorun oldu siz belkide görmeden
Eğer hasta ve refakatçisi Covid Li olarak transfer odasına ve bekleme dinlenme odalarına girerse doktora çalışmalara diğer insanlara da bulaştırabilir. Bu kadarını düşünemiyor musunuz gerçekten?Pozitif çıkarsa ne oluyor?
Ben ameliyat için yazmıştım bunu ama transfer içinde geçerliRefakatciden neden kovid isteniyor? Allah allah
Ne alakası var doktor ya da çalışanlarhastaneye hergün girerken test mi veriyor. Onların taşıyıcı olmadığı ne belli. Test sadece operasyon geçiren için yapılamalı. Refakatçi maske takmalı. Odalarda zaten hasta ve refakatçi var sadece.Eğer hasta ve refakatçisi Covid Li olarak transfer odasına ve bekleme dinlenme odalarına girerse doktora çalışmalara diğer insanlara da bulaştırabilir. Bu kadarını düşünemiyor musunuz gerçekten?
Hala aramadılar mı canım bence ara sen benim öyle olmuştu çıkmış sonuç ama ben söyleyince bakıp haber verdilerHadi güzel haberlerleBen de pgt sonucu bekliyorum hala 13 gün oldu. Ona göre başlıcam .
Çok alakası var hanfendi. Refakatçi ile maskesiz aynı havayı teneffüs ediyorsunuz. Sizin şehirler arası otobüsle transfer olmaya geldiğinizi farzedelim. Çalışanlar orada olmak zorunda. Onlara belirli aralıklarla test yapılmadığından emin misinizNe alakası var doktor ya da çalışanlarhastaneye hergün girerken test mi veriyor. Onların taşıyıcı olmadığı ne belli. Test sadece operasyon geçiren için yapılamalı. Refakatçi maske takmalı. Odalarda zaten hasta ve refakatçi var sadece.
Ben ameliyat olduğumda kızımı bırakacak kimse yoktu onuda yanımızda götürdük eşim ve ablası geldi ikisindende test istediler artı neden bebeğe test yaptırmadınız dedi hasta yatıştaki kadın şok oldum deli mi ne aynı evde yaşıyoruz sonuçta. Refakatçi eş ise test istenmemeli benceNe alakası var doktor ya da çalışanlarhastaneye hergün girerken test mi veriyor. Onların taşıyıcı olmadığı ne belli. Test sadece operasyon geçiren için yapılamalı. Refakatçi maske takmalı. Odalarda zaten hasta ve refakatçi var sadece.
Devlet hastanesinde Bi tanıdığımız ameliyat oldu sadece hastalardan Covid testi almışlar e nolcak refakatçi pozitifmiş meğerse 2 kişilik oda 2 ailede komple Covid oldu. Testlerde artık bana çok güvenilir gelmiyor yoğun bakımda covidden yatıp testleri negatif çıkanlar varÇok alakası var hanfendi. Refakatçi ile maskesiz aynı havayı teneffüs ediyorsunuz. Sizin şehirler arası otobüsle transfer olmaya geldiğinizi farzedelim. Çalışanlar orada olmak zorunda. Onlara belirli aralıklarla test yapılmadığından emin misiniz
Aminn inşaAllah seninde böyle başladı Dr. Kim canım birde dondorulmuş transfer oluyor dedi sürecin nasıl geçti bende öğrenebilir miyimHadi güzel haberlerleBen de pgt sonucu bekliyorum hala 13 gün oldu. Ona göre başlıcam .
Aradım canım ama bir kit mi dolmamış ne anlamadım . Haftaya kalır dediler.Hala aramadılar mı canım bence ara sen benim öyle olmuştu çıkmış sonuç ama ben söyleyince bakıp haber verdiler
Ben Yücel beyi tercih ettim . O takip etti hep. Henüz genetikten haber bekliyorum transfer daha sonra . Transfer öncesi Semra hanım histeroskopi ile çizik atalım dedi . Tutunma şansını arttırabilir dedi .Aminn inşaAllah seninde böyle başladı Dr. Kim canım birde dondorulmuş transfer oluyor dedi sürecin nasıl geçti bende öğrenebilir miyim
Bana da demediler ama ben tedavi aşamasında zaten uygun görmedim . Ne olur ne olmaz diye bir iki hafta uzak durdum. Düşününce de cinsel ilişki pek mantıklı değil zaten tedavi sürecinde.Arkadaşlar bana yumurta büyütme aşamasında kimse cinsellik yasak diye uyarmadı . Ama zararı varmış opuya kadar. Neden bu kadar sorumsuzlar?
Daha çok kendini tatmin .ilaçların etkisiyle libido artmıştı. Eşimle değil ama onun da zararı varmış. Yumurtayı çatlatıyormus veya yumurtanın etrafında dönerek kan akışına sekte vurabiliyormuş. O kadar herşeye dikkat ediyorken nasıl bu kadar sorumsuz oldum anlamıyorum bir an.Bana da demediler ama ben tedavi aşamasında zaten uygun görmedim . Ne olur ne olmaz diye bir iki hafta uzak durdum. Düşününce de cinsel ilişki pek mantıklı değil zaten tedavi sürecinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?