- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
Peki genetiğe gidecek olduğu halde opu sonrası sizi transfere hazırladılar mı?Ben Yücel beyi tercih ettim . O takip etti hep. Henüz genetikten haber bekliyorum transfer daha sonra . Transfer öncesi Semra hanım histeroskopi ile çizik atalım dedi . Tutunma şansını arttırabilir dedi .
Evet bana da transfer ilaçları verdiler ama ben istemedim . Genetiksiz embriyo transferini asla düşünmüyorum dedim . İlaçları sildiler sonra .Peki genetiğe gidecek olduğu halde opu sonrası sizi transfere hazırladılar mı?
Neeeeeee şaka mı 17.500 transfer miiiii, cidden şaka olmalı . Bunlar iyice abarttı artık olayı . Bu kadar da olmaz .haziranda 7 bin tl idi. Zaten yeterince tercih edilen ,kazanan bir merkez bu kadAr abartmaya ne gerek var . Ne denir buna !!!Yine hastane zam yapmiş 3 ay önce 7 bin olan transfer ücreti şu an 17.500 tl şok oldum. Yani 3 ay once dolar 16.95 di. Dolar %10 artarken bunlar %120 gibi ucuk bir zam yapmislar. Simdiye kadar doları öne suruyorlardi. Tamam enflasyonda var ama bu kadar artis akil isi degil resmen mecburiyetimizden faydalaniyorlar. Dondurulmus embriyolarimi devlet hastanesine transfer ettirmeyi bile duşünüyorum. Yücel bey olmasa asla devam etmeyi düsünmem.
Sizin yaş kaç?Evet bana da transfer ilaçları verdiler ama ben istemedim . Genetiksiz embriyo transferini asla düşünmüyorum dedim . İlaçları sildiler sonra .
Ben de oraya 12 bin tl olmus diye bilerek gittim hatta biraz indirim istemeyi bile düşünmüstüm 12 bin cok diye. 17.500 ü duyunca şok oldum. 2 defa daha zam geldi dedi muhasebedeki bayan. Yani enflasyonu dolari falan da uyarlasak böyle bir rakam cikmiyor. Tamam burası ticari bir kurum ama bunun adı başka bisey kesinlikle.Neeeeeee şaka mı 17.500 transfer miiiii, cidden şaka olmalı . Bunlar iyice abarttı artık olayı . Bu kadar da olmaz .haziranda 7 bin tl idi. Zaten yeterince tercih edilen ,kazanan bir merkez bu kadAr abartmaya ne gerek var . Ne denir buna !!!
Kaç yaşındasınız?Canım pgt yaptırlmayı siz mi istediniz hastaneden mi önerdiler ben istedim ama gerek yok dediler. Aslında yapılsa iyi olurdu sanki
Çok pahalanmış gerçekten.transfer ücreti böyleyse tedavi ücreti ne kadar düşünemiyorum bileBen de oraya 12 bin tl olmus diye bilerek gittim hatta biraz indirim istemeyi bile düşünmüstüm 12 bin cok diye. 17.500 ü duyunca şok oldum. 2 defa daha zam geldi dedi muhasebedeki bayan. Yani enflasyonu dolari falan da uyarlasak böyle bir rakam cikmiyor. Tamam burası ticari bir kurum ama bunun adı başka bisey kesinlikle.
26 bin olduÇok pahalanmış gerçekten.transfer ücreti böyleyse tedavi ücreti ne kadar düşünemiyorum bile
Yaaa26 bin oldu
Amin .nasıl olsa yabancı müşterileri var. Bu fiyatlar türkler için değil sankiYaaaAllah herkesin yardımcısı olsun.ben geçen sene Ekim ayında transfer oldum 7.500 dü transfer ücreti.aşırı artmış maalesef
Sana kas içi progestan iğne vermediler mi? Hepsi göbekten mi?Benim kullandığım ilaçlar bu şekilde
Lutinus - günde 2 tane sabah akşam
Oksapar - günde 1 tane göbekten
Progestan dex - günde 1 tane göbekten
Folik asit
Lutinus ve progestan dex 10. Haftaya kadar. Bu ay sonu bırakacam yani.
Folik asit 12. Haftaya kadar
Oksapar doğuma kadar
Şok oldum bende şuanBen de oraya 12 bin tl olmus diye bilerek gittim hatta biraz indirim istemeyi bile düşünmüstüm 12 bin cok diye. 17.500 ü duyunca şok oldum. 2 defa daha zam geldi dedi muhasebedeki bayan. Yani enflasyonu dolari falan da uyarlasak böyle bir rakam cikmiyor. Tamam burası ticari bir kurum ama bunun adı başka bisey kesinlikle.
Canım gbi kaç yerde gördüm mesajını. Bence mutlaka doktorla görüşmelisin. Bir yanlışlık da olmuş olabilir.. yada bir sebebi olabilir.. sürecinin her ihtimale karşı nasıl devam edeceğini ancak doktorundan öğrenebilirsinBana opu sonrası progestan dex yazmışlar. Ne alaka ki transfer olmuyorum
Canım doktor bana bu ay başlayamayız çünkü sag tarafta bir yumırtan 9 mm olmuş eğer çatlatma olursa diğerleri gelişmez ve folikül oldugu için oluşmaz belkide boş xçılar dedi Kasım ayına kaldı pazartesi günü gel bant tedavisi yapalım bu ne demek bilen varmıHadi güzel haberlerleBen de pgt sonucu bekliyorum hala 13 gün oldu. Ona göre başlıcam .
Semra hanımda müdahil oluyor mu daha sonra şimdi bizde yumurtalıkların biri küçük diğeri büyük olduguniçin erteledi doktorum sizce ipek nur doktorda iyi biri miBen Yücel beyi tercih ettim . O takip etti hep. Henüz genetikten haber bekliyorum transfer daha sonra . Transfer öncesi Semra hanım histeroskopi ile çizik atalım dedi . Tutunma şansını arttırabilir dedi .
Menekşe hanım konusunda alın benden de o kadar. Ticarete cevirdiler ona zaten sözümüz yok da ticaretin de bu usülü vardir.Şok oldum bende şuanzaten o menekşe hanımdan hiç hazetmiyorum kafasına göre fiyat veriyor gerçekten ticarete çevirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?