Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hemşireye sordum. Benimkine pgt yapıp donduracaklarmis ama her ihtimale karşı transfer için hazirliyorlarmis. Bazen pgt ye uygun olmuyormuş.

Hemşireye sordum. Benimkine pgt yapıp donduracaklarmis ama her ihtimale karşı transfer için hazirliyorlarmis. Bazen pgt ye uygun olmuyormuş.
Aa anladım.. bazen 5.güne gitmesi için risk almak istemiyorlar, taze transfer yapıyorlar.. demek ki o ihtimale karşı seni hazırlıyorlar canım.. bu çok iyi her ihtimale hazırlıklı olmak..

PGT’yi biz de çok istedik ama tedavi sonuna doğru paramız kalmadığı için yaptıramadık. Yapay zekâ sistemini kullandık. Bakalım işe yarayacak mı?

Merhabalar doktorunuz kim acaba

Merhaba kızlar Normal regli zamanım ayın 20’lerine denk geliyordu. Yumurta toplama sonrasındaki hafta 15’inde regli oldum. Siz yumurta toplama işleminden sonraki 2. Reglinizi hangisine göre oldunuz?

Merhaba kızlar Normal regli zamanım ayın 20’lerine denk geliyordu. Yumurta toplama sonrasındaki hafta 15’inde regli oldum. Siz yumurta toplama işleminden sonraki 2. Reglinizi hangisine göre oldunuz?
Yumurt toplama sonrası ilk reglim zamanında olmuştu . 2. Reglim 4-5 gün gecikmişti . Genelde 2 regl gecikiyormuş.

Benim de yumurta toplama sonrasi regl oldum erkenden. Ama 2. Regl benim de baya bi gecikti 10 gün kadar.

İyiyim canım çok şükür yolunda gidiyor herşey. Sen nasılsın?
Oksapar a hala devam evet doğuma kadar devam
Ohh masallah cok sevindim büyüsün
paşa saglıkla. Bende iyiyim cok şukür cnm kan sulandirici bana vermemislerdi gecen tedavimde ve embriyo gelismemisti hatirlarsan kürtaj oldum. Ama kafama takildi bu kan sulandirci meselesi bu sefer kan sulandirici istedim ama o gün Yucel bey yoktu meramimi anlatamadım.

Benim de sonuç pozitif. İnşallah herkes pozitifi görür ve sağlıkla dünyaya getirir. Hanımlar tüm doktorlar iyidir muhakkak ama benim tecrübe ettiğimi anlatayım. Yumuta toplamayı Günseli Özdemir yaptı. Çok profesyonel. İşlem sonrası ağrı kanama yaşamadım. Uyandığımda sersem gibi değildim. Başka merkezde bir hafta ağrı ve kanama olmuştu ve ağzımın içi zehir gibiydi. Üç yumurta topladı Günseli hoca. Odaya geldi şefkatle şöyle dedi: bize bir yumurta bir sperm lazım. İlaç gibi geldi sözleri. Transferi Yücel hoca yaptı. Çok kısa sürdü ve yüzünde hiç tereddüt yoktu. Oldukça profesyoneldi. Allah razı olsun tüm ekipten. Orada çalışan herkesin emeği katkısı var. Hemşireler ve diğer personel hep yardımcı oldular nazımı çektiler. Allah onların da yüzünü hep güldürsün, işleri hep rast gitsin. Şükürler olsun.

Tebrik ederim Rabbim saglıkla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin. Dogal siklusla mi transfer oldunuz yoksa ilaclı mı?

Çok teşekkür ederim.
Doğal siklus oldu. Pgt li 5aa tek embiryo. Siz hangi aşamadasınız ?
Ah nerden anlatsam ki bu 4. Denemem olacak 2. Denememden bir oglum var cok sükür. benim 3 ay önce 2 adet 5. Gün embriyosu transfer oldu maalesef kese boştu. Simdi dondurulmuslarim var onlarla tekrar denemek istiyorum bakalim. Siz kan sulandirici kullaniyor musunuz

Kan sulandırıcı kullanmadım. Folik asit progestan dex litinus fitil kullanıyorum. İnşallah pozitif olur sağlıkla dünyaya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…