Canım bende bu adet döneminde başlayacaktım ama olmadı amh degerim 0.5 çıktı ve yumurta olarak içlerinden birtanesi çok buyuk oldugu için başlayamadık tedaviye bant tedavisi uygulayacam dedi doktor bu nasıl bir tedavi bilen var acaba bU arada Allah sendende razı olsun ki bize bilgi verdin. Bende orada başlamakla tereddüt ettimBenim de sonuç pozitif. İnşallah herkes pozitifi görür ve sağlıkla dünyaya getirir. Hanımlar tüm doktorlar iyidir muhakkak ama benim tecrübe ettiğimi anlatayım. Yumuta toplamayı Günseli Özdemir yaptı. Çok profesyonel. İşlem sonrası ağrı kanama yaşamadım. Uyandığımda sersem gibi değildim. Başka merkezde bir hafta ağrı ve kanama olmuştu ve ağzımın içi zehir gibiydi. Üç yumurta topladı Günseli hoca. Odaya geldi şefkatle şöyle dedi: bize bir yumurta bir sperm lazım. İlaç gibi geldi sözleri. Transferi Yücel hoca yaptı. Çok kısa sürdü ve yüzünde hiç tereddüt yoktu. Oldukça profesyoneldi. Allah razı olsun tüm ekipten. Orada çalışan herkesin emeği katkısı var. Hemşireler ve diğer personel hep yardımcı oldular nazımı çektiler. Allah onların da yüzünü hep güldürsün, işleri hep rast gitsin. Şükürler olsun.
Benim de yumurtalarından bazıları büyüktü bazıları küçüktü eşit değildi . Toplam 3 yumurta ancak toplarız bu ay başlarsak dedi Yücel bey. bu ay doğum kontrol hapı kullan 21 gün diğer ay başlayalım dedi temmuzda. Eylül ayında da yumurta toplandı . Sizin de benzer bir durum sanırım . Sizde de bant uygulayıp yumurtaları eşitleyecek. .Canım bende bu adet döneminde başlayacaktım ama olmadı amh degerim 0.5 çıktı ve yumurta olarak içlerinden birtanesi çok buyuk oldugu için başlayamadık tedaviye bant tedavisi uygulayacam dedi doktor bu nasıl bir tedavi bilen var acaba bU arada Allah sendende razı olsun ki bize bilgi verdin. Bende orada başlamakla tereddüt ettim
En iyi merkezdesiniz rahat olun en doğru işlemi yapacaklardırCanım bende bu adet döneminde başlayacaktım ama olmadı amh degerim 0.5 çıktı ve yumurta olarak içlerinden birtanesi çok buyuk oldugu için başlayamadık tedaviye bant tedavisi uygulayacam dedi doktor bu nasıl bir tedavi bilen var acaba bU arada Allah sendende razı olsun ki bize bilgi verdin. Bende orada başlamakla tereddüt ettim
Bende grade 3 embryo transferi oldum çözülmeden sonra değer kaybetti mi bilmiyorum 5 gün embryosu dondurulmustu sizi ne şekilde bilgilendirdiler endişeliyim gerçi g2 de tutmadı amaCanım bizdeki durum şu şekilde olduğu için bana bu yorumu yaptılar.
1. Tüp Bebek tedavisinde 10 yumurta toplandı , 8 tane döllendi. Üçüncü gün iki tane orta kalite embiryo tranfer edildi.gebelik olmadı.geriye embiryo kalmadı. Medical Park hastanesinde
2. Tüp Bebek tedavisi:12 yumurta toplandı 11 döllendi. Üçüncü gün iki orta kalite embiryo tranfer edildi. Geriye embiryo kalmadı. Gebelik oluşmadi. Medical Park aynı hastane
3. Tüp Bebek tedavisi: 20 yumurta toplandı, 15 embiryo döllendi. 11 embiryo 5. Güne üçüncü günle uyumlu geldi. İçinden üç embiryo seçilip transfer oldum. Tutmadı. Geriye embiryo kalmadı. Maslak Acıbadem hastanesi
4. Tüp tedavisi 12 yumurta toplandı, 11 olgun yum,8 tane döllendi. Üçüncü güne bir tane a kalite embiryo kaldı. 4. Güne taşıdılar orta kalite ye düştü grade üctü,zorunlu dondurma yapıldı. Transferde embiryo grade 4 oldu çözülürken . Tutmadı. Geriye embiryo kalmadı. Şişli Memorial
Yani bu şeklide benim tedavilerim . Yorumları üstte yazdığım şekilde.bizim sorunumuz embiryolar üçüncü güne geldi mi ya duruyor ya da gelişimi yavaşlıyor .
Benim doktorum gönül hanımdı.kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.her konuda size yardımcı olacaktır.bu Arada Beril hanımla da tanıştım o da çok tatlı biri.Dr Gönül hanımdan tedavi gören var mı memnun musunuz?
Benim takiplerimi Yücel hoca yaptı. Kendisinden inanılmazz memnun kaldım. Yumurta toplama işlemimi de Gönül hoca yaptı. Çok tatlı ve eli hafif bir kadın. Opu sonrası kanamam olmadı, ağrım regli sancısı kadardı. Şiddetli değildi ve ertesi gün geçmişti. Tedavinde başarılar canımDr Gönül hanımdan tedavi gören var mı memnun musunuz?
+35 yaş ve 2. Denemede bu isteğiniz oluşabilir . Aksi halde hem yasal değil hem de Memorial bu konuda 2 embriyo transferine pek aıcak bakan merkez değil ..Kızlar transferde çift embriyo koydurabiliyor muyuz?
Tebrik ederim …Benim de sonuç pozitif. İnşallah herkes pozitifi görür ve sağlıkla dünyaya getirir. Hanımlar tüm doktorlar iyidir muhakkak ama benim tecrübe ettiğimi anlatayım. Yumuta toplamayı Günseli Özdemir yaptı. Çok profesyonel. İşlem sonrası ağrı kanama yaşamadım. Uyandığımda sersem gibi değildim. Başka merkezde bir hafta ağrı ve kanama olmuştu ve ağzımın içi zehir gibiydi. Üç yumurta topladı Günseli hoca. Odaya geldi şefkatle şöyle dedi: bize bir yumurta bir sperm lazım. İlaç gibi geldi sözleri. Transferi Yücel hoca yaptı. Çok kısa sürdü ve yüzünde hiç tereddüt yoktu. Oldukça profesyoneldi. Allah razı olsun tüm ekipten. Orada çalışan herkesin emeği katkısı var. Hemşireler ve diğer personel hep yardımcı oldular nazımı çektiler. Allah onların da yüzünü hep güldürsün, işleri hep rast gitsin. Şükürler olsun.
Vardı cnm benimde toplama işlemimi yaptı gerçekten hiç ağırım olmadı kanamamdaTebrik ederim …
Günseli Özdemir diye doktordan bahsetmişsiniz . Ben Kasım ayında transfer oldum ve bu ismi hiç duymadım yeni mi geldi yoksa var mıydı ?
Bilmiyorum tam olarak denk geldi özel olarak araştırmadımTebrik ederim …
Günseli Özdemir diye doktordan bahsetmişsiniz . Ben Kasım ayında transfer oldum ve bu ismi hiç duymadım yeni mi geldi yoksa var mıydı ?
Öncelikle ağrı olmaması çok güzel bir şey.Vardı cnm benimde toplama işlemimi yaptı gerçekten hiç ağırım olmadı kanamamda
Onu bilemem cnm ama daha önceleride duydum hatta eltimin kızı onda tedavi oldu ameliyatnı bile o yapmış ordanda biliyorumÖncelikle ağrı olmaması çok güzel bir şey.
Lakin doktor kadrolu değil bazı işlemler için anlaşmalı olarak geliyormuş. Melih Hoca gibi
Merhaba hayırlısı olsun hakkında iki günde bir çagırıyolar kontrole ortalama 10 gün yada 13 günde toplama işlemi oluyo muhtemelen rahim dinlendirmesi yaparlar iki regl geçmesi gerekiyor cnm sonra transfer hazırlığı başlıyorKızlar merhaba bgn regl oldum yarın tedavim başlayacak ortalama kaç kez gidiliyor izin günlerimi ayarlayacağım bilgi verir misiniz bir de transfer kasım da mı olur ilk denemem önceden hiç düşük falan geçirmedim Nası ilerleniyor acaba çok merak ediyorum
Teşekkür ederim canımMerhaba hayırlısı olsun hakkında iki günde bir çagırıyolar kontrole ortalama 10 gün yada 13 günde toplama işlemi oluyo muhtemelen rahim dinlendirmesi yaparlar iki regl geçmesi gerekiyor cnm sonra transfer hazırlığı başlıyor
Rica ederim cnm❣Teşekkür ederim canım
Amin inşallah canım. Yeniden mi transfer oluyorsun tarih belli mi? Benim kanımda pıhtılaşma çıkmıştı o yüzden vermişlerdi bana. Belki senin çıkmamıştır o yüzden vermemişlerdirOhh masallah cok sevindim büyüsün
paşa saglıkla. Bende iyiyim cok şukür cnm kan sulandirici bana vermemislerdi gecen tedavimde ve embriyo gelismemisti hatirlarsan kürtaj oldum. Ama kafama takildi bu kan sulandirci meselesi bu sefer kan sulandirici istedim ama o gün Yucel bey yoktu meramimi anlatamadım.
Ortalama 10-15 gün arası sürüyor ..Kızlar merhaba bgn regl oldum yarın tedavim başlayacak ortalama kaç kez gidiliyor izin günlerimi ayarlayacağım bilgi verir misiniz bir de transfer kasım da mı olur ilk denemem önceden hiç düşük falan geçirmedim Nası ilerleniyor acaba çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?