Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bende bu adet döneminde başlayacaktım ama olmadı amh degerim 0.5 çıktı ve yumurta olarak içlerinden birtanesi çok buyuk oldugu için başlayamadık tedaviye bant tedavisi uygulayacam dedi doktor bu nasıl bir tedavi bilen var acaba bU arada Allah sendende razı olsun ki bize bilgi verdin. Bende orada başlamakla tereddüt ettim

Benim de yumurtalarından bazıları büyüktü bazıları küçüktü eşit değildi . Toplam 3 yumurta ancak toplarız bu ay başlarsak dedi Yücel bey. bu ay doğum kontrol hapı kullan 21 gün diğer ay başlayalım dedi temmuzda. Eylül ayında da yumurta toplandı . Sizin de benzer bir durum sanırım . Sizde de bant uygulayıp yumurtaları eşitleyecek. .

En iyi merkezdesiniz rahat olun en doğru işlemi yapacaklardır

Bende grade 3 embryo transferi oldum çözülmeden sonra değer kaybetti mi bilmiyorum 5 gün embryosu dondurulmustu sizi ne şekilde bilgilendirdiler endişeliyim gerçi g2 de tutmadı ama

Dr Gönül hanımdan tedavi gören var mı memnun musunuz?
Benim doktorum gönül hanımdı.kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.her konuda size yardımcı olacaktır.bu Arada Beril hanımla da tanıştım o da çok tatlı biri.

Dr Gönül hanımdan tedavi gören var mı memnun musunuz?
Benim takiplerimi Yücel hoca yaptı. Kendisinden inanılmazz memnun kaldım. Yumurta toplama işlemimi de Gönül hoca yaptı. Çok tatlı ve eli hafif bir kadın. Opu sonrası kanamam olmadı, ağrım regli sancısı kadardı. Şiddetli değildi ve ertesi gün geçmişti. Tedavinde başarılar canım

Kızlar transferde çift embriyo koydurabiliyor muyuz?

Tebrik ederim …
Günseli Özdemir diye doktordan bahsetmişsiniz . Ben Kasım ayında transfer oldum ve bu ismi hiç duymadım yeni mi geldi yoksa var mıydı ?

Öncelikle ağrı olmaması çok güzel bir şey.
Lakin doktor kadrolu değil bazı işlemler için anlaşmalı olarak geliyormuş. Melih Hoca gibi
Onu bilemem cnm ama daha önceleride duydum hatta eltimin kızı onda tedavi oldu ameliyatnı bile o yapmış ordanda biliyorum

Kızlar merhaba bgn regl oldum yarın tedavim başlayacak ortalama kaç kez gidiliyor izin günlerimi ayarlayacağım bilgi verir misiniz bir de transfer kasım da mı olur ilk denemem önceden hiç düşük falan geçirmedim Nası ilerleniyor acaba çok merak ediyorum

Merhaba hayırlısı olsun hakkında iki günde bir çagırıyolar kontrole ortalama 10 gün yada 13 günde toplama işlemi oluyo muhtemelen rahim dinlendirmesi yaparlar iki regl geçmesi gerekiyor cnm sonra transfer hazırlığı başlıyor

Amin inşallah canım. Yeniden mi transfer oluyorsun tarih belli mi? Benim kanımda pıhtılaşma çıkmıştı o yüzden vermişlerdi bana. Belki senin çıkmamıştır o yüzden vermemişlerdir

Ortalama 10-15 gün arası sürüyor ..
Muayeneler sabah saatlerinde olucak .
Tedavin başladığın gün itibariyle adetin kesilir büyük ihtimal ilaçlardan dolayı ..
Eğer NGS yapılmayacaksa 1 âdet sonrası transfer hazırlığı başlar .
Örneğin ;
-Yumurta toplanır ..
-Top.sonrası 5-7 gü sonrasın da kanaman olur .
-Sonrasında düzensiz olarak günü belli olmadan,yani gecikmeli adet görürsün . Bu adetle de transfere hazırlık başlar .
Tabi detaylar çok
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…