Amin canım benim hepimiz için hayırlısı olsun çok sağolOrtalama 10-15 gün arası sürüyor ..
Muayeneler sabah saatlerinde olucak .
Tedavin başladığın gün itibariyle adetin kesilir büyük ihtimal ilaçlardan dolayı ..
Eğer NGS yapılmayacaksa 1 âdet sonrası transfer hazırlığı başlar .
Örneğin ;
-Yumurta toplanır ..
-Top.sonrası 5-7 gü sonrasın da kanaman olur .
-Sonrasında düzensiz olarak günü belli olmadan,yani gecikmeli adet görürsün . Bu adetle de transfere hazırlık başlar .
Tabi detaylar çok
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah
Evet maalesef Eylül de gittiğimde ilk deneme 21.500tl idi. Geçen hafta gittiğimde ilk deneme fiyatiya 26.000tl olmuş. Ve tedaviye baslayacağımız ay fiyat ne ise fiyatımız o oluyormuş. Dosya açılması çok bir anlam ifade etmiyormusYine hastane zam yapmiş 3 ay önce 7 bin olan transfer ücreti şu an 17.500 tl şok oldum. Yani 3 ay once dolar 16.95 di. Dolar %10 artarken bunlar %120 gibi ucuk bir zam yapmislar. Simdiye kadar doları öne suruyorlardi. Tamam enflasyonda var ama bu kadar artis akil isi degil resmen mecburiyetimizden faydalaniyorlar. Dondurulmus embriyolarimi devlet hastanesine transfer ettirmeyi bile duşünüyorum. Yücel bey olmasa asla devam etmeyi düsünmem.
İnşallah çok teşekkür ederimEn iyi merkezdesiniz rahat olun en doğru işlemi yapacaklardır
Ya öylemi bana ilaç vermedi demek sizinde böyle oldu peki daha sonra güzel sonuç aldınız mı nasıl olduBenim de yumurtalarından bazıları büyüktü bazıları küçüktü eşit değildi . Toplam 3 yumurta ancak toplarız bu ay başlarsak dedi Yücel bey. bu ay doğum kontrol hapı kullan 21 gün diğer ay başlayalım dedi temmuzda. Eylül ayında da yumurta toplandı . Sizin de benzer bir durum sanırım . Sizde de bant uygulayıp yumurtaları eşitleyecek. .
Hayırlı olsun şimdiden bende sizin gibi yeniyim doktorlar pazar günü bile çalışıyor umarım rabbim lıcagımızı boş bırakmaz emeklerimiz boşa gitmezKızlar merhaba bgn regl oldum yarın tedavim başlayacak ortalama kaç kez gidiliyor izin günlerimi ayarlayacağım bilgi verir misiniz bir de transfer kasım da mı olur ilk denemem önceden hiç düşük falan geçirmedim Nası ilerleniyor acaba çok merak ediyorum
Aaa güzel benimde adet yeni bitti ama tedaviye başlamadık bant uygulaması olacak mış onu bekliyorum benimde amh degerim düşük çıktı 0.54 olarak 0.5 yinede tüp bebek için yeterli midir. Diğer ayda bu yumurtalıklar düzelir miOrtalama 10-15 gün arası sürüyor ..
Muayeneler sabah saatlerinde olucak .
Tedavin başladığın gün itibariyle adetin kesilir büyük ihtimal ilaçlardan dolayı ..
Eğer NGS yapılmayacaksa 1 âdet sonrası transfer hazırlığı başlar .
Örneğin ;
-Yumurta toplanır ..
-Top.sonrası 5-7 gü sonrasın da kanaman olur .
-Sonrasında düzensiz olarak günü belli olmadan,yani gecikmeli adet görürsün . Bu adetle de transfere hazırlık başlar .
Tabi detaylar çok
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah
Hayırlı olsunAaa güzel benimde adet yeni bitti ama tedaviye başlamadık bant uygulaması olacak mış onu bekliyorum benimde amh degerim düşük çıktı 0.54 olarak 0.5 yinede tüp bebek için yeterli midir. Diğer ayda bu yumurtalıklar düzelir mi
Anladım canım. Yaşımdan dolayı tutmuyor. Teşekkür ederim+35 yaş ve 2. Denemede bu isteğiniz oluşabilir . Aksi halde hem yasal değil hem de Memorial bu konuda 2 embriyo transferine pek aıcak bakan merkez değil ..
Benim de amh değerim 0.5 idi. Değere takılma 0.2 ile bile hamile kalanlar var forumda. Önemli olan sağlıklı embiryoda ulaşmak. Güzel haberlerini okuruz inşallah.Aaa güzel benimde adet yeni bitti ama tedaviye başlamadık bant uygulaması olacak mış onu bekliyorum benimde amh degerim düşük çıktı 0.54 olarak 0.5 yinede tüp bebek için yeterli midir. Diğer ayda bu yumurtalıklar düzelir mi
Benden genetik test istememislerdi cnm normal kan testleri istediler. Onda da kisitli belli seylere bakabiliyorlar sanirim. Sen genetikten yaptirnistin yanlis hatirlamiyorsam. Daha yeni başlayacagiz cnm transfere henüz tarih belli degil ekim soni veya kasım bası olabilir.Amin inşallah canım. Yeniden mi transfer oluyorsun tarih belli mi? Benim kanımda pıhtılaşma çıkmıştı o yüzden vermişlerdi bana. Belki senin çıkmamıştır o yüzden vermemişlerdir
Benden genetik test istememislerdi cnm normal kan testleri istediler. Onda da kisitli belli seylere bakabiliyorlar sanirim. Sen genetikten yaptirnistin yanlis hatirlamiyorsam. Daha yeni başlayacagiz cnm transfere henüz tarih belli degil ekim soni veya kasım bası olabilir.
Onların isteyip istememesine bırakma ..Benden genetik test istememislerdi cnm normal kan testleri istediler. Onda da kisitli belli seylere bakabiliyorlar sanirim. Sen genetikten yaptirnistin yanlis hatirlamiyorsam. Daha yeni başlayacagiz cnm transfere henüz tarih belli degil ekim soni veya kasım bası olabilir.
İnsallah güzel haberler alırız canm benm herseyin hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz kalanı artık kader napalımHayırlı olsun şimdiden bende sizin gibi yeniyim doktorlar pazar günü bile çalışıyor umarım rabbim lıcagımızı boş bırakmaz emeklerimiz boşa gitmez
Aminm cnm insallah. O kadar emek veriyoruz maddi ve manevi olarak igneyi vurulmak da zor gelmez bi süre sonra.İnşallah bu sefer sağlıkla ilerlerevet genetik test istemişlerdi benden ve sonucunda faktör 5 geninde önemli olanda pıhtılaşma çıkmıştı. İnsan korkmuyor değil nasıl doğuma kadar kullanıcam bu iğneyi diye ama hızlıca akıp gidiyo zaman
Aslında 1.5 ay önce devletten randevu almaya calismistim genetikten, maalesef bulamadigim icin cok uzerinde durmadim. Gönül hanima bu durumu anlatmaya calıştım (bahceci ve devlet tüp bebek merkezlerinde kan sulandirici igne ve coraspirin kullanildigini ögrendim) biz o merkezler degiliz gibi bisey soyledi. Bahsettigim yerlerde merdiven altı işletmeler degil halbuki. Bu oyle hemen karar verilen bisey degil dedi. Istiyorsan yaptir kan tahlilini dedi sadece 2 kan tahlili icin 3 bin tl fiyat cikardilar. Bi de Yucel beyle konusacagim doktorum o zatenOnların isteyip istememesine bırakma ..
Bence hamilelik öncesi yapılması gereken bir test bu . “TROMBOFİLİ PANELİ”
Ortalama zaten 1 ayda çıkıyor , devletin Tıbbi Genetik bölümünden randevu alıp bu testi “tüp bebek tedavisine gireceğim ama ücreti bütçemi aşıyor yardımcı olur musunuz?” veya buna ek “ailemde kalp hastası çok ve kan sulanlarıcı aktif kullanıyorlar bu testi yaptırmak istiyorum” da diyebilirsin .
Tavsiyem, yaptırman ..
Evet kesinlikle katılıyorum .Aslında 1.5 ay önce devletten randevu almaya calismistim genetikten, maalesef bulamadigim icin cok uzerinde durmadim. Gönül hanima bu durumu anlatmaya calıştım (bahceci ve devlet tüp bebek merkezlerinde kan sulandirici igne ve coraspirin kullanildigini ögrendim) biz o merkezler degiliz gibi bisey soyledi. Bahsettigim yerlerde merdiven altı işletmeler degil halbuki. Bu oyle hemen karar verilen bisey degil dedi. Istiyorsan yaptir kan tahlilini dedi sadece 2 kan tahlili icin 3 bin tl fiyat cikardilar. Bi de Yucel beyle konusacagim doktorum o zaten
Aslında 1.5 ay önce devletten randevu almaya calismistim genetikten, maalesef bulamadigim icin cok uzerinde durmadim. Gönül hanima bu durumu anlatmaya calıştım (bahceci ve devlet tüp bebek merkezlerinde kan sulandirici igne ve coraspirin kullanildigini ögrendim) biz o merkezler degiliz gibi bisey soyledi. Bahsettigim yerlerde merdiven altı işletmeler degil halbuki. Bu oyle hemen karar verilen bisey degil dedi. Istiyorsan yaptir kan tahlilini dedi sadece 2 kan tahlili icin 3 bin tl fiyat cikardilar. Bi de Yucel beyle konusacagim doktorum o zaten
Öyle gercekten hele bu zamlardan sonra fiyatların artık karsilanması iyice zorlasti. Hazirandan bu yana %120 zam oldu. Hangi maas hazirandan bu yana zamlandı ki? Rabbim herkesin yardimcisi olsun.Evet kesinlikle katılıyorum .
Lakin tüm özeller kurumların tek hedefi kâr marjı ..
Haliyle bu ve benzeri tüm tahliller için sağlık 2. planda katılıyor . Yani Bahçeci de Memorial da aynı fiyat olayında .
Mümkün mertebe devlette randevu bulöaya çalış, yazık şu dökülen paralara . İnan içim acıyor benim
Cok uzum sürede cıkmis cnm seninki. 1 ayda cikanlar var. Bakalim aratirayim yine.Devlette yaptırdım ben sonucum 4-5 ayda çıktı. Buda tedavi sürecini etkiler uzar tedavi sürecin. O yüzden iyice araştır randevu olayını hangi hastanelerin yaptığını falan
Evet tam ilk kimyasalı öğrendiğimde çıkmıştı sonuçCok uzum sürede cıkmis cnm seninki. 1 ayda cikanlar var. Bakalim aratirayim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?