Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CLIMARA PATCH 12.5 CM2 3.9 mg bu ilacı nereden bulabilirim kızlar doktor bana bunu önerdi bant şeklinde
 
Teşekkür ederim
 
canım sen bakma doktorlara,
dırek gıdıp kan verıp yaptırabılırsın, devletten tıbbı genetıge randevu al eşimle yaptırmıstık bız kromozom ve pıhtılaşma testı.
zaten ortalama bır ayda çıkıyor
 
Kızlar herse slmlar ve bu yolda bol sans diliyorum. Ben dün itibari ile transferimi oldum .2 tane olacak diye biliyordum 1 tane oldu . Çunku dondurulurken 2si 1 tupte dondurulacak demislerdi ben yanlış anlamışim yani durumu neyse böyle yani hakkımızda hayırlısı olsun artık. Bizde transfer ücrteni 15000 olarak odedik 15500 dediler 500 tl indirim yaptılar. Hatta 17000 olacakmis gercekten Allah yardimcimiz olsun el mahkum ödüyoruz kuzu kuzu
 
2 tane embrıyo transferini nerdeyse hiç duymadım bu merkezde ve bence çok makul bi karar .
İnşAllah 9 günün sonunda hayırlı müjdeli haberler paylaşırsın
 
Hayırlı olsun insallah guzelce saglikla pozitif sonuclar alırsıniz. Sizin ilk denemeniz mi acaba ya da bu merkezde ilk denemeniz mi?
 
15bın sadece dondurulmus transfer mı ??
 
Kızlar selamlar, ben dün reglimin ikinci günü randevu alıp hastaneye tedaviye başlamak için gittim. Yücel beyin hastasıyım ama malesef izinliymiş. Beril hanım ve başka bir doktor muayene etti. 2 adet büyük 2 adet epey küçük yunurta gördüler. Ben giyinirken ilaç dozları konusuyorlardı. Halbuki Yücel beyle yumurta sayısını takip edelim bi kaç ay önceki 6-7 sayılarına ulaşınca başlarız demiştik bir önceki ay. Ben tabi müdahale ettim dedim 2 yumurtayla başlanmıcak denmişti falan.. bu koordinesizlik ve farklı doktorların birbirinden habersiz muayeneye girişleri beni çok rahatsız etti. Hepimizin özel durumları var..
Bir de başka bir hasta ile Beril hanım arasında geçen bir duruma şahit oldum. İnanın çok üzüldüm ve stres oldum..
Dünden beri kara kara düşünüyorum.. sizlerle de paylaşmak istedim. Hastanede deneyimli arkadaşlar belki bir yol gösterir ve içimi rahatlatır diye
 
neye şahit oldunuz ? paylaşır mısınız?
 
Merhaba cnm tedavin hayirli olsun. Benim de benzer şey geldi başima takibimi ve tüm hikayemi Yücel bey biliyor. Gecen gün gittigimde maelef kendisi ameliyattydi. Türkan hanım ve Gonül hanim girdi muayeneme. Yani o kadar şey soylememe ragmen bi kaç konuda anlaşamadık ozellikle Gönul hanimla. Ve hala eski rahim filmini baştan basliyormuş gibi degerlendirmeye almaları vs acayip rahatsız etti beni ki 1 senedir burdayim düşün. Neyse sonraki randevumda yine Yucel bey izinli dediler istemiyorum başkasını diye ısrar ettim bır gün önceye aldılar randevumu. Yani tabii senin yumurta toplama işlemi oldugu icin öne cekme imkanın olmamıs olabilir o konuda bisey diyemem. Sana tavsiyem tek doktorlar devam et. Asla iste kurulda karar veriliyo yada kim denk gelirse falan kabul etme. Burda tam acik net yazamıyorum ama yukarda arkadasa 15.500 demisler transferi bize 17.500 demislerdi iste sizin 3. Deneme diye size 15 bin olur diyorlardı. Meger bizi kandirmislar. Her denemeye 1000 tl indiriyoruz falan dedi düsün. Yani bize bu mantiğa göre 13.500 e yapmaları lazimdi. Asiri derecede ticari bir kurum olmuş. Yucel bey olmasa ugrayacağim bir yer değil.
 
Yaa evet yalnız olmadığıma sevindim acaba sadece ben mi böyle pimpirikliyim diyordum. Biz daha start veremedik malesef en baştan başlayacağız. Temmuz sonu ön görüşmede 7-8 yumurtam vardı. Tam başlayalım dedik eylül ve bu ay malesef sayı azaldı.. regl 2.günü olduğu için randevuyu kaydıramadım malesef.. bakalım önümüzdeki ay ne olacak.. sen transfer oldun mu?
 
Hayır olmadım henüz. Mayis ayinda bi transfer olmustum sonuc pozitifti ama malesef kalp atisi olmadı. Senin peki simdi neye karar verildi yani sen itiraz ettikten sonra tamam bekleyelim deyip anlayış gosterdiler mi? Senin kafana yatmayan bir şey olursa mutlaka bunu doktoruna dile getir cnm.
 
Evet ben söyleyince daha fazla yumurta olduğunda başlamak istediğimi ve yücel beyle beraber bi kaç ay takip edeceğimizi, tamam dediler.. bir kaç ay beklemenin zararı yok.. zaten dünya kadar para ve zaman harcıyoruz. Doğru ve içime sinen zamanda başlamak istiyorum.. ama şimdi tüm endişelere bir de hastane-doktor endişesi eklendi.. bakalım bir ay daha zaman var..
 
Neye şahit olduğunuz
 
Hayırlı olsun insallah guzelce saglikla pozitif sonuclar alırsıniz. Sizin ilk denemeniz mi acaba ya da bu merkezde ilk denemeniz mi?
Daha önce bulundugum sehirde denemistim ilk denememizi olumsuz oldu. Memorialde 3.denemem olacak ilkinden bir kizim oldu cok sukür .2.deneme kimyasal oldu. Bakalım bu defa ne olacak kısmetimize . İnsllh hepimiz bol pozitifler paylasırız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…