- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Anladım canımEvet dondurulmus transfer
Canım ilk deneme 26.000 TL ayın başında gittim fiyat buyduKızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk aşılamam negatif sonuçlandı şimdi tüp bebek düşünüyorum sırf iş yerime yakın diye şişli memoriali düşündüm tüp bebek ücreti ne kadar yardımcı olur musunuz
Muhtemelen test için size ihtiyaç duyulmadı.ben de iki bebeğimi tedaviyle kucağıma aldım.hiç birinde test yapılmadı kan sulandırıcıda kullanmadım.bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHanımlar merhaba doğal siklus ile gebe kaldım. Kan sulandırıcı verilmedi pıhtılaşma test yapılmadı. Prosedür bu şekilde mi oluyor yoksa bana yönelik değerlendirmeden dolayı mı kan sulandırıcı verilmedi?
Çok teşekkür ederim amin, kafam rahatladı sağolunMuhtemelen test için size ihtiyaç duyulmadı.ben de iki bebeğimi tedaviyle kucağıma aldım.hiç birinde test yapılmadı kan sulandırıcıda kullanmadım.bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bana da aynı şekilde olduHanımlar merhaba doğal siklus ile gebe kaldım. Kan sulandırıcı verilmedi pıhtılaşma test yapılmadı. Prosedür bu şekilde mi oluyor yoksa bana yönelik değerlendirmeden dolayı mı kan sulandırıcı verilmedi?
Ben progestanı aile hekimine yazdırmıştım.fitili zaten devlet karşılamıyorKızlar memorial ın verdigi progestan igne vs. Ilacları aile hekiminde yazdirdiniz mi. Benim aile hekimim yoktu bugün baskasina yonlendirdiler o da ilacları yazmadı, baskasinin yazdigi ilacları yazmiyormuş. Yani herkes kolaylıkla yazdiriyor mu?
Evt fitili karsilamadigini biliyorum. Yani adam progestan igneye bile bakmadi yani baskasinin yazdigini yazmiyormuş. Yani devlet karsilasin veya karsilamasin farketmiyor. Butün enerjimi aldı bugün bu adam ya. Elimde recete oldugu halde yazmadı. Demek istedigim bir cok aile hekimi mi böyle acaba diye düsündüm.Ben progestanı aile hekimine yazdırmıştım.fitili zaten devlet karşılamıyor
progestan fıtılı karsılıyor devlet, aıle hekımı yazbaılıyorEvt fitili karsilamadigini biliyorum. Yani adam progestan igneye bile bakmadi yani baskasinin yazdigini yazmiyormuş. Yani devlet karsilasin veya karsilamasin farketmiyor. Butün enerjimi aldı bugün bu adam ya. Elimde recete oldugu halde yazmadı. Demek istedigim bir cok aile hekimi mi böyle acaba diye düsündüm.
Hangi progestan fitili karşılıyor acaba?progestan fıtılı karsılıyor devlet, aıle hekımı yazbaılıyor
progestan 200mg yumusal kapsul yazmıstı benım doktorum, vajınal kullanım seklınde ,Hangi progestan fitili karşılıyor acaba?
Merhaba, üstünden çok geçmiş, kucağınıza almışsınız çok şükür. Benim de adetin ikinci günü önden giden 11 mm yumurtam var, sizin durumunuz gibi. Doğal transfer yapacağız ama o önden giden 11 mm yumurta erkenden catlarsa iptal olacak. Sizde ne oldu o yumurta?Önden giden yani en büyük olan yumurtanızBenim de 11 mm en büyüğü adetin 2. günü hemen büyüyüp çatlarsa transfer sürecini sıkıntıya sokuyor sanrm canım bakalım inşallah hayırlısı olur
Progestan fitil ve progeatan igneyi karsiliyor devlet ama Litunus fitili karşılamiyor. Tabi karsilasada aile hekiminin yazmasi gerek. Allah iyilerle karsilastirsinprogestan fıtılı karsılıyor devlet, aıle hekımı yazbaılıyor
Aile hekiminin yazdığını bilmiyordum ben hep uzman hekimlere yazdırmıştım eskiden. Kan sulandırıcı raporunu bile devletteki Dr çıkarmadı tedavi başlangıcında kim yazdıysa o çıkarsın demişti 4 yıl önce gidip özelde kendi doktoruma çıkarttırmıştım. Bazı doktorlar halden anlamıyor maalesef. Bazısı da elinden gelen herşeyi yapıyor.Progestan fitil ve progeatan igneyi karsiliyor devlet ama Litunus fitili karşılamiyor. Tabi karsilasada aile hekiminin yazmasi gerek. Allah iyilerle karsilastirsin
Aile hekimleride yazabiliyor ama tabiiki isterlerse.Aile hekiminin yazdığını bilmiyordum ben hep uzman hekimlere yazdırmıştım eskiden. Kan sulandırıcı raporunu bile devletteki Dr çıkarmadı tedavi başlangıcında kim yazdıysa o çıkarsın demişti 4 yıl önce gidip özelde kendi doktoruma çıkarttırmıştım. Bazı doktorlar halden anlamıyor maalesef. Bazısı da elinden gelen herşeyi yapıyor.
Doğal siklus nedir? Tek yumurta mı? Ilaç kullanılıyor mu? Sizin amh kaçtı?Hanımlar merhaba doğal siklus ile gebe kaldım. Kan sulandırıcı verilmedi pıhtılaşma test yapılmadı. Prosedür bu şekilde mi oluyor yoksa bana yönelik değerlendirmeden dolayı mı kan sulandırıcı verilmedi?
Litunus ücretli evet..Progestan fitil ve progeatan igneyi karsiliyor devlet ama Litunus fitili karşılamiyor. Tabi karsilasada aile hekiminin yazmasi gerek. Allah iyilerle karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?