17 ve 20. Gunler arasıKızlar doğal siklusta transfer işlemi reglinin ortalama kaçıncı günü oluyor?
Dogal siklus aslında tamamiyle sizin adet döngünüze göre günü belirleniyor. Kendi yumurtaniz ne zaman tam büyurse catlatma ignesi vuruluyor ve 6 gün sonra transfer oluyor. Yani benim en son ki transferimde 29. Gün transfer olmustum. Cünkü yumurtam gec olgunlasmisti.Kızlar doğal siklusta transfer işlemi reglinin ortalama kaçıncı günü oluyor?
Evt transfer oncesi ilaclar var dogal siklusda transferden 5 gün once igne ilac baslaniyor. Fakat ilacli transferde daha önce baslaniyor ilaclara. Muayeneye de başta 3-4 günde bir son gunler ise daha sık gidilebiliyor duruma göre.Kızlar yarın yumurta toplama işlemim var transfer kasım da olabilir dedi doktor ama transfer öncesi tekrar ilaç igne kullanılıyor mu muayeneye yine sık sık gidiliyor mu acaba bilgi verir misiniz
Peki covid testi istendi mi yine ben de onu sorayimKızlar yarın yumurta toplama işlemim var transfer kasım da olabilir dedi doktor ama transfer öncesi tekrar ilaç igne kullanılıyor mu muayeneye yine sık sık gidiliyor mu acaba bilgi verir misiniz
Evet canm hem benden hem eşimden istediler yaptırdıkPeki covid testi istendi mi yine ben de onu sorayim
Kontrole gitmek çok zor oluyor benim için buna üzüldümEvt transfer oncesi ilaclar var dogal siklusda transferden 5 gün once igne ilac baslaniyor. Fakat ilacli transferde daha önce baslaniyor ilaclara. Muayeneye de başta 3-4 günde bir son gunler ise daha sık gidilebiliyor duruma göre.
Keşke ilaçlı başlasaymışımDogal siklus aslında tamamiyle sizin adet döngünüze göre günü belirleniyor. Kendi yumurtaniz ne zaman tam büyurse catlatma ignesi vuruluyor ve 6 gün sonra transfer oluyor. Yani benim en son ki transferimde 29. Gün transfer olmustum. Cünkü yumurtam gec olgunlasmisti.
Naturel siklusta tüp bebek ücreti Daha mı uygun?Dogal siklus aslında tamamiyle sizin adet döngünüze göre günü belirleniyor. Kendi yumurtaniz ne zaman tam büyurse catlatma ignesi vuruluyor ve 6 gün sonra transfer oluyor. Yani benim en son ki transferimde 29. Gün transfer olmustum. Cünkü yumurtam gec olgunlasmisti.
Transfer mi olumsuz oldu ? Toplama mı ?Arkadaşlar ilk tedavim olumsuz oldu. 4 kutu cetrotide kullanmistim. Şimdi yine elimde 4 kutu var. Bundan fazlasına ihtiyaç duyan oldu mu aranızda?
Genetikten olumsuz geldiTransfer mi olumsuz oldu ? Toplama mı ?
ÜzüldümGenetikten olumsuz geldi
Kismet artık . Üstelik 5aa kaliteydiler çok garip. Baştan başlayacağımÜzüldümHayırlısı olsun Ben 3 kutu kulandım cetrotide . 4 aldırdılar biri elimde kaldı . Baştan mı başlıyorsun?
Embriyoyu dondurup Rahmi dinlendiriyorlar ve adet sonrası yumurta çatladıktan sonra transfer yapıyorlar çok az ilaç kullanılıyor başarı şansı daha yüksek oluyor. Yumurta toplama zamanında iğneler hormonları etkilediği için bir sonraki ay normale dönüyor. Üç yumurta toplandı üç embiryo oluştu biri sağlıklı geldi genetikten benim. Doktor üç taneden bir tanesinin sağlıklı gelme oranı yüzde 50 demişti benim yaşım için. Amh 0.5 idi en son.Doğal siklus nedir? Tek yumurta mı? Ilaç kullanılıyor mu? Sizin amh kaçtı?
Ben kontrollerimi bulunduğun şehirde yaptırdım sadede transfer günü gittimKeşke ilaçlı başlasaymışımÇalışıyorum ve il dışında yaşıyorum. O kadar gitgelleri nasıl yaparım ben haftaya olur diye tahmin ediyordum
Canım genetiğe göndermek mecburi mi acabaGenetikten olumsuz geldi
Benim de 5aa kalitede olanlar genetikten sağlıklı gelmedi . 4bb olan embriyolojinin en sona koyduk dediği sağlıklı geldi .Kismet artık . Üstelik 5aa kaliteydiler çok garip. Baştan başlayacağım
Benim de embriyom 5aa. Genetiğe gönderemedik. Bunları okuyunca korktum açıkçasıBenim de 5aa kalitede olanlar genetikten sağlıklı gelmedi . 4bb olan embriyolojinin en sona koyduk dediği sağlıklı geldi .
Değil. Benim düşüklerim olduğu için yaşım da büyük olduğu için yaptırdıkCanım genetiğe göndermek mecburi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?