Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Korkmanıza gerek yok benim de 2 embriyom 5aa idi.ikisi de olumlu oldu çok şükür.inşallah sizinki de öyledir merak etmeyin
İnşallah canım, inşallah.. 2 yıldır para kalmadı. Genetiğe göndermeyi istedik ama yapamadık. Umarım olumlu sonuçlanır da zorlanmayız tekrar

Keşke ilaçlı başlasaymışım Çalışıyorum ve il dışında yaşıyorum. O kadar gitgelleri nasıl yaparım ben haftaya olur diye tahmin ediyordum
Merhaba canım öncelikle tedavinin rast gitmesini dilerim. Bende başka ilde yaşıyordum doğal siklus ile tedavim devam etti. Yaşadığım şehirde bir hastanede ultrasona girip kan verip ultrason ve tahlil sonuçlarını hemşireye gonderiyordum. transferden iki üç gün önce çağırdılar. Söylersen bu konuda yardımcı olurlar.

Çok teşekkür ederim canım. Bir arkadaş daha aynı öneriyi yapmış ama özel hastaneye gitmek gerekir her seferinde. Mali açıdan çok da mümkün değil maalesef. Devlette yer olmuyor malum. Yarın randevum var. İpek hocayla konuşucam bakalım

Tekrar çok teşekkür ederim. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin canım Allah rast getirsin sonunu güzel eylesin emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah

Hangi merkez de tedavinizi oldunuz ?

Karşılayabiliyor olmanız güzel. Benim için epey bütçe sarsıcı oldu ve tekrar baslamak zorundayım. Bir o kadar da ilaçlara ve pgt ye gitti maalesef .
Rabbim maddi ve manevi güç versin çok zor süreçler ve yüksek meblalar diğer tüp bebek merkezleriyle kıyasla belki 26 bin onlara göre iyidir.

Canım sen başladın mı transfer sürecine
Evt cnm başladım yeniden dogal siklus olacak hayirlisiyla. Kendimi şu an yorgun ve gergin hissediyorum nedense umarim geçer. Oysa gorüsmeye gittigimde cok pozitif gitmiştim. Hayirlisi hakkımizda. Sen naaptin gorüsmeye gittin mi muayene olacaktın

İnşaAllah canım hayırlısıyla olsun bu sefer bende artık ruhsuzlaştım çok yoruldum valla haftaya yücel beye gidicem bakalım ne diyecekler İnşaAllah herşey güzel olsun bundan sonra hepimiz için

İnşaAllah canım hayırlısıyla olsun bu sefer bende artık ruhsuzlaştım çok yoruldum valla haftaya yücel beye gidicem bakalım ne diyecekler İnşaAllah herşey güzel olsun bundan sonra hepimiz için
Hadi sen de güzel haberler verirsin insallah cnm. Aminn cnm aminn hepimiz icin guzel olsun hersey Rabbim den istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…