- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
iyi kalite embriyoda genelde sorun olmuyor. Benim yaşım büyük.Benim de embriyom 5aa. Genetiğe gönderemedik. Bunları okuyunca korktum açıkçası
İnsallah hayırlısıyla temiz sonuçların olur canm benmDeğil. Benim düşüklerim olduğu için yaşım da büyük olduğu için yaptırdık
Korkmanıza gerek yok benim de 2 embriyom 5aa idi.ikisi de olumlu oldu çok şükür.inşallah sizinki de öyledir merak etmeyinBenim de embriyom 5aa. Genetiğe gönderemedik. Bunları okuyunca korktum açıkçası
Bizim de spermler teseyle alındı canım. İnsallah sonraki tedavi sürecin çok güzel geçeriyi kalite embriyoda genelde sorun olmuyor. Benim yaşım büyük.
İnşallah canım, inşallah..Korkmanıza gerek yok benim de 2 embriyom 5aa idi.ikisi de olumlu oldu çok şükür.inşallah sizinki de öyledir merak etmeyin
Merhaba canım öncelikle tedavinin rast gitmesini dilerim. Bende başka ilde yaşıyordum doğal siklus ile tedavim devam etti. Yaşadığım şehirde bir hastanede ultrasona girip kan verip ultrason ve tahlil sonuçlarını hemşireye gonderiyordum. transferden iki üç gün önce çağırdılar. Söylersen bu konuda yardımcı olurlar.Keşke ilaçlı başlasaymışımÇalışıyorum ve il dışında yaşıyorum. O kadar gitgelleri nasıl yaparım ben haftaya olur diye tahmin ediyordum
Çok teşekkür ederim canım. Bir arkadaş daha aynı öneriyi yapmış ama özel hastaneye gitmek gerekir her seferinde. Mali açıdan çok da mümkün değil maalesef. Devlette yer olmuyor malum. Yarın randevum var. İpek hocayla konuşucam bakalımMerhaba canım öncelikle tedavinin rast gitmesini dilerim. Bende başka ilde yaşıyordum doğal siklus ile tedavim devam etti. Yaşadığım şehirde bir hastanede ultrasona girip kan verip ultrason ve tahlil sonuçlarını hemşireye gonderiyordum. transferden iki üç gün önce çağırdılar. Söylersen bu konuda yardımcı olurlar.
Hayır hic farketmiyor fiyat aynü. Naturel siklusta sadece rahim kendi döngusüne bırakılıp uygun oldugunda transfer yapılıyor.Naturel siklusta tüp bebek ücreti Daha mı uygun?
Amin canım Allah rast getirsin sonunu güzel eylesin emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim canım. Bir arkadaş daha aynı öneriyi yapmış ama özel hastaneye gitmek gerekir her seferinde. Mali açıdan çok da mümkün değil maalesef. Devlette yer olmuyor malum. Yarın randevum var. İpek hocayla konuşucam bakalım
Tekrar çok teşekkür ederim. Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hangi merkez de tedavinizi oldunuz ?Merhaba canım öncelikle tedavinin rast gitmesini dilerim. Bende başka ilde yaşıyordum doğal siklus ile tedavim devam etti. Yaşadığım şehirde bir hastanede ultrasona girip kan verip ultrason ve tahlil sonuçlarını hemşireye gonderiyordum. transferden iki üç gün önce çağırdılar. Söylersen bu konuda yardımcı olurlar.
Hayır hic farketmiyor fiyat aynü. Naturel siklusta sadece rahim kendi döngusüne bırakılıp uygun oldugunda transfer yapılıyor.
26 binŞuan şişli Memorial da güncel tüp bebek fiyatı nedir acaba
Eğer 26 bin ise çok iyi26 bin
Karşılayabiliyor olmanız güzel. Benim için epey bütçe sarsıcı oldu ve tekrar baslamak zorundayım. Bir o kadar da ilaçlara ve pgt ye gitti maalesef .Eğer 26 bin ise çok iyi
Rabbim maddi ve manevi güç versin çok zor süreçler ve yüksek meblalar diğer tüp bebek merkezleriyle kıyasla belki 26 bin onlara göre iyidir.Karşılayabiliyor olmanız güzel. Benim için epey bütçe sarsıcı oldu ve tekrar baslamak zorundayım. Bir o kadar da ilaçlara ve pgt ye gitti maalesef .
Şişli memorialHangi merkez de tedavinizi oldunuz ?
Evt cnm başladım yeniden dogal siklus olacak hayirlisiyla. Kendimi şu an yorgun ve gergin hissediyorum nedense umarim geçer. Oysa gorüsmeye gittigimde cok pozitif gitmiştim. Hayirlisi hakkımizda. Sen naaptin gorüsmeye gittin mi muayene olacaktınCanım sen başladın mı transfer sürecine
İnşaAllah canım hayırlısıyla olsun bu seferEvt cnm başladım yeniden dogal siklus olacak hayirlisiyla. Kendimi şu an yorgun ve gergin hissediyorum nedense umarim geçer. Oysa gorüsmeye gittigimde cok pozitif gitmiştim. Hayirlisi hakkımizda. Sen naaptin gorüsmeye gittin mi muayene olacaktın
Hadi sen de güzel haberler verirsin insallah cnm. Aminn cnm aminn hepimiz icin guzel olsun hersey Rabbim den istiyorum.İnşaAllah canım hayırlısıyla olsun bu seferbende artık ruhsuzlaştım çok yoruldum valla haftaya yücel beye gidicem bakalım ne diyecekler İnşaAllah herşey güzel olsun bundan sonra hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?