7 bin sanırımKızlar embriyo dondurma ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı
Canm özelden mesaj attım bakabilir misinPgt siz istemiyorum ama ziyan da edemem kısmet.
Biz ilk görüşmeyi gönül hoca ile yaptık şuan başka bir doktor ilgileniyor İpek hanım böyle şeyler olması normal miBenim doktorum gönül hanımdı.kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.her konuda size yardımcı olacaktır.bu Arada Beril hanımla da tanıştım o da çok tatlı biri.
Memorial sistemi bu şekilde. Farklı doktorlara randevu veriyorlar. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben çok memnun kaldım bu sistemden. Farklı gözlerin takip etmesi, bir şeylerin gözden kaçmasına engel olacağı kanaatindeyimBiz ilk görüşmeyi gönül hoca ile yaptık şuan başka bir doktor ilgileniyor İpek hanım böyle şeyler olması normal mi
Merhaba bende şşşli memorialda tedavi görüyorum öncelikle inşallah transfer işleminiz olumlu sonuçlanır bende cetrotide ilacı olmadıgı tarlusal kullandığım için bş sonraki ay transfer olacak. Yani sizi de soru ile çok sıkmak istemem ama transfer süreci nasıl ilerliyor ? Yani bu kullanılan ilaçlara göre mi adet günü belirleniyor yoksa olağan vi şekilde mi geliyor ona bi müdahale ediyorlar mı ilaçla. Bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürlerEvt cnm başladım yeniden dogal siklus olacak hayirlisiyla. Kendimi şu an yorgun ve gergin hissediyorum nedense umarim geçer. Oysa gorüsmeye gittigimde cok pozitif gitmiştim. Hayirlisi hakkımizda. Sen naaptin gorüsmeye gittin mi muayene olacaktın
Şöyle söyleyeyim bu tamamen sizin tercihinize kalmiş. Yani randevu verdiklerinde ben şu doktoru istiyorum derseniz siz o doktora gidersiniz. Sadece o gün doktorunuzun tatil gününe denk gelirse farkli doktor bakar. Ben farkli doktorlarla gorüsmek istemedim Yucel beyle devam ettim. Olmadigi gunler farkli doktorlar geldi. Ama Yucel bey orda ise mutlaka onla gorüstüm.Biz ilk görüşmeyi gönül hoca ile yaptık şuan başka bir doktor ilgileniyor İpek hanım böyle şeyler olması normal mi
Tesekkur ederim insallah sizinde guzel gecer sureciniz ve hepimiz seviniriz. Hayir adete ilacla mudahale etmiyorlar. Ama adet yumurta toplama sonrasi erken gelebiliyor sonraki ay muhtemelen normale döngüde devam eder. Sonra adet olunca dogal siklus mu yoksa ilacli mi transfer olacagina karar verilir. Dogal siklusu tamamen ilacsiz olarak dusunmeyim transfere 5 gün kala ilac başlanır.Merhaba bende şşşli memorialda tedavi görüyorum öncelikle inşallah transfer işleminiz olumlu sonuçlanır bende cetrotide ilacı olmadıgı tarlusal kullandığım için bş sonraki ay transfer olacak. Yani sizi de soru ile çok sıkmak istemem ama transfer süreci nasıl ilerliyor ? Yani bu kullanılan ilaçlara göre mi adet günü belirleniyor yoksa olağan vi şekilde mi geliyor ona bi müdahale ediyorlar mı ilaçla. Bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler
Anladım bu transfer aşamasında idrara sıkışık olarak mı yapılıyor hep bu ilaçlı dediğiniz onla alakası yok sanırım değil miTesekkur ederim insallah sizinde guzel gecer sureciniz ve hepimiz seviniriz. Hayir adete ilacla mudahale etmiyorlar. Ama adet yumurta toplama sonrasi erken gelebiliyor sonraki ay muhtemelen normale döngüde devam eder. Sonra adet olunca dogal siklus mu yoksa ilacli mi transfer olacagina karar verilir. Dogal siklusu tamamen ilacsiz olarak dusunmeyim transfere 5 gün kala ilac başlanır.
Siz gönül hanımla devam etmek istediğinizi söylerseniz eğer o gün izinli değilse ona ayarlarlarBiz ilk görüşmeyi gönül hoca ile yaptık şuan başka bir doktor ilgileniyor İpek hanım böyle şeyler olması normal mi
Evt hep idrara sıkışık olarak yapılıyorAnladım bu transfer aşamasında idrara sıkışık olarak mı yapılıyor hep bu ilaçlı dediğiniz onla alakası yok sanırım değil mi
Anladım teşekkürlerEvt hep idrara sıkışık olarak yapılıyor
Tamam çok teşekkür ederimŞöyle söyleyeyim bu tamamen sizin tercihinize kalmiş. Yani randevu verdiklerinde ben şu doktoru istiyorum derseniz siz o doktora gidersiniz. Sadece o gün doktorunuzun tatil gününe denk gelirse farkli doktor bakar. Ben farkli doktorlarla gorüsmek istemedim Yucel beyle devam ettim. Olmadigi gunler farkli doktorlar geldi. Ama Yucel bey orda ise mutlaka onla gorüstüm.
Merhaba ben de progestan dex kullanıyorum ne zaman bırakacağımı anlayamadım.Hayır hepsi göbektendi iğnelerin. Progestan dex i 10. Haftada bıraktım. Şuan sadece oksapar devam ediyorum
Canım nasılsın sonucunu merak ettimKızlar herse slmlar ve bu yolda bol sans diliyorum. Ben dün itibari ile transferimi oldum .2 tane olacak diye biliyordum 1 tane oldu . Çunku dondurulurken 2si 1 tupte dondurulacak demislerdi ben yanlış anlamışim yani durumu neyse böyle yani hakkımızda hayırlısı olsun artık. Bizde transfer ücrteni 15000 olarak odedik 15500 dediler 500 tl indirim yaptılar. Hatta 17000 olacakmis gercekten Allah yardimcimiz olsun el mahkum ödüyoruz kuzu kuzu
Merhaba eğer ki adet tarihinize yakın test sonucunu aldıysanız sat a göre hesaplanıyor ama adetleriniz düzenli değilse transfer tarihine göre. Benim sat ve transfer arasındaki hesapta 4 gün vardı sadece doktorlar sata göre hesapladı hep. 10. Haftaya girişte bırakılıyor geneldeMerhaba ben de progestan dex kullanıyorum ne zaman bırakacağımı anlayamadım.
10. Haftanın sonuna kadar mı kullanılıyor yani 11. Haftanın başında mı bırakacağım
SAT a göre mi haftaları hesaplayacağım Yoksa muayenede doktorun hesabına göre mi haftaları hesaplayacağım
10. Haftaya girişte bıraktım ben. 10+0’da yani tam.Merhaba ben de progestan dex kullanıyorum ne zaman bırakacağımı anlayamadım.
10. Haftanın sonuna kadar mı kullanılıyor yani 11. Haftanın başında mı bırakacağım
SAT a göre mi haftaları hesaplayacağım Yoksa muayenede doktorun hesabına göre mi haftaları hesaplayacağım
Genellikle 12. Haftanın bitimine kadar kullandırıyorlar hekimler .Merhaba ben de progestan dex kullanıyorum ne zaman bırakacağımı anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?