Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben Ekim ayında Acıbadem'de ilk tüp bebek denememi gerceklestirdim ve olumsuz sonuçlandı. İkincisi için ben de Memorial Şişli'yi düşünüyorum. Eğer faydası olacaksa da biz 26.200 tedaviye verdik. Tedaviye başlamadan evvel sunmamız gereken evrakları önceden yaptırmıştım, yalnızca tüp bebek tedavisi ve ilaçlar aşağı yukarı 33 bin₺ ye geldi. Fakat bende dondurulacak kaliteli embriyo kalmamıştı maalesef bunlarda ekstra maliyeti olan şeyler çok iyi araştırın derim. Biz şimdi ikinci tedavi için araştırmaya başladık halen daha sürekli yeni bir şeyler çıkıyor karşımıza

Gönül hoca ile tüp bebek ile görüşüp daha sonra başka hocaların baktığı ve yahut ilgilendiği ya da doktorunuzun değiştiği oldumu ?

Benim doktorum gönül hanımdı.kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.her konuda size yardımcı olacaktır.bu Arada Beril hanımla da tanıştım o da çok tatlı biri.
Biz ilk görüşmeyi gönül hoca ile yaptık şuan başka bir doktor ilgileniyor İpek hanım böyle şeyler olması normal mi

Biz ilk görüşmeyi gönül hoca ile yaptık şuan başka bir doktor ilgileniyor İpek hanım böyle şeyler olması normal mi
Memorial sistemi bu şekilde. Farklı doktorlara randevu veriyorlar. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben çok memnun kaldım bu sistemden. Farklı gözlerin takip etmesi, bir şeylerin gözden kaçmasına engel olacağı kanaatindeyim

Merhaba bende şşşli memorialda tedavi görüyorum öncelikle inşallah transfer işleminiz olumlu sonuçlanır bende cetrotide ilacı olmadıgı tarlusal kullandığım için bş sonraki ay transfer olacak. Yani sizi de soru ile çok sıkmak istemem ama transfer süreci nasıl ilerliyor ? Yani bu kullanılan ilaçlara göre mi adet günü belirleniyor yoksa olağan vi şekilde mi geliyor ona bi müdahale ediyorlar mı ilaçla. Bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

Şöyle söyleyeyim bu tamamen sizin tercihinize kalmiş. Yani randevu verdiklerinde ben şu doktoru istiyorum derseniz siz o doktora gidersiniz. Sadece o gün doktorunuzun tatil gününe denk gelirse farkli doktor bakar. Ben farkli doktorlarla gorüsmek istemedim Yucel beyle devam ettim. Olmadigi gunler farkli doktorlar geldi. Ama Yucel bey orda ise mutlaka onla gorüstüm.

Tesekkur ederim insallah sizinde guzel gecer sureciniz ve hepimiz seviniriz. Hayir adete ilacla mudahale etmiyorlar. Ama adet yumurta toplama sonrasi erken gelebiliyor sonraki ay muhtemelen normale döngüde devam eder. Sonra adet olunca dogal siklus mu yoksa ilacli mi transfer olacagina karar verilir. Dogal siklusu tamamen ilacsiz olarak dusunmeyim transfere 5 gün kala ilac başlanır.

Anladım bu transfer aşamasında idrara sıkışık olarak mı yapılıyor hep bu ilaçlı dediğiniz onla alakası yok sanırım değil mi

Tamam çok teşekkür ederim

Hayır hepsi göbektendi iğnelerin. Progestan dex i 10. Haftada bıraktım. Şuan sadece oksapar devam ediyorum
Merhaba ben de progestan dex kullanıyorum ne zaman bırakacağımı anlayamadım.

10. Haftanın sonuna kadar mı kullanılıyor yani 11. Haftanın başında mı bırakacağım

SAT a göre mi haftaları hesaplayacağım Yoksa muayenede doktorun hesabına göre mi haftaları hesaplayacağım

Canım nasılsın sonucunu merak ettim

Merhaba eğer ki adet tarihinize yakın test sonucunu aldıysanız sat a göre hesaplanıyor ama adetleriniz düzenli değilse transfer tarihine göre. Benim sat ve transfer arasındaki hesapta 4 gün vardı sadece doktorlar sata göre hesapladı hep. 10. Haftaya girişte bırakılıyor genelde

10. Haftaya girişte bıraktım ben. 10+0’da yani tam.
Benim sat ile transfer tarihi uyumluydu ikisinde de aynı sonuç çıkıyordu

Genellikle 12. Haftanın bitimine kadar kullandırıyorlar hekimler .

Aslında bu durum tamamen ultrasyonun verdiği bilgiyle tespit edilebilir . Yani bazı kadın doğumcular düzeltme yapabiliyor . Ben hem kadın doğum doktorumun hem de netten bi sayfaya (blastokist embriyor transferi) seçeneğini tıkladığımda aynı sonucu alıyordum ve hep doğru çıkmıştır kime baktıysam .
Linkini paylaşıyorum …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…