Merhana sizin kalcanizda nasıl bir apse olusmustu igneden dolayı? Ben de şislik var igne harici yerde kafama takıldı50 mg olanından kullanmıştım. Ama bende maalesef apse yapmıştı. Kalçam enfeksiyon kaptı. O yüzden 8 haftalık hamileyken ameliyat olup 11 gün hastanede yattım. 14 gün yüksek doz antibiyotik tedavisi gördüm.
Csnım nasılsın nasıl gidiyor süreçMerhana sizin kalcanizda nasıl bir apse olusmustu igneden dolayı? Ben de şislik var igne harici yerde kafama takıldı
Canm igneler beni zorladi bü sefer günde 2 ampul progestan agır geldi. Hem vucut olarak yorgunum hem kalcalarımda agrılar oldu. Test günümü bekliyorum. Sen nasılsın ayrintılıya girdin miCsnım nasılsın nasıl gidiyor süreç
Raporlu mu raporsuz mu bu ücret26 bin
Raporlu mu raporsuz mu bu ücret
Merhaba bende 5 yıl önce embriyo dondurdum şişli memorıalda tek gen hasarı verdı bizdede. Şimdi şubat gibi dondurulmuşlardan transfer ettirmeyi planlıyorum. rahim filmi filan istiyorlarmı??? neler istemişlerdi senden bilgilendirebilirmisin beni. 2. Bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah2. Testim de katlamış kızlar. Kalp kese için randevu verildi. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin.Ben epey ara vermiştim. 44 yaşında 9 yıl sonra tekrar hamileyim. İnşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Merhaba. Maalesef benim hamileliğim devam etmedi. Kalp atışı alamadık. Dondurulmuş tedavisinden önce hsg istemişlerdi. Polip çıktığı için histereskopi oldum rahime çizik de atıldı. Sonrasında normal dondurulmuş tedavisi yapıldı.Merhaba bende 5 yıl önce embriyo dondurdum şişli memorıalda tek gen hasarı verdı bizdede. Şimdi şubat gibi dondurulmuşlardan transfer ettirmeyi planlıyorum. rahim filmi filan istiyorlarmı??? neler istemişlerdi senden bilgilendirebilirmisin beni. 2. Bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
çok geçmiş olsunMerhaba. Maalesef benim hamileliğim devam etmedi. Kalp atışı alamadık. Dondurulmuş tedavisinden önce hsg istemişlerdi. Polip çıktığı için histereskopi oldum rahime çizik de atıldı. Sonrasında normal dondurulmuş tedavisi yapıldı.
Evet rahim filmi istiyorlar , biz dondurulmuş embriyo öncesi yaptırdıkMerhaba dondurulmuş embriyo transferi düşünüyorum 3-4 ay sonra. 5 yıl önce dondurduğum embriyoları kullanarak. dondurulmuş embriyo transferinde zaman geçmiş olunca rahim filmi istiyorlarmı acaba şimdiden bunun korkusu sardı da
Canm igneler beni zorladi bü sefer günde 2 ampul progestan agır geldi. Hem vucut olarak yorgunum hem kalcalarımda agrılar oldu. Test günümü bekliyorum. Sen nasılsın ayrintılıya girdin mi
Hayırlı olsun. Belirti arayıp kendinizi stres yapmayın. Kişiden kişiye hatta her hamilelikte belirtiler farklı olabiliyor. Hiç belirti yaşamadan hamile kalan da çok. Birçok konuda belirti yaşamadan hamile kaldığını söyleyenlere rastladım. Ben 3 defa hamile kaldım . Üçünde de farklı belirtiler yaşadım.Selam kızlar, bugün transferimin 3. günü. Hiçbir belirtim yok ve bu durum biraz tedirgin ediyor beni. Evet biliyorum, kişiden kişiye durumlar değişiyor ama benim gibi belirtisi olmayıp pozitifi gören var mı?
Benim ilk birkaç gün hiçbir belirtim olmadı. Sonrasında adet ağrılarımla benzer ağrılarım oldu her iki gebeliğimde de.hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan da çok varSelam kızlar, bugün transferimin 3. günü. Hiçbir belirtim yok ve bu durum biraz tedirgin ediyor beni. Evet biliyorum, kişiden kişiye durumlar değişiyor ama benim gibi belirtisi olmayıp pozitifi gören var mı?
Evt cnm test günümü bekliyorum transfer oldum gecen hafta mesajini yeni farkettim bu arada
Evt cnm test günümü bekliyorum transfer oldum gecen hafta mesajini yeni farkettim bu aradaagrilarim azaldı biraz igneler bi kac gün ciddi etkiledi şu an daha iyiyim sükür. Bakalim bu sefer insallah guzel haberler veririm. Senin de ayrıntılının iyi cikmasına sevindim cnm paşa saglıkla gelsinn
Aminn cnm insallah sagolasin kuzuAh çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?