Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhana sizin kalcanizda nasıl bir apse olusmustu igneden dolayı? Ben de şislik var igne harici yerde kafama takıldı

Merhaba dondurulmuş embriyo transferi düşünüyorum 3-4 ay sonra. 5 yıl önce dondurduğum embriyoları kullanarak. dondurulmuş embriyo transferinde zaman geçmiş olunca rahim filmi istiyorlarmı acaba şimdiden bunun korkusu sardı da

Merhaba bende 5 yıl önce embriyo dondurdum şişli memorıalda tek gen hasarı verdı bizdede. Şimdi şubat gibi dondurulmuşlardan transfer ettirmeyi planlıyorum. rahim filmi filan istiyorlarmı??? neler istemişlerdi senden bilgilendirebilirmisin beni. 2. Bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba. Maalesef benim hamileliğim devam etmedi. Kalp atışı alamadık. Dondurulmuş tedavisinden önce hsg istemişlerdi. Polip çıktığı için histereskopi oldum rahime çizik de atıldı. Sonrasında normal dondurulmuş tedavisi yapıldı.

çok geçmiş olsun

Evet rahim filmi istiyorlar , biz dondurulmuş embriyo öncesi yaptırdık

Canm igneler beni zorladi bü sefer günde 2 ampul progestan agır geldi. Hem vucut olarak yorgunum hem kalcalarımda agrılar oldu. Test günümü bekliyorum. Sen nasılsın ayrintılıya girdin mi

Test günü müü, transfer oldu mu yaniiii kaçırdım ben onu galiba
İyiyim canım cok sukur, detaylıya girdim evet bi problem yok çok şükür herşey yolunda

Selam kızlar, bugün transferimin 3. günü. Hiçbir belirtim yok ve bu durum biraz tedirgin ediyor beni. Evet biliyorum, kişiden kişiye durumlar değişiyor ama benim gibi belirtisi olmayıp pozitifi gören var mı?

Selam kızlar, bugün transferimin 3. günü. Hiçbir belirtim yok ve bu durum biraz tedirgin ediyor beni. Evet biliyorum, kişiden kişiye durumlar değişiyor ama benim gibi belirtisi olmayıp pozitifi gören var mı?
Hayırlı olsun. Belirti arayıp kendinizi stres yapmayın. Kişiden kişiye hatta her hamilelikte belirtiler farklı olabiliyor. Hiç belirti yaşamadan hamile kalan da çok. Birçok konuda belirti yaşamadan hamile kaldığını söyleyenlere rastladım. Ben 3 defa hamile kaldım . Üçünde de farklı belirtiler yaşadım. ilaçlar da insanı aldatıyor. Hep pozitif düşünün.

Benim ilk birkaç gün hiçbir belirtim olmadı. Sonrasında adet ağrılarımla benzer ağrılarım oldu her iki gebeliğimde de.hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan da çok var

V venuskiz canım nasılsın ne yaptın
Evt cnm test günümü bekliyorum transfer oldum gecen hafta mesajini yeni farkettim bu arada agrilarim azaldı biraz igneler bi kac gün ciddi etkiledi şu an daha iyiyim sükür. Bakalim bu sefer insallah guzel haberler veririm. Senin de ayrıntılının iyi cikmasına sevindim cnm paşa saglıkla gelsinn

Ah çok sevindim inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…