Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar selam, pazar günü arayıp randevu alınamıyor galiba değil mi? Aradım ama not aldık yarın sabah sizi ararlar dediler.. halbuki ben yarına randevu almak istiyordum…

Merhabalar yumurta toplanmadan önce tarlusal kullanan var mı ?

Selam kızlar, bugün transferimin 3. günü. Hiçbir belirtim yok ve bu durum biraz tedirgin ediyor beni. Evet biliyorum, kişiden kişiye durumlar değişiyor ama benim gibi belirtisi olmayıp pozitifi gören var mı?
Canım sen Memorial hastanesinde mi oldun hangi doktorun kaç yumurtan toplandı

Canım sen Memorial hastanesinde mi oldun hangi doktorun kaç yumurtan toplandı
Merhaba canım, opu zamanımda çoğunlukla Yücel hocaya muayene oldum. Opu işlemimi de Gönül hoca yaptı. 8 yumurta toplanmıştı, 1’i boş çıktı

Selam arkadaşlar. Memorial Şişli Tüp Bebekte doktor önerisi yapar mısınız lütfen? Hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?

Tesekkur ederim amin. Ben 10. Günde yaptim.
Hayırlı olsun inşallah Rabbım kucağınıza almayı nasip etsin ben de 9. Günde verdim 29,64 çıktı dr çok ümitsiz konuştu
Bugün 11. Gün tekrar verdik
Kızım da 12. Gün vermiştik o da düşüktü ama sonra değer çok güzel katlanmisti ve şuan 7,5 yaşında
Bu sefer cumartesi den beri karalar bağlamış yatıyorum
Rabbım hepimize nasip etsin inşallah sağlıcakla

Hic oyle düsünmeyin bak hem kizinizda düsukmuş bazi kisilerin oyle oluyor. Ne zaman cikacak sonucunuz hadi insallah guzel hayirli haberler verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…