- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Memorial dan değil de direk tüp bölüm numarasından arasaydiniz keşke, 02123146666Kızlar selam, pazar günü arayıp randevu alınamıyor galiba değil mi? Aradım ama not aldık yarın sabah sizi ararlar dediler.. halbuki ben yarına randevu almak istiyordum…
Evet bu numarayı aradım. sadece not alıyoruz, sabah sizi ararlar dedi.. bakalım inşallah randevu bulabilirim yarınaMemorial dan değil de direk tüp bölüm numarasından arasaydiniz keşke, 02123146666
Merhabalar yumurta toplanmadan önce tarlusal kullanan var mı ?
Canım sen Memorial hastanesinde mi oldun hangi doktorun kaç yumurtan toplandıSelam kızlar, bugün transferimin 3. günü. Hiçbir belirtim yok ve bu durum biraz tedirgin ediyor beni. Evet biliyorum, kişiden kişiye durumlar değişiyor ama benim gibi belirtisi olmayıp pozitifi gören var mı?
Canım benim yumurta toplama olduAminn cnm insallah sagolasin kuzu
Benim şuan yumurta büyütülüyor buyur canımMerhabalar kızlar bende Memorial hastanesi tüp Bebek tedavisi oluyorum. Bugun yumurta toplama oldu. Tüp bebek tedavisinde olanlar varmı ?
Merhaba canım, opu zamanımda çoğunlukla Yücel hocaya muayene oldum. Opu işlemimi de Gönül hoca yaptı. 8 yumurta toplanmıştı, 1’i boş çıktıCanım sen Memorial hastanesinde mi oldun hangi doktorun kaç yumurtan toplandı
Canım bugun aradılar beni 8 yumurta toplandı 2 tanesi anormal 5 tanesi normal ilerliyor dediMerhaba canım, opu zamanımda çoğunlukla Yücel hocaya muayene oldum. Opu işlemimi de Gönül hoca yaptı. 8 yumurta toplanmıştı, 1’i boş çıktı
Çok iyi canım. Tutunursa bir embriyo bile yeterliCanım bugun aradılar beni 8 yumurta toplandı 2 tanesi anormal 5 tanesi normal ilerliyor dedi
Can yücel canım herkes onu öneriyorSelam arkadaşlar. Memorial Şişli Tüp Bebekte doktor önerisi yapar mısınız lütfen? Hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?
İnşallah ya Çarşamba günü tekrar arayacaklar korkuyorum ya hiç gitmezseÇok iyi canım. Tutunursa bir embriyo bile yeterli
Cnmmm sonucum 606 cok şükür. Ama heyecan yapmadım gecen sefer kalp atisi duymamistik biliyorsun bu sefer saglıkla gelir insallah
Cnmmm sonucum 606 cok şükür. Ama heyecan yapmadım gecen sefer kalp atisi duymamistik biliyorsun bu sefer saglıkla gelir insallah
Tesekkur ederim amin. Ben 10. Günde yaptim.Hayırlı olsunkaç günde yaptınız testinin acaba
Hayırlı olsun inşallah Rabbım kucağınıza almayı nasip etsinTesekkur ederim amin. Ben 10. Günde yaptim.
Hic oyle düsünmeyin bak hem kizinizda düsukmuş bazi kisilerin oyle oluyor. Ne zaman cikacak sonucunuz hadi insallah guzel hayirli haberler verirsinizHayırlı olsun inşallah Rabbım kucağınıza almayı nasip etsinben de 9. Günde verdim 29,64 çıktı dr çok ümitsiz konuştu
Bugün 11. Gün tekrar verdik
Kızım da 12. Gün vermiştik o da düşüktü ama sonra değer çok güzel katlanmisti ve şuan 7,5 yaşında
Bu sefer cumartesi den beri karalar bağlamış yatıyorum
Rabbım hepimize nasip etsin inşallah sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?