Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam kızlar, temmuzdan beri hastaneye gidip geliyordum bu gün Yücel hoca artık başlayalım dedi
İlk muayenede Semra hoca meriofert başlanacak yazdırmıştı ama bugün bana pergoveris reçete ettiler. İlk iğnem de acayip acıdı.. bu ilacı kullanan var mı daha önce hiç duymamıştım..

Ben pergoveris kullandım ama acısını hatırlamıyorum

Bende inşallah aralıktaki adetimde başlayacağım tedaviye banada ilk defa pergoveris iğnesi başlanacak. Acısının olucağını sanmıyorum. Gonal-f nasılsa buda öyle olacaktır. Umarım güzel sonuçlar alırız yüzümüz güler. Sizin problem neydi? Neden pergoveris dendi bu sefer sordunuz mu

Kızlar ben de eylül'den beri gidiyorum eşimin varikosel ameliyatının üstünden 6 ay geçmesi istendi. En Optimum seviyeye ulaşmak için. Yalnız geçen ay sinir stres nedeniyle adet olamadım kistim oluştu tarlusal kullandım bu ay kistim geçti şimdi de çok ağır bir grip oldum herhangi bir ilaç kullanmadım. Hemşire hattına erteleyip ertelememem gerektiğini sordum ertelemeye gerek görülmedi. Gribal enf. İçin ilaç kullanabileceğim söylendi. Benim gibi böyle talihsizlikler yaşayan var mı ? Adet görmek için ilaç kullanmamam gerektiği söylenmişti ama kistim olduğu için kendi kadın doğum doktorum kullanmam gerektiğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…