- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Canım çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucukCnmmm sonucum 606 cok şükür. Ama heyecan yapmadım gecen sefer kalp atisi duymamistik biliyorsun bu sefer saglıkla gelir insallah
Cok sagol cnm amin. Sen naaptin kontrole gidecektinCanım çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuk
Hic oyle düsünmeyin bak hem kizinizda düsukmuş bazi kisilerin oyle oluyor. Ne zaman cikacak sonucunuz hadi insallah guzel hayirli haberler verirsin
Evet canım gittim Bi kaç ay sonra gel dedi yücel beyCok sagol cnm amin. Sen naaptin kontrole gidecektin
Hadi insallah cnm sen de baslayacaksın tedavine 2 ay sonra git cnm en iyisiEvet canım gittim Bi kaç ay sonra gel dedi yücel bey
2 gün sonra tekrar istemislerdir o zaman daha netlesir. Bazi yerler 12. Gunden once baktirmaya izin vermiyor duzensiz artis oldugu icin. Insallah guzel sonuclar alirsiniz.Aminn... ama çok yukselmemis 38.61 çıkmış
evettt, 2 ıle 5 gun arasındaKızlar yumurta toplama öncesi cinsel pehriz olması gerekiyor Muş doğru mu
Ahhh dualarımdasınnn inşallah sağlıkla ilerlesinn canım benimmmmCnmmm sonucum 606 cok şükür. Ama heyecan yapmadım gecen sefer kalp atisi duymamistik biliyorsun bu sefer saglıkla gelir insallah
Cnmm ya aminnn sagolasın Allah razi olsun ederim tabii ki. Opüyorum seni ve minnakınıAhhh dualarımdasınnn inşallah sağlıkla ilerlesinn canım benimmmm
Haberdar et süreçten benide lütfennn
Ben pergoveris kullandım ama acısını hatırlamıyorumSelam kızlar, temmuzdan beri hastaneye gidip geliyordum bu gün Yücel hoca artık başlayalım dedi
İlk muayenede Semra hoca meriofert başlanacak yazdırmıştı ama bugün bana pergoveris reçete ettiler. İlk iğnem de acayip acıdı.. bu ilacı kullanan var mı daha önce hiç duymamıştım..
Belki de bir seferlik birşeydirBen pergoveris kullandım ama acısını hatırlamıyorum
Bende inşallah aralıktaki adetimde başlayacağım tedaviyeSelam kızlar, temmuzdan beri hastaneye gidip geliyordum bu gün Yücel hoca artık başlayalım dedi
İlk muayenede Semra hoca meriofert başlanacak yazdırmıştı ama bugün bana pergoveris reçete ettiler. İlk iğnem de acayip acıdı.. bu ilacı kullanan var mı daha önce hiç duymamıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?