Açıkçası ilaçların yumurtalarımın kalitesini dengesini bozma ihtimali düşündürüyor. Olurda etkiler tedavimi diye. Çokça sinir stres yaşıyorum. Ne yapmalıyım benim gibi psikolojik olarak çok çabuk etkilenenler var mı ? Tavsiye verirseniz çok memnun olurumKızlar ben de eylül'den beri gidiyorum eşimin varikosel ameliyatının üstünden 6 ay geçmesi istendi. En Optimum seviyeye ulaşmak için. Yalnız geçen ay sinir stres nedeniyle adet olamadım kistim oluştu tarlusal kullandım bu ay kistim geçti şimdi de çok ağır bir grip oldum herhangi bir ilaç kullanmadım. Hemşire hattına erteleyip ertelememem gerektiğini sordum ertelemeye gerek görülmedi. Gribal enf. İçin ilaç kullanabileceğim söylendi. Benim gibi böyle talihsizlikler yaşayan var mı ? Adet görmek için ilaç kullanmamam gerektiği söylenmişti ama kistim olduğu için kendi kadın doğum doktorum kullanmam gerektiğini söyledi
Yani evet diğer iğnelerde hiç acı olmuyordu. Bakalım bu aksam nasıl olacakBende inşallah aralıktaki adetimde başlayacağım tedaviyebanada ilk defa pergoveris iğnesi başlanacak. Acısının olucağını sanmıyorum. Gonal-f nasılsa buda öyle olacaktır. Umarım güzel sonuçlar alırız yüzümüz güler. Sizin problem neydi? Neden pergoveris dendi bu sefer sordunuz mu
Benimde yumurtalar döllenmiyor sperm sayısı ve morfolojisi çok az bizim ama Yücel beyle Semra hanım belki bu gonalf sana iyi gelmiyor olabilir dediler bu sefer pergoveris ile yumurta büyütme deneneyecegizYani evet diğer iğnelerde hiç acı olmuyordu. Bakalım bu aksam nasıl olacak
Neden o ilaç verildi bilmiyorum. Gonalf yerine bunu mu verdiniz dedim evet bu daha yeni bir ilaç dedi.. sonra da bişey diyemedim yani.. eski tedavimde meriofert ve gonalfla yumurtalar güzel büyümüştü doktor biliyor, ama negatif oldu.. şimdi 4 tane, eskisine göre daha az yumurtam var belki ondandır bilemiyorum..
Merhaba, listede yazıyordu görmüştüm.. Ne için kullanılıyormuş, size önerdiler mi?merhabalar kızlar döllenmiş olan yumurtalarını yapay zeka yaptıran var mı önerir misiniz ?
Evet bana önerdiler, fazla sayıda embriyom olduğu için tutunma ve canlı doğuma en iyi ulaşabilecek embriyonun seçilmesiymiş. Daha önce düşük yaşadığım için genetiğe gidecekti birde bu çıktı bende yaptıran var mı diye merak ettimMerhaba, listede yazıyordu görmüştüm.. Ne için kullanılıyormuş, size önerdiler mi?
Anladım, en iyisinin seçilmesi için ne gerekiyorsa yapın benceEvet bana önerdiler, fazla sayıda embriyom olduğu için tutunma ve canlı doğuma en iyi ulaşabilecek embriyonun seçilmesiymiş. Daha önce düşük yaşadığım için genetiğe gidecekti birde bu çıktı bende yaptıran var mı diye merak ettim
525 tl yüksek değil evet sadece kaç tanesini pgt yaptıracağız onu düşünüyoruz malum maddiyat konusu hakkımızda hayırlısıAnladım, en iyisinin seçilmesi için ne gerekiyorsa yapın bencefiyatı pgt gibi yüksek değildi diye hatırlıyorum.
Canım bende aynısı 3 tanesi iyi dedi genetiğe gitsin mi diyor siz ne yaptınızEvet bana önerdiler, fazla sayıda embriyom olduğu için tutunma ve canlı doğuma en iyi ulaşabilecek embriyonun seçilmesiymiş. Daha önce düşük yaşadığım için genetiğe gidecekti birde bu çıktı bende yaptıran var mı diye merak ettim
Yapay zeka için herkesi arıyorlar galiba demi benide aradılarEvet bana önerdiler, fazla sayıda embriyom olduğu için tutunma ve canlı doğuma en iyi ulaşabilecek embriyonun seçilmesiymiş. Daha önce düşük yaşadığım için genetiğe gidecekti birde bu çıktı bende yaptıran var mı diye merak ettim
Benide dün arayıp bunun için sordular eğer iyi derece gidiyorsa bence yaptırma sana ne kader Euro dedilermerhabalar kızlar döllenmiş olan yumurtalarını yapay zeka yaptıran var mı önerir misiniz ?
Daha yeni toplandığı için 5. Gün olması gerekiyormuş o zaman ayardı haber vereceklermiş genetik test olsun mu dondurulacak mı vs vs diyeCanım bende aynısı 3 tanesi iyi dedi genetiğe gitsin mi diyor siz ne yaptınız
Ya adlarında güzel ama ilk deneme olacak bizim tüp bebekte biz gerek duymadık açıkcasıYapay zeka için herkesi arıyorlar galiba demi benide aradılar
Peki sizi yumurta toplama işleminden sonra ne zaman aradılar az transfer yaptırcakmısınızYapay zeka Bende yaptırdım kızlar 100 Euro dediler bana çok embriyom olduğu için doktor önerdi bende merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu aralıkta gideceğim transfer için bekliyorum
Ben hiç olumsuz yorumlara denk gelmedim canım sen nerede okudun onları ? Genelde herkes sonuç negatif bile olsa yine orayı tavsiye ederim diyor herkesKızlar bende inşallah memorialda başlayacağım.Ön görüşme yaptık .İnternetten yorumları okudum .Olumsuz yorum yapan çok var .Siz ne diyorsunuz ?Memnun musunuz ?
Canm beni hergün aradılar 29 ekimde toplama oldu 5, gün dondurduk sordular yapay zekayı tmm dedim kasımda adet gördüm aralıkta 2. Adette transfer dediler bekliyorumPeki sizi yumurta toplama işleminden sonra ne zaman aradılar az transfer yaptırcakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?