- 21 Haziran 2022
- 55
- 14
- 38
- 31
Google’da Memorial Şişli tüp bebek diye yazdım oradaki yorumları okudum .Biraz endişelendim.Çoğu şikayet edilen konu sürekli farklı doktorların kontrol etmesi ,randevu almada sıkıntı yaşamaları vs .Ben hiç olumsuz yorumlara denk gelmedim canım sen nerede okudun onları ? Genelde herkes sonuç negatif bile olsa yine orayı tavsiye ederim diyor herkes
Merhaba oncelikle tedaviniz hayirli olsun. Farkli doktor meselesi Memorial da var ama siz ben bu doktorlar devam etmek istiyorum her zaman bu doktor baksin derseniz sizi o doktora verirler. Sadece doktorun tatil gunlerinde muayene olmaniz gerekirse mecburen farkli doktor bakıyor. Pazar gunleri bayram gunleride calisiyor biliyorsunuz tup bebek merkezleri. Yani farkli doktor konusunda endiseniz olmasin istediginizi secersinizGoogle’da Memorial Şişli tüp bebek diye yazdım oradaki yorumları okudum .Biraz endişelendim.Çoğu şikayet edilen konu sürekli farklı doktorların kontrol etmesi ,randevu almada sıkıntı yaşamaları vs .
Artık bu merkezde karar verdik inşallah doğru bir karardır .O kadar çok merkez var ki insan kararsız kalıyor .Hangisini seçeceğine karar veremiyor.Siz bu hastanede tedavi gördünüz mü? Bilgilerinizden faydalanmak isterim.Merhaba oncelikle tedaviniz hayirli olsun. Farkli doktor meselesi Memorial da var ama siz ben bu doktorlar devam etmek istiyorum her zaman bu doktor baksin derseniz sizi o doktora verirler. Sadece doktorun tatil gunlerinde muayene olmaniz gerekirse mecburen farkli doktor bakıyor. Pazar gunleri bayram gunleride calisiyor biliyorsunuz tup bebek merkezleri. Yani farkli doktor konusunda endiseniz olmasin istediginizi secersiniz
Evet bende bu şekilde biliyorum.Merhaba oncelikle tedaviniz hayirli olsun. Farkli doktor meselesi Memorial da var ama siz ben bu doktorlar devam etmek istiyorum her zaman bu doktor baksin derseniz sizi o doktora verirler. Sadece doktorun tatil gunlerinde muayene olmaniz gerekirse mecburen farkli doktor bakıyor. Pazar gunleri bayram gunleride calisiyor biliyorsunuz tup bebek merkezleri. Yani farkli doktor konusunda endiseniz olmasin istediginizi secersiniz
Öncelikle hayrlı uğurlu olsunArtık bu merkezde karar verdik inşallah doğru bir karardır .O kadar çok merkez var ki insan kararsız kalıyor .Hangisini seçeceğine karar veremiyor.Siz bu hastanede tedavi gördünüz mü? Bilgilerinizden faydalanmak isterim.
Yücel bey muhteşem çok net ve bilgili o izinliyken başka dr muayene olmustum ama onun gibi değil kesinlikle Yücel beye gitmelisiniz ben çok memnunumSelam arkadaşlar. Memorial Şişli Tüp Bebekte doktor önerisi yapar mısınız lütfen? Hangi doktoru tavsiye edersiniz acaba?
İnşallah hayırlısı olurEvet bende bu şekilde biliyorum.
Öncelikle hayrlı uğurlu olsuninşallah güzel sonuçlanır. Ben çok olumlu yorumlar ve tavsiyeler duyuyorum . Çok fazla negatif yorum duymadım da ondan dolayı sormak istedim
Bence endişe etmenize gerek yok sizin istediğiniz doktor varsa hemşireye söylerseniz dosyanıza not ederlerGoogle’da Memorial Şişli tüp bebek diye yazdım oradaki yorumları okudum .Biraz endişelendim.Çoğu şikayet edilen konu sürekli farklı doktorların kontrol etmesi ,randevu almada sıkıntı yaşamaları vs .
Açıkçası bildiğim bir doktorda yok ilk görüşmeyi gönülhanımla yaptık.Sonra tekrar ona randevu almaya çalıştık cumartesi pazar çalışmıyor dediler kararda veremedim başka bir doktorla devam mı etsem diye ?Bence endişe etmenize gerek yok sizin istediğiniz doktor varsa hemşireye söylerseniz dosyanıza not ederler
İyi kaliteli dediler merak ediyorum bu genetik nedir nsıl oluyo daha mı iyi tecrübesinolan varmıYa adlarında güzel ama ilk deneme olacak bizim tüp bebekte biz gerek duymadık açıkcası
Açıkçası bildiğim bir doktorda yok ilk görüşmeyi gönülhanımla yaptık.Sonra tekrar ona randevu almaya çalıştık cumartesi pazar çalışmıyor dediler kararda veremedim başka bir doktorla dev
Gönül,İpek ve Yücel hocanın iyi olduklarını duymuştum benimle ilgilenen gönül hoca yumurta yitoplamadan önce pazar günü gelmem gerekiyordu benimle orada nöbetci olan başka bir hoca ilgilendi ve ilgiside iyiydi ben memnun kaldımAçıkçası bildiğim bir doktorda yok ilk görüşmeyi gönülhanımla yaptık.Sonra tekrar ona randevu almaya çalıştık cumartesi pazar çalışmıyor dediler kararda veremedim başka bir doktorla devam mı etsem diye ?
Genetik bir problem varmı diye bakılıyor daha sağlıklı ilerleyebilmek içinBence endişe etmenize gerek yok sizin istediğiniz doktor varsa hemşireye söylerseniz dosyanıza not ederler
İnşallah hakkımda en hayırlısı olur .İlk denemem olacağı için heyecanlıyım birazda tedirgin .İnsan başına en geleceğini tam kestiremediği için tuhaf hissediyorGönül,İpek ve Yücel hocanın iyi olduklarını duymuştum benimle ilgilenen gönül hoca yumurta yitoplamadan önce pazar günü gelmem gerekiyordu benimle orada nöbetci olan başka bir hoca ilgilendi ve ilgiside iyiydi ben memnun kaldım
Evet canım ister istemez bu oluyor ben de ilk tüp bebeğe başlarken eşimin spermi seçilir benim yumurtalarda zaten sıkıntı yok diye olaya bakmıştım hemen ilk denemede olur hatta ikiz çocuğum olur diye bakıyordum... Ta ki embriyolog böyle bı durum beklemezdik aslında genelde bu durumun sizin başınıza gelmesi beklenmez diyene kadarİnşallah hakkımda en hayırlısı olur .İlk denemem olacağı için heyecanlıyım birazda tedirgin .İnsan başına en geleceğini tam kestiremediği için tuhaf hissediyor
Ve tüp Bebek için çok iyi bir hastane seçtiğini bilEvet canım ister istemez bu oluyor ben de ilk tüp bebeğe başlarken eşimin spermi seçilir benim yumurtalarda zaten sıkıntı yok diye olaya bakmıştım hemen ilk denemede olur hatta ikiz çocuğum olur diye bakıyordum... Ta ki embriyolog böyle bı durum beklemezdik aslında genelde bu durumun sizin başınıza gelmesi beklenmez diyene kadargüzel düşün güzel olsun inşallah pozitif olmaya çalış
Embriyolog kim? Ona ayrı randevu mu aldınız? Telefonda embriyo hakkında bilgi verirken mi söyledi ?Evet canım ister istemez bu oluyor ben de ilk tüp bebeğe başlarken eşimin spermi seçilir benim yumurtalarda zaten sıkıntı yok diye olaya bakmıştım hemen ilk denemede olur hatta ikiz çocuğum olur diye bakıyordum... Ta ki embriyolog böyle bı durum beklemezdik aslında genelde bu durumun sizin başınıza gelmesi beklenmez diyene kadargüzel düşün güzel olsun inşallah pozitif olmaya çalış
Ay yok Memorialdeki embriyolog değil bu benim ilk tüp bebek denememdeki embriyolog dan bahsettim. Bundan önce 2 tüp.bebek denemesi geçirdim de biri Kurtköy adatıp biri okan üniversitesi.. Memorial şişlide ilk ve son denemem olur inşallahEmbriyolog kim? Ona ayrı randevu mu aldınız? Telefonda embriyo hakkında bilgi verirken mi söyledi ?
Doğrudur arkadaşım haklısın benimde ilkİnşallah hakkımda en hayırlısı olur .İlk denemem olacağı için heyecanlıyım birazda tedirgin .İnsan başına en geleceğini tam kestiremediği için tuhaf hissediyor
Sizi üzmeyeceksem ne oldu öğrenebilir miyimEvet canım ister istemez bu oluyor ben de ilk tüp bebeğe başlarken eşimin spermi seçilir benim yumurtalarda zaten sıkıntı yok diye olaya bakmıştım hemen ilk denemede olur hatta ikiz çocuğum olur diye bakıyordum... Ta ki embriyolog böyle bı durum beklemezdik aslında genelde bu durumun sizin başınıza gelmesi beklenmez diyene kadargüzel düşün güzel olsun inşallah pozitif olmaya çalış
Yaaa inşallah o kadar çok isterim ki hem sizin hem de kendimin böyle güzel haberl almasını .Aynı zamanda isteyen herkesin .Zor bir imtihan.İnşallah güzel haberler yazarız buraya nasip olurDoğrudur arkadaşım haklısın benimde ilkrabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir güzel ve hakkımızda hayırlı sağlıklı bebiş haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?