Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhana sizin kalcanizda nasıl bir apse olusmustu igneden dolayı? Ben de şislik var igne harici yerde kafama takıldı
Apse ise zaten ağrıdan duramazsınız. İçinde bir sıvı barmış gibi ve hareket ettikçe inanılmaz bir ağrı oluyor. İğne yerinde değilse başka bir şeydir. Yine de bir doktora görünün. Ayrıca apse yüksek ateş de yapıyor

Sizi üzmeyeceksem ne oldu öğrenebilir miyim

Sizi üzmeyeceksem ne oldu öğrenebilir miyim
Yok alıştım bu durumu anlatmaya artık eskisi gibi üzülmüyorum çünkü herşeye rağmen umut var toplanan yumurtalarımın hiçbir tanesi döllenmedi. Ve bu olay aynı doktor iki farklı merkezde iki defa başıma geldi doktorum %15 ihtimalle tüp bebek ile olur dedi. Direk başka deneme yapmadan çapraz donasyon önerdi yurt dışından sperm ve yumurta almayı önerdi.

Bnde araştırmaya devam ettim karşıma Memorial çıktı ön görüşmeyi yaptım. Aralıktaki adetimde tedaviye basliyacagiz. Tedavi seçenekleri ,Yaklaşımları ve donasyonu kesinlikle etik bulmamaları benim merkezi seçmemde etkili oldu. Eşimle muayeneden çıktıktan sonra birbirimize bakıp gülümsemiz yetti. Doğru yerdeyiz dedik şimdilik sonra dan öğrendim ki benim gibi gelip mutlu ayrılan çok olmuş. Allah mutlu gidenlerden olmayı nasıp etsin hepimizi

Tedaviye daha başlamadım Ama senin yerinde olsam kesinlikle tromboze yatkınlık paneline ve kromozom tahlilimi yaptırdım.

Tedaviye daha başlamadım Ama senin yerinde olsam kesinlikle tromboze yatkınlık paneline ve kromozom tahlilimi yaptırdım.
Trombofili paneli aynı şey mi? İstanbul’da iyi bir hastanede tedavi oluyorum ancak ek hiçbir teste gerek duymamalarını anlayamıyorum. Kendi şehrimde doktorum yeni istedi trombofili paneli testini. Bir de kromozom tahlili üniversite hastanelerinde yapılıyor mu

Doğru yerdesiniz inşallah en kısa zamanda kucağınız sağlıklı bebişle dolar:)

Evet aynı şey pıhtılaşma var mı diye bakılıyor kanda diğeri de 46 xx kromozom mu olduğuna bakılıyor . açıkçası benim 1 denememden sonra genetik tahlilim istendi. Pıhtılaşma vs var mı diye özellikle istendi. Memoriale gittiğimde de istememiş olsaydı Kesinlikle istenirdi. Ben a'dan z'ye her tahlili yaptırdığımı düşünmüştüm oraya gittiğimde adını hiç duymadığın tahliller bile istendi. Zaten memorialde incik cıncık her detay her bir kelime bile çok detaylı araştırılıyor bu özelliği çok iyi. Hiçbir şeyi pas geçmiyorlar.

Doğru yerdesiniz inşallah en kısa zamanda kucağınız sağlıklı bebişle dolar:)
Çok teşekkür ederim sağolun. İnşallah bu sayfada her mesajı okuyup en ufak bir kelimede bile Umut arayan kişi olarak hepimize nasip olsun inşallah

Bazı üniversitelerin ve yine bazı eğitim araştırma hastaneleri genetik bölümünden istenebiliyor. Doktora zaten derdinizi anlatınca direk istiyor. Ben bir eğitim araştırma Hastanesi'nde istemiştim. Şu an özel bir laboratuvar da bir arkadaşım yaptıracak 1750 -2000 TL arası bir fiyat vermişler kendisinede

Yaaa canım benimm sürekli aklımdasında girebildikçe yazıyorum anca

Ahh çok şüküüüürrr, sağlıkla devam etsin inşallah Allahımmm
Ben iyiyim çok şükür, benim göbüş daha yeni yeni çıkıyor hamile olduğumu anlamıyor hala kimse

Aminn cnm aminnn insallah bu sefer güzel olur.

Yaaa yerim göbüsün yeni cikiyosa ic karnın büyük demek ki saglıkla büyüsün sağlıkla dogsun inasllah

2 başarısız tüp bebek denemesi sonrasında bir düşük oluyor ama düşük tekrarlanan bir durum olmadığı için hiçbir teste ihtiyaç duyulmadığı söyleniyor. Anlayamadığım bir sorun varsa neden defalarca düşük yaşandıktan sonra test yapılsın. Evet üniversite hastanesindeki doktorum direk istedi. Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…