Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkese selam kızlar, benim cuma günü opum olacak inşallah. Yücel hoca artık opuya girmediğini başka bir ekibin sadece opu yaptığını söyledi. Transferde de mi böyle oluyor bilginiz var mı?

Herkese selam kızlar, benim cuma günü opum olacak inşallah. Yücel hoca artık opuya girmediğini başka bir ekibin sadece opu yaptığını söyledi. Transferde de mi böyle oluyor bilginiz var mı?
hadi hayırlı olsun kuzzuuuummm, cok guzel gecsın hayırlı haberlerını beklıyorum

Ya canim tesadüf gördüm, opun Cok guzel gecsin, bi Sürü Guzel saglikli yumurtalarin olsun Insallah

Hayirli olsun tedaviniz. Yucel bey transfer günü orda ise mutlaka kendisi giriyor transfere.

Yaaa 3 tane minnoşu toplayacaklar işte cuma günü.. 2-3 ufak da var ama onlar pek büyüyemedi malesef.. bakalım inşallah hem opu hem sonrası iyi geçer..
Olsun canim bize lazim olan bi tane zaten ona bakarsan Pozitif haberini almayi Nasip etsin Allahim sana, isteyen herkese de Insallah

Benim transferime de opuma da Gönül hoca girmişti. Opudan sonra kanamam olmadı, ağrım çok hafif olup geçmişti. Memorial’a güven canım, kritik işlemler için işin ehli olmayana teslim etmezler

Benim transferime de opuma da Gönül hoca girmişti. Opudan sonra kanamam olmadı, ağrım çok hafif olup geçmişti. Memorial’a güven canım, kritik işlemler için işin ehli olmayana teslim etmezler
Doğru haklısın canım, umarım herşey yolunda gider benim içinde

Dün gittim 10 mm 3 4 tane var dedi daha küçükler pek sayılmıyor gibi
Geç büyüyo ama büyüyo en azından cuma yne kontrole çağırdı merakla bekliyorum açıkcası
Transfer öncesi bu süreç daha zor gerçekten ya daha stresli geçiyor
Aynen öyle valla..
Senin yumuşlar nasıl? Büyüyorlar mı?

Aa çok sevindim canım.. cumaya kadar daha da büyüyecekler

Yaaa çok üzüldüm bu duruma umarım çok güzel geçer opu işlemi inşaallah şans getirir size opudan sonrada bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem? İnşallah çok çok dolu yumurtalarınız çıkar hepside çok güzel embriyolar olur inşallah

Şunu sizi bu şekilde açıklayayım. Sonuçta gebeliklerin üçte biri düşükle sonuçlanıyor Allah'ın takdiriyle de olan bir şey bu o yüzden bir düşük veya 2 düşük yapıldıktan sonra hemen bu testler istenmiyor maliyetli testler olduğu için. Ama sizi takip eden iyi bir ekip ve halden anlayan bir doktor varsa tabii ki de hemen istiyor. Herhangi bir şey atlanılmasın gözden kaçmasın diye. Yardımcı olabildiysem ne mutlu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…