- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
hadi hayırlı olsun kuzzuuuummm, cok guzel gecsın hayırlı haberlerını beklıyorumHerkese selam kızlar, benim cuma günü opum olacak inşallah. Yücel hoca artık opuya girmediğini başka bir ekibin sadece opu yaptığını söyledi. Transferde de mi böyle oluyor bilginiz var mı?
Sağol canikommhadi hayırlı olsun kuzzuuuummm, cok guzel gecsın hayırlı haberlerını beklıyorum
Ya canim tesadüf gördüm, opun Cok guzel gecsin, bi Sürü Guzel saglikli yumurtalarin olsun InsallahHerkese selam kızlar, benim cuma günü opum olacak inşallah. Yücel hoca artık opuya girmediğini başka bir ekibin sadece opu yaptığını söyledi. Transferde de mi böyle oluyor bilginiz var mı?
Hayirli olsun tedaviniz. Yucel bey transfer günü orda ise mutlaka kendisi giriyor transfere.Herkese selam kızlar, benim cuma günü opum olacak inşallah. Yücel hoca artık opuya girmediğini başka bir ekibin sadece opu yaptığını söyledi. Transferde de mi böyle oluyor bilginiz var mı?
Ben de öyle biliyordum, sorduğumda ben girmiyorum artık opuya dediHayirli olsun tedaviniz. Yucel bey transfer günü orda ise mutlaka kendisi giriyor transfere.
YaaaYa canim tesadüf gördüm, opun Cok guzel gecsin, bi Sürü Guzel saglikli yumurtalarin olsun Insallah
Yumurta toplamaya girmiyordu zaten uzun zamandir. Ama trasnfere kendisi giriyor.Ben de öyle biliyordum, sorduğumda ben girmiyorum artık opuya dedisadece opu yapan uzman ekibimiz var dedi.. belki sistem değişmiştir.. o kadar yoğun ve yorgunlar ki
Olsun canim bize lazim olan bi tane zaten ona bakarsanYaaa3 tane minnoşu toplayacaklar işte cuma günü.. 2-3 ufak da var ama onlar pek büyüyemedi malesef.. bakalım inşallah hem opu hem sonrası iyi geçer..
Benim transferime de opuma da Gönül hoca girmişti. Opudan sonra kanamam olmadı, ağrım çok hafif olup geçmişti. Memorial’a güven canım, kritik işlemler için işin ehli olmayana teslim etmezlerHerkese selam kızlar, benim cuma günü opum olacak inşallah. Yücel hoca artık opuya girmediğini başka bir ekibin sadece opu yaptığını söyledi. Transferde de mi böyle oluyor bilginiz var mı?
Yaaa3 tane minnoşu toplayacaklar işte cuma günü.. 2-3 ufak da var ama onlar pek büyüyemedi malesef.. bakalım inşallah hem opu hem sonrası iyi geçer..
Doğru haklısın canım, umarım herşey yolunda gider benim içindeBenim transferime de opuma da Gönül hoca girmişti. Opudan sonra kanamam olmadı, ağrım çok hafif olup geçmişti. Memorial’a güven canım, kritik işlemler için işin ehli olmayana teslim etmezler
Bir tanesi önden gidiyor 19 oldu. Arkadan 16-17 geliyor.. ufaklar da 12-14 arası sanırım çok önemsemiyorlar onları..3 tanesi kaç mm oldu inşallah sağlıklıdır hepside
Bir tanesi önden gidiyor 19 oldu. Arkadan 16-17 geliyor.. ufaklar da 12-14 arası sanırım çok önemsemiyorlar onları..
Aynen öyle valla..Oh maşallah 3 tanesi yeter bile kaliteli olsunlarda
Aynen öyle valla..
Senin yumuşlar nasıl? Büyüyorlar mı?
Aa çok sevindim canım.. cumaya kadar daha da büyüyeceklerDün gittim 10 mm 3 4 tane var dedi daha küçükler pek sayılmıyor gibi
Geç büyüyo ama büyüyo en azından cuma yne kontrole çağırdı merakla bekliyorum açıkcası
Transfer öncesi bu süreç daha zor gerçekten ya daha stresli geçiyor
Yaaa çok üzüldüm bu durumaHerkese selam kızlar, benim cuma günü opum olacak inşallah. Yücel hoca artık opuya girmediğini başka bir ekibin sadece opu yaptığını söyledi. Transferde de mi böyle oluyor bilginiz var mı?
Şunu sizi bu şekilde açıklayayım. Sonuçta gebeliklerin üçte biri düşükle sonuçlanıyor Allah'ın takdiriyle de olan bir şey bu o yüzden bir düşük veya 2 düşük yapıldıktan sonra hemen bu testler istenmiyor maliyetli testler olduğu için. Ama sizi takip eden iyi bir ekip ve halden anlayan bir doktor varsa tabii ki de hemen istiyor. Herhangi bir şey atlanılmasın gözden kaçmasın diye. Yardımcı olabildiysem ne mutlu size2 başarısız tüp bebek denemesi sonrasında bir düşük oluyor ama düşük tekrarlanan bir durum olmadığı için hiçbir teste ihtiyaç duyulmadığı söyleniyor. Anlayamadığım bir sorun varsa neden defalarca düşük yaşandıktan sonra test yapılsın. Evet üniversite hastanesindeki doktorum direk istedi. Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?