Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

5 yumurta toplandı bugün canım. Herşey keyifli geçti çok şükür bir sorun yok. Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler, yarın başlayacaklar haber vermeye

5 yumurta toplandı bugün canım. Herşey keyifli geçti çok şükür bir sorun yok. Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler, yarın başlayacaklar haber vermeye
Çok sevindim inşallah hepsi 5.gune gider ve güzel haberler alırsınız taze transferi neden yapıyorlar ? Genelde dinlendirip transfer yapıyorlardı. Size neden önerdiler acaba ?

Çok sevindim inşallah hepsi 5.gune gider ve güzel haberler alırsınız taze transferi neden yapıyorlar ? Genelde dinlendirip transfer yapıyorlardı. Size neden önerdiler acaba ?
Çok teşekkürler taze transfer yapmıyorlar aslında, istenen 5.güne gidip pgt yapılıp dondurulması ve sonuc beklenmesi. Ancak zayıf embriyo olur biopsi alınamazsa taze transfer yapılma ihtimali var..

Cnm biz keseleri gördük 2 kese göründü bu sefer ici dolu cok şükür doktor olumlu konustu baya. Haftaya kalp atisi icin gideceğiz insallah

Yaaa ne kadar güzel bir haber Allahım sana şükürler olsun sağlıkla ilerlesin inşallahhhh Haftaya minnoşların kalp atışları haberini de alalım

İyi akşamlar herkese,hepimize hayırlı olsun .
İnşallah iyi sonuçlara ulaşırız.
Ben de sisli memorial de tedavideyim opu oldu .5 yumurta dan 2 tanesi genetige gitti.1 i sağlıklı gel

İyi akşamlar herkese,hepimize hayırlı olsun .
İnşallah iyi sonuçlara ulaşırız.
Ben de sisli memorial de tedavideyim opu oldu .5 yumurta dan 2 tanesi genetige gitti.1 i sağlıklı geldi.
Transfer ne zaman inşallah sağlıkli şekilde yerleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…