- 7 Eylül 2014
- 58
- 51
- 88
5 yumurta toplandı bugün canım. Herşey keyifli geçti çok şükür bir sorun yok. Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler, yarın başlayacaklar haber vermeyeYaaa çok üzüldüm bu durumaumarım çok güzel geçer opu işlemi inşaallah şans getirir size opudan sonrada bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem? İnşallah çok çok dolu yumurtalarınız çıkar hepside çok güzel embriyolar olur inşallah
Selam Kızlar, ben bugün opu oldum5- tane yumurtam toplandı.. amacımız 5.gün ve pgt tabiki ama taze transfere de hazırlıklı olmak için ilaçlara başladım..
Çok sevindim5 yumurta toplandı bugün canım. Herşey keyifli geçti çok şükür bir sorun yok. Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler, yarın başlayacaklar haber vermeye
Kim topladı yumurtalarınızı opu ekibi değişmiş demiştiniz ama5 yumurta toplandı bugün canım. Herşey keyifli geçti çok şükür bir sorun yok. Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler, yarın başlayacaklar haber vermeye
Melih bey girdi benimkine.. sadece o ve gönül hanım yapıyormuş opuları artık, öyle dedi hemşirelerKim topladı yumurtalarınızı opu ekibi değişmiş demiştiniz ama
Çok teşekkürlerÇok sevindiminşallah hepsi 5.gune gider ve güzel haberler alırsınız taze transferi neden yapıyorlar ? Genelde dinlendirip transfer yapıyorlardı. Size neden önerdiler acaba ?
Çok çok teşekkürler, aminİnşallah güzelce ilerlerler hayırlı olsun pozitif haberlerini alalım inşallah
Bugünde bekliyorum mutlaka haberleriMelih bey girdi benimkine.. sadece o ve gönül hanım yapıyormuş opuları artık, öyle dedi hemşireler
Merhabalar hangi sehirdesiniz ...Merhabalar bende tedavideyim oxotide diye bi igne verdiler hic bi yerde bulamiyorum sizler nerde buldunuz acaba?
Istanbulda buldum igneyi teşekkür ederimMerhabalar hangi sehirdesiniz ...
Malesef sadece 2 tanesinde sağlıklı döllenme olmuş.. ptesi tekrar haber verecekler..Bugünde bekliyorum mutlaka haberleridua ediyorum sizin için
Cnm biz keseleri gördük 2 kese göründü bu sefer ici dolu cok şükürİnşallah güzelce ilerlerler hayırlı olsun pozitif haberlerini alalım inşallah
İnşallah 2side 5.gun embriyosu olur inşallahMalesef sadece 2 tanesinde sağlıklı döllenme olmuş.. ptesi tekrar haber verecekler..
İnşallah dediğin gibi olurİnşallah 2side 5.gun embriyosu olur inşallahkeşke benimde 2 de olsa döllenme olsa keşke hayrlisini nasip etsin rabbim
Cnm biz keseleri gördük 2 kese göründü bu sefer ici dolu cok şükürdoktor olumlu konustu baya. Haftaya kalp atisi icin gideceğiz insallah
İyi akşamlar herkese,hepimize hayırlı olsun .Çok çok teşekkürler, amin
İyi akşamlar herkese,hepimize hayırlı olsun .
İnşallah iyi sonuçlara ulaşırız.
Ben de sisli memorial de tedavideyim opu oldu .5 yumurta dan 2 tanesi genetige gitti.1 i sağlıklı gel
Transfer ne zaman inşallah sağlıkli şekilde yerleşirİyi akşamlar herkese,hepimize hayırlı olsun .
İnşallah iyi sonuçlara ulaşırız.
Ben de sisli memorial de tedavideyim opu oldu .5 yumurta dan 2 tanesi genetige gitti.1 i sağlıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?