Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Genetik test yapıldı mı size.? Benim genetikten gelen 1 sağlıklı embriyom var.
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlı haberler olsun
Ya gerçekten mi benim 3 tanesini genetiğe gönderdik sonuçları bekliyorum lütfen banada duanedermisniz çok stresliyimndua ediyorum okdar içtenlikle dua ediyorum ki rabbim ki kimseye bu kötü duyguyu yaşatmasın

Genetik test yapıldı mı size.? Benim genetikten gelen 1 sağlıklı embriyom var.
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlı haberler olsun
Gözdecim sizin neden pgt gitti ve hangi doktor önerdi can yücel doktor mu yoksa ipek hanım mı? Birde sizinde kaç günde sonuçlandı .

Kızlar merhaba Gaziantep’te yaşıyorum az önce ilk tüp bebeğimin negatif olduğunu öğrendim istanbula gelecek durumdayım Çok fazla Şişli memorial ismini duyuyorum anteptekilere nazaran eminim Labratuarı cok iyidir önemli olan da oymuş sanırım zaten kuzenim 16 yıldır memorial şişliye gidiyor 3 tane çocuğu var birçok kez ameliyat geçirdi hala memoriala gidiyor kendisi Aysu akça ve Cihangir yılanlıoğlundan bahsetti esas doktorlarım onlar dedi ama ben semra kahramanı tüp bebek bölüm başkanı diye biliyorum lütfen biri yardımcı olabilir mi

Merhaba dışla siklus ne oluyor acaba bilgi verir misiniz bende memorial şişliye gitmeyi düşünüyorum da başka şehirden gideceğim

Arkadaşlar şuan Yücel beyde tedavi olan var mı acaba yıl başında çalışıyor mu bilginiz var mı transfer ortalama ocak 2 3 gibi görünüyor çünkü

Kızlar bende bugün başladım gönül hocada.İlk iğnemi vurdum.İlk deneyimim olacak .Heyecanlı ve tedirginim .Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin .Hayırlı olanında kolaylıkla versin .

Canım öncelikle geçmiş olsun..inşallah bu denemede tutunacak iyi düşün lütfen üzme kendini..
Sisli memorial tup bebek ekibi başında semra kahraman var..İlk görüşmeye ve tedavi planlamaya o giriyor.daha sonrasında tup bebek doktorları yumurta takibi yapıyor.aysu hoca da tup bebek doktorları arasında var.bu hastanenin labaratuari ve embriyologlari çok iyi. Bizde bu yüzden burayı tercih ettik

Canım memorial şişlide tedavi oldun sanırım doktorun kimdi acaba
Cnm benin doktorum Yücel Şahin kendisinden memnunum cok bilgili asla baştan savma iş yapmiyor ve ne sorarsan sor cvp verir cok da kibardir.
Dogal siklus ise rahmi estrofemle ve ilaclarla degil de dogal yoldan kendi kalinliga ulasilinca transfer yapılıyor kendi vucudunun en dogru zamanina göre yani. Yine ilac kullaniliyo tabi ama progestan ilaclar vs.

Anlaşılacağım cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…