Bende aralıktaki adetimde tedaviye basliyacagim Allah'ın izniyleAralik ayın da regl olmayı bekliyorum.
Genetik test yapıldı mı size.? Benim genetikten gelen 1 sağlıklı embriyom var.Bende aralıktaki adetimde tedaviye basliyacagim Allah'ın izniylehyrli olsun inşallah
Hmm yeni tedaviye başlayacaksınız.ben yanlış okumuşum kusura bakmayin.Bende aralıktaki adetimde tedaviye basliyacagim Allah'ın izniylehyrli olsun inşallah
Ya gerçekten mi benim 3 tanesini genetiğe gönderdik sonuçları bekliyorum lütfen banada duanedermisniz çok stresliyimndua ediyorumGenetik test yapıldı mı size.? Benim genetikten gelen 1 sağlıklı embriyom var.
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlı haberler olsun
MaşallahKızlar, benim oluşan iki minik embriyomun ikisi de 3.güne gelmiş. İkisi de 8 hücreli gayet iyiler bizden tam not aldılar 5.güne devam ettiriyoruz dedi embriyologlar
Gözdecim sizin neden pgt gitti ve hangi doktor önerdi can yücel doktor mu yoksa ipek hanım mı? Birde sizinde kaç günde sonuçlandı .Genetik test yapıldı mı size.? Benim genetikten gelen 1 sağlıklı embriyom var.
Bakalım inşallah hakkımızda hayırlı haberler olsun
Teşekkürler.. inşallah bizimkilerin de ikisi pgt ye gidebilirMaşallahİnşaAllah güzel haberler gelir
Merhaba hamilesiniz hayırlı olsun aysu akçaya mı gittiniz acabaMerhaba şişlide aysu akca tanıyor musunuz tavsiye eder misiniz?
Canım memorial şişlide tedavi oldun sanırım doktorun kimdi acabaCnm biz keseleri gördük 2 kese göründü bu sefer ici dolu cok şükürdoktor olumlu konustu baya. Haftaya kalp atisi icin gideceğiz insallah
Merhaba dışla siklus ne oluyor acaba bilgi verir misiniz bende memorial şişliye gitmeyi düşünüyorum da başka şehirden gideceğimMerhaba canım öncelikle tedavinin rast gitmesini dilerim. Bende başka ilde yaşıyordum doğal siklus ile tedavim devam etti. Yaşadığım şehirde bir hastanede ultrasona girip kan verip ultrason ve tahlil sonuçlarını hemşireye gonderiyordum. transferden iki üç gün önce çağırdılar. Söylersen bu konuda yardımcı olurlar.
Ben oldum canım 20 gün önce 11 bin verdim .Arkadaslar transfer oncesi histeroskopi olan var mi? Histeroskopi fiyati ne oldu su an?
Gecmis olsunBen oldum canım 20 gün önce 11 bin verdim .
Cnm benin doktorum Yücel Şahin kendisinden memnunum cok bilgili asla baştan savma iş yapmiyor ve ne sorarsan sor cvp verir cok da kibardir.Canım memorial şişlide tedavi oldun sanırım doktorun kimdi acaba
Anlaşılacağım cok teşekkür ederimCnm benin doktorum Yücel Şahin kendisinden memnunum cok bilgili asla baştan savma iş yapmiyor ve ne sorarsan sor cvp verir cok da kibardir.
Dogal siklus ise rahmi estrofemle ve ilaclarla degil de dogal yoldan kendi kalinliga ulasilinca transfer yapılıyor kendi vucudunun en dogru zamanina göre yani. Yine ilac kullaniliyo tabi ama progestan ilaclar vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?