Bende bu konuda bilgi almak istiyorum, bana da transfer öncesi histereskopi olacak, yapışıklık varmış. Semra hanım yapacakmiş fiyat ve genel olarak bilgi verecek var mı?Arkadaslar transfer oncesi histeroskopi olan var mi? Histeroskopi fiyati ne oldu su an?
Merhaba. Ben de geçen ay tedavi gördüm. Benim de 2 tane embiryom olmuştum. Biri 6ab biri 6aa kalitedeydi. Biyopsi alınıp donduruldu. Havuz yapacağız. Pgt’ye gideceği için ( hem tek gen hem kromozom) sayıyı arttırmaya çalışıyoruz. 6. Gün embiryosu ile hamile kalınıyor. Hiçbir sorun yok. Yeter ki pgt’den sağlıklı gelsin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıklıyı bulursunuz.Selam kızlar, benim 2 embriyom oluşmuştu hatırlarsanız. Bir tanesi iyi kalite dediler, bugün pgt için biopsi alınıp donduruldu.. diğeri kötü değil ama geriden geliyor akşam yada yarın sabah kontrol edip blastokist olduysa onu da dondurup pgt ye göndereceğiz dediler.. 6.gün embriyosu olacak eğer gelişimi durmazsa.. 6.günler için şans var mı biliyor musunuz hiç?? Bizde hala heyecan dorukta yani
Merhaba. Adetin 2. Günü gidiyorsunuz. Yumurta durumu ve kan testlerine göre ilaçlarınızı belirliyorlar. Telefona mesaj olarak atılıyor. Ara ara ve tedavinin sonuna doğru hergün gibi kontrole çağırılıyor. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi vurup 36 saat sonra toplama yapılıyor. Sonrasında embiryolar 5 gün ya da 6 gün takip edilip biyopsi alınıp pgt’ye gönderiliyor. Süreç bu şekilde. Hayırlı olsun.Merhaba, bende 10 gün sonra tedaviye başlayacağım. Yumurta büyütme ve toplama işlemi olacak, bu süreç nasıl bilgi verir misiniz? Sonrasında Pgt olacak, transfer öncesi de yapışıklık nedeniyle histereskopi yapılacak. Uzun ve zor bir süreç, nasıl ilerliyor bu aşamada neler oluyor bilgi verir misiniz? Şişli Memorial doktorum Yücel bey
Yaptirin mutlaka, ben de transfer oncesi histeroskopi olmustum. İyiki olmusum, tertemiz rahimle transfer oldum, Semra hoca iyiki ol demis. Operasyon genel anesteziyle oluyor ama basit bir operasyon, vajinal girdikleri icin dikis filan yok tabii. Bitince odaniza alinacaksiniz ve narkozun etkisi vs. gectikten sonra ayni gun icinde kendinizi iyi hissedince taburcu olacaksiniz. Ertesi gun zaten ayakta olursunuz, ben yavas hareket etmeyi secmistim tedbiren :)Bende bu konuda bilgi almak istiyorum, bana da transfer öncesi histereskopi olacak, yapışıklık varmış. Semra hanım yapacakmiş fiyat ve genel olarak bilgi verecek var mı?
Teşekkür ederim bilgi için, Memorial mi takip edecek yumurta durumunu yoksa başka hastane de bakar mı, hep oraya gideceğizMerhaba. Adetin 2. Günü gidiyorsunuz. Yumurta durumu ve kan testlerine göre ilaçlarınızı belirliyorlar. Telefona mesaj olarak atılıyor. Ara ara ve tedavinin sonuna doğru hergün gibi kontrole çağırılıyor. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi vurup 36 saat sonra toplama yapılıyor. Sonrasında embiryolar 5 gün ya da 6 gün takip edilip biyopsi alınıp pgt’ye gönderiliyor. Süreç bu şekilde. Hayırlı olsun.
Google şişli Memorial müşteri hizmetleri yazın çıkar buradan paylaşmak yasak sanırımBunun için nereyi aramalıyım
Histereskopi ücreti ne idi ? teşekkür ederimYaptirin mutlaka, ben de transfer oncesi histeroskopi olmustum. İyiki olmusum, tertemiz rahimle transfer oldum, Semra hoca iyiki ol demis. Operasyon genel anesteziyle oluyor ama basit bir operasyon, vajinal girdikleri icin dikis filan yok tabii. Bitince odaniza alinacaksiniz ve narkozun etkisi vs. gectikten sonra ayni gun icinde kendinizi iyi hissedince taburcu olacaksiniz. Ertesi gun zaten ayakta olursunuz, ben yavas hareket etmeyi secmistim tedbiren :)
Harika.. havuz yaptıktan sonra mı pgtye göndereceksiniz yoksa geçen ay dondurulanlar gitti mi?Merhaba. Ben de geçen ay tedavi gördüm. Benim de 2 tane embiryom olmuştum. Biri 6ab biri 6aa kalitedeydi. Biyopsi alınıp donduruldu. Havuz yapacağız. Pgt’ye gideceği için ( hem tek gen hem kromozom) sayıyı arttırmaya çalışıyoruz. 6. Gün embiryosu ile hamile kalınıyor. Hiçbir sorun yok. Yeter ki pgt’den sağlıklı gelsin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıklıyı bulursunuz.
Ben 44 yaşındayım. O nedenle kromozom sağlıklı bulma ihtimali düşük dediler. 2 tedavi daha görüp toplu olarak genetike göndereceğim. Benim tek gene de bakılacak. O tek ücret olduğu için maddi olarak daha avantajlı.Harika.. havuz yaptıktan sonra mı pgtye göndereceksiniz yoksa geçen ay dondurulanlar gitti mi?
Ben de havuzla ilgili hastaneyle görüşeceğim…
Bu konuda bilgim yok. Ben istanbulda olduğum için Memorial takip etti.Teşekkür ederim bilgi için, Memorial mi takip edecek yumurta durumunu yoksa başka hastane de bakar mı, hep oraya gideceğiz
Anladım.. ben de 41im aslında aynı sebeple pgtye gönderiyoruz, bakalım bizim de bu embriyoların geri dönüşüne göre karar vereceğiz galibaBen 44 yaşındayım. O nedenle kromozom sağlıklı bulma ihtimali düşük dediler. 2 tedavi daha görüp toplu olarak genetike göndereceğim. Benim tek gene de bakılacak. O tek ücret olduğu için maddi olarak daha avantajlı.
Ben gecen sene olmustum. Bu sene icin 11 bin yazdi arkadaslarHistereskopi ücreti ne idi ? teşekkür ederim
Tek seferde bulan da var. İnşallah altın yumurtadır o ikisiAnladım.. ben de 41im aslında aynı sebeple pgtye gönderiyoruz, bakalım bizim de bu embriyoların geri dönüşüne göre karar vereceğiz galiba
Çok sevindim gelişmeler iyi gidiyor havuzda en az bir tane sağlıklıya rastlayacaksınız inşallahMerhaba. Ben de geçen ay tedavi gördüm. Benim de 2 tane embiryom olmuştum. Biri 6ab biri 6aa kalitedeydi. Biyopsi alınıp donduruldu. Havuz yapacağız. Pgt’ye gideceği için ( hem tek gen hem kromozom) sayıyı arttırmaya çalışıyoruz. 6. Gün embiryosu ile hamile kalınıyor. Hiçbir sorun yok. Yeter ki pgt’den sağlıklı gelsin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıklıyı bulursunuz.
Ben de 41 im. Ekimde transfer oldum ve hamileyim. Pgt den Üç embiryodan bir tanesi sağlıklı geldi. Doktor sağlıklı gelme oranı yüzde 50 demişti. İnşallah sizin için de öyle olur. Semra hoca Eğer sağlıklı gelirse gebelik olasılığı yüzde 65 üzerine çıkıyor yani 34 yaşla aynı oranda gebelik bekliyoruz demişti.Anladım.. ben de 41im aslında aynı sebeple pgtye gönderiyoruz, bakalım bizim de bu embriyoların geri dönüşüne göre karar vereceğiz galiba
Ayyy harika geçsin hamileliğiniz, sağlıkla gelsin bebişBen de 41 im. Ekimde transfer oldum ve hamileyim. Pgt den Üç embiryodan bir tanesi sağlıklı geldi. Doktor sağlıklı gelme oranı yüzde 50 demişti. İnşallah sizin için de öyle olur. Semra hoca Eğer sağlıklı gelirse gebelik olasılığı yüzde 65 üzerine çıkıyor yani 34 yaşla aynı oranda gebelik bekliyoruz demişti.
Sağolun Rabbim size de nasip eder inşallah.Ayyy harika geçsin hamileliğiniz, sağlıkla gelsin bebişdarısı başıma olsun yaa.. biri bugün 5ab olarak donduruldu. inşallah diğer embriyom da yarın gelişim gösterip pgtye gidebilir.. o zaman daha rahat edeceğim..
Canım benim sonuçlar geldi 3 üde sağlıklı geldiTeşekkürler.. inşallah bizimkilerin de ikisi pgt ye gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?