Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öncelikle Rabbim bebişlerinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin benim ilk gebeliğimde beril hanım yapmıştı bütün kontrollerimi şimdi de Beril hanım Kıbrısa gitti Yücel beyi istedik bize umut beyi aratmışlar Yücel bey çok pozitif biri transferimi o yapmıştı umut bey bana çok soğuk geldi yani Yücel beyi istememize rağmen umut beyle görüştük böyle birşey yapabiliyorlar mı

Antep’te daha fazla zaman kaybetmeyin. Ben de aynı hatayı yaptım. Benim de Hatay’da doktor hatası yüzünden birincide negatif oldu. 2. denmede Şişli Memorial e geldim. 20 gün kaldık ama orada. Sonuç pozitif. Yaş 41 amh 0.5.

Bir tane dondurulmuşum var ve doktor histeroskopi yapıcak cok kararsızım be yapıcagımı bilmiyorum

Bir tane dondurulmuşum var ve doktor histeroskopi yapıcak cok kararsızım be yapıcagımı bilmiyorum
Şişli Memorial de histeroskopi nin ücreti daha fazladır. Dondurulmuş olanla da sağlıklıysa pozitifi görebilirsiniz. Bilinmez tabi. Şişliye gittiğinizde yeniden başlayacak süreç ve ileri yaş varsa embriyoları genetiğe de gönderirler. Transfer için iki ay beklersiniz.

Aminn insallah Rabbim size ve isteyen herkese de nasip etsin saglikla. Aslında doktor ismi verdiginizde mutlaka ona yönlendiriyorlar belki o gün Yücel Bey izinli olmuş olabilir. Tekrar istediginiz doktoru bildirin. Hekim hasta iliskisi diyalogu cok önemli.

Umut Göktürk'te tedavi gören var mı arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ben süreci en baştan başlatmayı düşünüyorum orda açıkçası burda kalan embriyoyu da koydurup

25 yaşındayım yine bekler miyim

Bulunduğum ilde ultrasona girip direk transfere gideceğim ama yinede Yücel beyin ilgilenmesini isterim ilk transferi Yücel bey yapmıştı ne güzel besmele çekip dua etmişti onun öyle davranması çok hoşuma gitmişti inşallah bu transferi de Yücel bey yapar

Merhaba dışla siklus ne oluyor acaba bilgi verir misiniz bende memorial şişliye gitmeyi düşünüyorum da başka şehirden gideceğim
Arkadaş cevap vermiş zaten kusura bakmayın yeni gördüm. Ben başka bir merkezde daha tedavi gördüm ve birden fazla yerle görüştüm işlerini ciddiye alarak yapan bir hastane. Başka şehirden gittim zor ancak değdi Allah sizinde çabanızın karşılığını versin inşallah.

Umut Göktürk'te tedavi gören var mı arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Bende umut hocada gördüm tedavimi şans eseri ona vermişlerdi. Memnun kaldım seviyeli, halden anlayan biri. Sadece biraz olumsuz durumların üzerinde duruyor o da doktor olmanın verdiği birşey herhalde herşeye hazır oluyorsunuz. Benim transferimide o yaptı talep etmiştik kabul etti yoksa nöbetçi olan yapıyor.

Bu konuda bilgim yok eşinizi ve sizin durumunuzu değerlendireceklerdir doktorlar bilir ama doktorlarla whatsapp tan ücretsiz telefon görüşmesi yapılıyor müşteri hizmetlerini arayıp talep edebilirsiniz
Öyle mi cok sevindim yani ben derdimi whatsap üstünden anlatabilir miyim

Allah razı olsun teşekkür ederim amin sizde bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Oyle mi benimkinde öyle yapmadı ama hayirli olsun falan dedi belki icinden besmele cekmistir diye düsünuyorum bunu duyduguma sevindim ayrica. Talep ederseniz zaten ordaysa mutlaka kendisi yapacaktır. Ama izin gününe denk gelirse baska doktor yapiyor.

Size iki tane mi transfer yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…