Cnom benimde öyle oldu yaAyyy harika geçsin hamileliğiniz, sağlıkla gelsin bebişdarısı başıma olsun yaa.. biri bugün 5ab olarak donduruldu. inşallah diğer embriyom da yarın gelişim gösterip pgtye gidebilir.. o zaman daha rahat edeceğim..
Hangi doktor yüzde 50 demişti gebemisinizBen de 41 im. Ekimde transfer oldum ve hamileyim. Pgt den Üç embiryodan bir tanesi sağlıklı geldi. Doktor sağlıklı gelme oranı yüzde 50 demişti. İnşallah sizin için de öyle olur. Semra hoca Eğer sağlıklı gelirse gebelik olasılığı yüzde 65 üzerine çıkıyor yani 34 yaşla aynı oranda gebelik bekliyoruz demişti.
Evet hamileyim, Umut hoca benim yaş grubu için genetikten yüzde 50 sağlıklı gelme olasılığı var demişti.Hangi doktor yüzde 50 demişti gebemisiniz
Çok güzel gelişme. Yaşın 28 önünde uzun süreç var Allah izin verirse birden fazla çocuğun da olur. Ama rahim yapısı ve genel değerlendirmede önemli doktorun önerisine göre ilerlemek gerek bence.Kızlar bende 28 yaşındayım 10 yumurta topakndo 8 tanesi işlendi 3 tane embriyo oluştu ve 3 tanesi genetiğe ( pgt) gitti çok şükür 3ü de sağlıklı geldi bizi şaşırtan durum şu ki 2 tanesi tesadan iğnejilaksiyından alındı diğeri normal örnek numuneden ve 5aa kalitedeki örnek numuneden geldi diğer kalitedeki 5bb 5ca daki de tesadan oldu. Ve doktorumuz, adet oldugunuzda transfer edecegiz. Ve tutma oranı %50-60 dedi herhangi bir sorun çıkmadı dedi. Bakalım transfer edildiğinde tutacak mu ve ben 2 tanesini transfer edelim dediğimde doktorum belki 3 üz veya üçüz olabilir anne rahminde de bölünebilir bu riskli bir durum ha belki 2 ikiz bebegin olacak ama bu durumda riskli . Hayırlı sağlıklı olsunda., Böyle olupte tek embriyo dan yinede anne rahimde ikiz olma durumu olur mu yaşayan varmı? Umarım rabbim kimsenin emeğini boşa götürmez. Ben burda tanıdıgom veya hiç tanımadığım anne adaylarına namazda bol bol dua ediyorum. İnşaAllah anne olacagız hepimiz burda sevincimizi paylaşırız
HarikaCanım benim sonuçlar geldi 3 üde sağlıklı geldi
Gerçekten mi bıgınde yazdıgının aynısını bana söyledi biliyor musun ama ben ikiz bebek istiyorum bir daha tüp bebek yaptıracak maddi durumum yok çok zor duruma düştüm. Gerçekten çok zor. Stresten artık mideme vurdu çok zayıfladım nasıl bakacağım. O yüzden umut beyden rica ettim. Yok dedi ama bilemiyorum. Yinede olsunda saglıklı hayırla olsun.Evet hamileyim, Umut hoca benim yaş grubu için genetikten yüzde 50 sağlıklı gelme olasılığı var demişti.
Amin canım darısı burdaki bütün anne adaylarına. Bakalım ben 2 embriyo transferi istedim ama doktorumuz içerde bölüne bilir 3 üz bile olur buda riskli dedi. Bilemedim şimdi ne yapacağımıHarikamaşallah gözün aydın canım, darısı bizlere olsun
Evet pgtlilerde bölünme ihtimali var biyopsi alınan yerden. 3üz 4üz de anne için de bebek için de çok riskli gebelikler.. allah güç verir ya 1-2 sene sonra transfer yaptırırsın tekrar, transfer ücreti baştan başlamak gibi değil..Amin canım darısı burdaki bütün anne adaylarına. Bakalım ben 2 embriyo transferi istedim ama doktorumuz içerde bölüne bilir 3 üz bile olur buda riskli dedi. Bilemedim şimdi ne yapacağımı
Canım şimdi diğerlerini dondurarak mesela bebek kaç yaşına girince tekrar ne zaman transfer edilebilirEvet pgtlilerde bölünme ihtimali var biyopsi alınan yerden. 3üz 4üz de anne için de bebek için de çok riskli gebelikler.. allah güç verir ya 1-2 sene sonra transfer yaptırırsın tekrar, transfer ücreti baştan başlamak gibi değil..
Normal hamilelik gibi düşün canım. Doğumdan 7-8 ay sonra rahatça hamile kalanlar oluyor.. bence sen de vucudun hazır olunca deneyebilirsin tekrar..Canım şimdi diğerlerini dondurarak mesela bebek kaç yaşına girince tekrar ne zaman transfer edilebilir
İnşallah gönlüne göre olur rabbim sana en hayırlısını nasip etsinGerçekten mi bıgınde yazdıgının aynısını bana söyledi biliyor musun ama ben ikiz bebek istiyorum bir daha tüp bebek yaptıracak maddi durumum yok çok zor duruma düştüm. Gerçekten çok zor. Stresten artık mideme vurdu çok zayıfladım nasıl bakacağım. O yüzden umut beyden rica ettim. Yok dedi ama bilemiyorum. Yinede olsunda saglıklı hayırla olsun.
Aminnn canım hayırlı olsunda çok şükür beklemek sabırsız olsada sonu güzel olsunİnşallah gönlüne göre olur rabbim sana en hayırlısını nasip etsin
Ha şimdi anladım canım teşekkür ederimNormal hamilelik gibi düşün canım. Doğumdan 7-8 ay sonra rahatça hamile kalanlar oluyor.. bence sen de vucudun hazır olunca deneyebilirsin tekrar..
Evt cift transfer yapıldi ama memorial kolay kolay cift transfer yapmiyor benim 5. Denemem oldugu icin yaptı.Size iki tane mi transfer yapıldı
İnşallah tek olur sizin olur Allah'ın izniyleKızlar yeni güncelleme yapıyorum2. embriyonun gelişimi durmuş. Sadece 1 tane 5.gün embriyomuz olmuş oldu.. o da pgt den geçerse transfer olacak..
Merhabalar, benim de embriyolarim genetige gitti. Biri 5. Gun biri 6. Gun embriyosu.genetikten 6. Gün embriyosu sağlıklı geldi.Halbuki 6. Gün embriyosu geriden geliyordu .Emrbiyologlar eğer ikiside normal gelseydi 5. Gün olanı atalım diyordu.ama 5. Gün embriyosu genetikten geçemedi.bu zamana kadar olan 2 tedavim de 5. Gun embriyosu transfer edilmişti.(genetige gitmeden) ilk kez pgt yaptırıyoruz.umarim 6.gun olan tek embriyom bana can olur..Allah isteyen herkese nasip etsin.hepimiz güçlü kadinlarizÇok sevindim gelişmeler iyi gidiyor havuzda en az bir tane sağlıklıya rastlayacaksınız inşallah
Benim de 2 embriyom oluştu.Biri 5. Gün biri 6. Gün embriyosu..ikisi de genetige gidecek düzeye geldi...ancak 6. Gün olan ve geriden gelen embriyo genetikten olumlu sonuç geldi.normal şartlarda her ikiside genetikten sağlıklı gelseydi 5. Gun olan ve bölünmesini günü gününe tamamlayan embriyoyu transfer edeceklerdi.ancak sağlam görünen embriyo genetikten kötü geldi..Merhaba. Ben de geçen ay tedavi gördüm. Benim de 2 tane embiryom olmuştum. Biri 6ab biri 6aa kalitedeydi. Biyopsi alınıp donduruldu. Havuz yapacağız. Pgt’ye gideceği için ( hem tek gen hem kromozom) sayıyı arttırmaya çalışıyoruz. 6. Gün embiryosu ile hamile kalınıyor. Hiçbir sorun yok. Yeter ki pgt’den sağlıklı gelsin. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıklıyı bulursunuz.
Çok sağolun. Sizinle hep yazıştık. Moral oldunuz bana. Ben de bugün muayeneye gittim. Gönül Hoca sağolsun çok güleryüzle ilgilendi. Asenkronizasyonu önlemek için uzun protokolü Semra Hoca ile görüşüp haber verecekler. İleri yaş için hoca pek tercih etmiyormuş. Hakkımızda hayırlısı.Çok sevindim gelişmeler iyi gidiyor havuzda en az bir tane sağlıklıya rastlayacaksınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?