Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba. Yıllar önce bu topikte ya da pgt topiğinde yazan bir öğretmen arkadaşın tek embiryosu bölünmüştü. 2 kızı oldu. Yanlış hatırlamıyorsam. Ancak hamilelik süreci çok sıkıntılı geçmişti. Tek kanaldan besleniyordu galiba bebekler. Gelişimleri yakından takip edildi.

Kızlar yeni güncelleme yapıyorum 2. embriyonun gelişimi durmuş. Sadece 1 tane 5.gün embriyomuz olmuş oldu.. o da pgt den geçerse transfer olacak..
Hadi hayırlısı. Benim bir arkadaş 2 embiryodan hem tek gen hem kromozom sağlıklıyı buldu. Yaşı da 40 üstüydü. Kısmette varsa her türlü olur.

Gün sayısı , embiryonun kalitesi ile genetik farklı oluyor. Kalite olarak çok iyi görünen genetikten geçemeyebiliyor. O yüzden belli yaş üstüne pgt tavsiye ediyorlar.

Icinizi rahatlatmak icin yaziyorum, suan PGT'li 6. gun embriyosu ile hamileyim. Onemli olan genetikten gecmesi. Hakan Bey tutunma anlaminda cok minimal bir fark var neredeyse aynilar demisti 5. ve 6. gun embriyolari icin.

Neden olmasın eğer rahim yapısı ve genel sağlık durumu da iyiyse çok büyük ihtimal pozitifi görürsünüz. Benim de 4aa ile 5aa arasında idi embriyo ama 5aa ya daha yakın olduğu için 5aa diye belirtiler. Yani kusursuz değildi ama hamileyim . Akışa bırakın kendinizi siz elinizden geleni yaptınız

Asekrenizasyon olsa da bir tane sağlıklı elde edilemez mi sonuçta kromozom yapısına bakıyor herşey. Semra hoca en doğrusunu söyleyecektir. İnşallah güzel olacak sonu.

Asekrenizasyon olsa da bir tane sağlıklı elde edilemez mi sonuçta kromozom yapısına bakıyor herşey. Semra hoca en doğrusunu söyleyecektir. İnşallah güzel olacak sonu.
Evet öyle. Sadece embiryo sayısının fazla olması bilimsel olarak şansı arttırıyor. Biliyorsunuz ileri yaş için sağlıklı bulma oranları rakamsal olarak çok düşük. Bir de biz %50 ihtimalli tek gene baktıracağız. O nedenle sayıyı arttıracak ihtimalleri konuşmak istedim. İnşallah . Tabii nasipse tüm istatistikleri aşarız

Söylemeyi unuttum. Benim ağustos ayında hamile kaldığım embiryom 6.gün embiryosuydu. Kromozomuna bakılmamıştı onun. Kalp atışı alamadık. Büyük ihtimal kromozom sorunu vardır dediler. Eğer kromozomu sorunlu olmasaydı hamilelik devam ederdi. Yani 6. Gün embiryosu ile hamile kalırsınız. Moralinizi yüksek tutun.

Icinizi rahatlatmak icin yaziyorum, suan PGT'li 6. gun embriyosu ile hamileyim. Onemli olan genetikten gecmesi. Hakan Bey tutunma anlaminda cok minimal bir fark var neredeyse aynilar demisti 5. ve 6. gun embriyolari icin.
Ayyy çok sevindim. Hayırlı olsun hamileliğinizz iinşallah benim de olumlu olur.zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler çok büyük moral oldu bana

Coook tebrik ederim.insallah benim de olur.Hayirli olsun hamileliginiz

Ayyy inşallah çok teşekkür ederimmm.insallah ben de güzel haberleri yazarım buraya

Evt cift transfer yapıldi ama memorial kolay kolay cift transfer yapmiyor benim 5. Denemem oldugu icin yaptı.
Bizim 2 tane embriyomuz kaldı ilk Beril hanım da aynı şeyi söylemişti bize tek transfer olmuştuk o zaman ondan bir tane kızımız var çok şükür yani acaba 5 yılı geçince embriyo yu uzatma şansımız olur mu olmaz mı diye ikisini de transfer ettirsek diye düşünüyoruz inşallah yaparlar

Kızlar bir şey sorucam transfer olalı bu 4.günü ağız kuruluğum var. Acaba hamile belirtisi olabilirmi
Benimde bugün transferinin 4. Günü. Pazartesi günü transfer oldum. Arada gelen adet ağrısı ve bel ağrısı dışında bir belirtim yok. Dünden beri ağız kuruluğum çok fazla

Ankara'da özelde op.dr. nezih durmazlar var. Kuzenim orda tüp bebek yaptı ve tuttu. Ahmet hakan Haliloğlu ile bağlantılı çalışıyorlar. Ankara'da olsaydım direk onda baslardim

Yaa öylemi şuan nasıllar bebişler inşaAllah iyiler.doğru valla herkes diyo sıkıntılı yinede rabbim bizlere hayırlı olanı nasip eylesin

Benimde pgt gitti 3 tanesi 3 üde sağlıklı geldi çok şükür, hepside 5. Gün ve kaliteleri, 5aa, 5bb 5ca burdaki en iyi 5aa dediler ve örnek numuneden tuttu değeri tesadan alındı ve orta kaliteli dediler ben 2 transfer istedim. Doktorum olmaz belki anne rahminde bölünmeye devam eder dedi. Tek embriyo transferi olacak dedi

Embriyonun kalp atışımı yoksa transfer edlildikten sonra mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…