Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy çok heyecanlı. İnşallah mutlu haberler alırsınız. Hemşire hattına yazıp haber beklediğinizi söyleyin. İlgili kişi size dönüş yapacaktır.
İnşallah canımcım ama niyeyse hiç umudum yok.. hemşire hattını direkt arayıp konuştum ama doktorun tek tek arayıp konustuğunu, başka kimsenin bilgi verme yetkisi olmadığını söyledi.. ayrıca başka bir yer yok sanırım arayıp sğreci hızlandırmak için mecbur bekleyeceğiz

Hala aramadılar mı? Beklemek çok zor bilirim. İnşallah sonu mutlu bitecek.

Malesef pgt sonucu sağlıksız olarak geldi canım.. transfer olamayacağım, yeniden ne zaman başlarım belli değil.. sizden güzel haberler bekliyorum
Canım senin yaş kaçtı? Ben de 44 yaşındayım. Kromozom için bana da ümitsiz konuşuyorlar ama ben yine de deniyorum. Havuz yapıyoruz biz. Belki sen de öyle deneyebilirsin.

Malesef pgt sonucu sağlıksız olarak geldi canım.. transfer olamayacağım, yeniden ne zaman başlarım belli değil.. sizden güzel haberler bekliyorum
Üzüldüm. Yaşadığın yıkımı çok iyi anlıyorum. Ama ümitsiz olma. Sadece sabır ve çok fazla deneme gerekiyor. Maalesef altın yumurtayı bulmak biraz zor. Nasipte varsa her türlü olur.

Kızlar bir şey soracağım pgt yaptırmayı düşünüyorum .Yani doktorum istedi Gönül hoca .Yapay zeka ile ilgili bir şey demedi bana .Bugün labaratuardan aradılar .Yapay zeka istiyor musunuz diye ? Siz yaptırdınız mı ?

Canım senin yaş kaçtı? Ben de 44 yaşındayım. Kromozom için bana da ümitsiz konuşuyorlar ama ben yine de deniyorum. Havuz yapıyoruz biz. Belki sen de öyle deneyebilirsin.
Size şişli memorial da mı havuz yapıyorlar. Ben de havuz istemiştim o hastanede yapmadılar. Bekarlara yapıyoruz sadece dediler. Eşimde de azosperm vardı Yönlendirmediler bile. O yüzden oluşan yumurtalarım da çöp oldu.

Evet bana da havuz yöntemine pek sıcak bakmadıklarını söylediler. Ancak ben çok ısrarcı oldum. Bir de durumum biraz özel benim. 2012’den beri Memorial hastasıyım. Tek gen hastalığı için pgt li tüp bebek yaptırıyoruz. 2014 doğumlu bir kızım var. O tarihte 2 embiryom dondurulmuştu. Geçen yaz ı embiryolardan birini transfer ettirdik. Hamile kaldım ama kalbi atmadı. Diğeri de çözülürken bozuldu. Bir anda hiç emniryom kalmadı. 44 yaşındayım. Bana neredeyse hiç ümit vermediler. Çünkü embiryolar hem tek gen hem de kromozom yönünden incelenecek.Hepsi ayrı maliyet. Tek tedavide 2 embiryom oldu. Genetikten sağlıklı bulabilmek için daha fazla embiryoya ihtiyacım var. Vaktiö de az. Yani ben havuz yapmaya mecburum. O nedenle kabul etmiş olabilirler.

Kızlar ben yumurta toplandıktan sonra bir ishal bi, mide bulantısı,kusma,oldu ve böbrek tarafım çok agrıyor idrarımda yanma ne yapmam gerekiyor Dr. Gittik kan ve idrar baktık hiç birşey çıkmadı ama sol tarafımda öyle bir agrı var ki anlamıyorum ve hep aynı saatte hep kusuyorum 22:40 23:00 sizce sebebi nedir veya benim gibi enfeksiyon falan yada böbrek rahatsızlığı olan varmı

Sizin opu olalı kaç gün oldu, adet oldunuz mu sonrasında?Sistit vs. Olsaydı tahlillerde çıkardı

Sizin opu olalı kaç gün oldu, adet oldunuz mu sonrasında?Sistit vs. Olsaydı tahlillerde çıkardı
13 Kasım toplandı hayır kanda birşey çıkmadı tekrar verdim sanki kum döküyorsun dedi ve bu akşam da lekelenme gibi adet oldum sanıyorum ki halen adetime 12 gün var . Taş mı kum mu döküyorum bilmiyorum, ultrason çekildi birşey çıkmadı sence neden sag tarafım çok agrıyo geçmiyo kaçhündür bol bol su ve limonlu su içiyorum birde üstelik kusma var mide bulantısı var acaba yan etkisimidir taş ve kum dökmenin

Çok fazla yumurta mı toplandı? Ohss diye bir durum oluşabiliyor bazen. Doktorunuzla bir görüşün.

Anladım cnm. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebişini . Ben şuan farklı bir hastanede heyet raporu alarak devam ediyorum sürecime. Amh düşüklüğü , ileri yaş ve eşimden dolay azosperm olduğu için malesef zamanımız yok bizim de. Böyle bir hakkımız varmış farklı bir kurumda öğrendim. Umarım burada herşey yolunda gider . Kanser geçmişim olduğu için de bu hormon ilaçlarını boş yere kullanmamam gerekiyor. Ama umut işte insan herşeyi göze alıyor. İnşallah hiç birimizin emeği boşa çıkmaz

Evet kum döküyor olabilirsiniz geçmiş olsun.Ohss olma durumu yok dimi?

Canım ohss olsa ultrason da çıkardı diye düşünüyorum çünkü ben ohss oldum karnımda 30 cmlik sıvı birikmişti adım atamadım yürüyemedim nefes alamadım Kan değerleri tehlikeli düzeyde olmadığı için kendi kendine geçmesini bekledik tek taraflı ağrı apandisit falan düşündürebilir. Bana mavi sporcu içeceği içmemi söylemiştiler

Anladım. Hepimiz zor süreçler yaşıyoruz. Amh benim de düşük. Ama önemli olan ultrasonda görünen yumurta sayısı dediler. İnşallah en kısa sürede altın yumurtayı bulursunuz

Yok canım şuan sonuçların açıklandı idrar yolumda bakteri oluşmuş , bana Dr. Cıpro ilacı yazmış kullansın trkrar gelin demiş eşime şuan sadece mide bulantısı ve sag tarafımda çok agrı var. Birde özel günüm geldiğinde transfer yapacagım çok korkuyorum ya birde o sırada lekenme tarzında kan geldi ama adet mi oldum dedi 1 gün geldi kesildi . Bilemiyorum ya ve adetime 12 gün var acaba bu böbregimde veya idrar yolunda bakteri çıktı diye mi bakteri oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…