Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok sevindim ucunun de saglikli gelmesine. Daha onceden de yazismistik sizinle cok mutlu oldum bu guzel habere. Evet oncelik sirasi yapacaklar simdi ve 5aa en iyi kalite. Ama bu digerlerinin kotu oldugu anlamina asla gelmiyor. Onlarin da size saglikli evlatlar olma olasiligi pgt'li olduklari icin cidden cok yuksek.

Coklu gebelik buyuk riskler tasiyor. Doktorunuz bu riskleri cok iyi bildigi icin sizi uyarmis. Bu forumda da cok ornegi var cift embriyo koymuslar bolunmus ve ucuz olmus sonrasi kayiplar yasayanlar var yada buyuk komplikasyonla gecen gebelikleri oluyor. Hic gerek yok bu tur riskleri almaya, ilkini dogurur, bir bir bucuk yil sonra da ikincisini transfer ettirirsiniz, yaslari cok yakin olur.

Simdiden transferiniz icin en guzel dileklerimi yolluyorum.

Arkadaşlar selam ben bahçecide 3 deneme yaptım olumsuz sonuç aldım şimdi tekrar en baştan memorialde denemek istiyorum şuanki güncel fiyatlarını bilen varmı ? Bide embriyoyu genetiğe yollamanın maliyetini biliyomusunuz yardımcı olacak varmı bide yaptıranlar memnun kaldınızmı doktor önerisi olan varmı

En son fiyat 26 bin demişti buradaki arkadaşlar arttı mı bilemiyorum.genetikte embriyo başına 295 dolardı en son.güncel fiyat bilen yazar.benim de ilk denemem bahçeci umutta olmuştu negatifti.2.denemeyi memorialda yaptım bir oğlum oldu.sonrasında da dondurulmuş transfer oldum bir kızım oldu şükür.benim doktorum her ikisinde de gönül hanımdı.inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız

Embriyonun kalp atışımı yoksa transfer edlildikten sonra mı
Hamilelik oldu değer ikiye katladı. Ancak kalp atışı alamadık. 1 hafta daha bekleyip yine kalbi atmayınca maalesef kürtaj oldum. %90 kromozom sorunu vardır dediler. Genetiğe gönderdik . Ancak anne dna’sı fazla olduğu için sonuç çıkmadı şeklinde rapor geldi. Neden kalbinin atmadığını maalesef öğrenemedik

Yaaa çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, amin sağlıkla gelsinler rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin.

Şuan birdaha ne zaman doktora gideceksiniz

Benimde aynu şekilde umutta oldu malesef hastaneye güvenimi kaybettim çok güzel bebeklerin olmuş çok sevindim senin adına inşallah isteyen herkesede nasip olur

Benimde aynu şekilde umutta oldu malesef hastaneye güvenimi kaybettim çok güzel bebeklerin olmuş çok sevindim senin adına inşallah isteyen herkesede nasip olur
Canım onlar para tuzagından başka yaptıkları yok uazık günah anne olmak için okadar insan varken paraları ve umutlarınla oynuyorlar iyi kide yaptırmamışım.bende Memorial hastanesinde yaptırdım yine aynı para en azından okadar pahalı değil.

Benim de bi oglum var şükür o da tüp bebek benim yaptılar israr edince sizin de yaparlar diye dusunuyorum.

Benim de bi oglum var şükür o da tüp bebek benim yaptılar israr edince sizin de yaparlar diye dusunuyorum.
Evet konuştuk hemşire hattına yazmamıza rağmen söylememişler Yücel beye tahlillerden haberi yok çünkü tekrar söyledik aradı bizi Yücel bey rakibimizi o yapacak

Öyleymiş malesef 3 transferde de aynı yol izlendi hiç değişik tutunsun diye ekstra bi yöntem uygulanmadı bana sonradan öğrendim rahim çizik atma varmış, embriyoyu lazerle delme varmış hiç birini yapmadılar en son senin başarısız denemelerin oldu bundan sonra genetiklerine baktıralım dediler ondan zaten siniroldum zaman kaybı oldu açıkçası

Ben oldum canım 20 gün önce 11 bin verdim .
Merhaba kumru neden histeroskopi yaptırdınız bende tüp bebek yaptırdım 3 kez tutmadı bende hiç birsorun yok diyorlar .. doktorum bir kere daha deneyelim sora histereskopi yapariz dedi fiyat falan 25 bin gibi bir fiyat söyledi biraz bilgi verirmisiniz ...

Benim ilk 2 pgt embriyom tutmayınca semra Hanım bu sefer çizik atalım dedi bir de daha önce istmosel için histerokopi olmuştum tekrar ona bakalım sıkıntı var mı dedi . Bana tüp bebek hastası olduğum için 11 bin dediler .

Merhaba ben yeni katıldım aranıza. 30 yaşındayım. Bursa da yaşıyorum. 7 yıldır evliyim ama normal yolla gebelik oluşmadı hiç. Doktorum Nesrin Kalelioğlu. Kendisinden aşırı memnunum. Çok ilgili çok anlayışlı ve çok bilgili bir doktor. Ama bir arkadaşım Şişli memorialı söyledi aklım karıştı Nesrin hanım jimer de yapıyor işlemlerini ama Şişli memorial daha iyi biryer diye düşünüyorum. Geçen haftalarda tüp bebek için işleme başladık ancak 4 yumurta büyüyünce yaşım genç olduğu İçin Nesrin hanım aşılamayı deneyelim ne de olsa şansımız var paran boşa gitmesin dedi Allah razı olsun. Ben de memorial dan ayın 17 sine randevu aldım Yücel beyden. Onunla da görüşeceğim. Olmazda yumurta takibini
Bursa da yaptırım diğer toplama ve transfer için Memorial a gideceğim. Ama yolun çok başındayım. Gittiğimde fiyatlarla ilgili herşeyi yazacağım. Rabbim hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun inşallah

Rabbim yardımcımız olsun hepsi cok zor süreçler memorial de tüp bebek ne kadar ben femina kadin sağlığı birgül sarıkamış gidiyorum .. inşallah hersey gönlümüzce olur ..

Arkadaşlar benimde Memorial de ilk denemem.Bir tane 5aa embriyo pgt ye gitti dün.Yasim 29 , pgt den sağlıklı Gelme ihtimali nedir acaba, nasıl sabredecegim bilmiyorum

Merhaba. Yaşınız çok genç. Bu yaş için büyük ihtimalle sağlıklı gelir. Neden pgt’ye ihtiyaç duyuldu?
Malesef daha önce başka merkezlerde negatif denemelerim ve birde ikiz gebelik kürtaj var . Bu sebeple artık pgt istedim ben ve doktorum.Ama şöyle birsey var daha önceki denemelerimde son 2 yıldır 10, 7 ve 6 tane olgun yumurtam olurken bunda 3 yumurta toplandı sadece ve 2 si olgun çıkıp dollendi ve 1tane embriyo oluştu.Doktorum ipek hanım en başta 6 tane yumurta olgunlaşır bu döngüde derken 1 tanesi birden atak yaptı ve diğerleri büyümedi.bizde şaşırdık, 150 gonalf kullandım sadece doz çok düşüktü. Bu etki etmiş olabilir mi , yumurta sayısına kafam çok takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…