Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arar cnm kafana takma tabi kolay şeyler yaşamıyoz illa takıyoz ben o dönem tatile gittim takmamak için erken sonuç geldi bende 15 gün sonra bekliyodum sadece sabırlı olalım
İnşallah canım keşke sonuç güzel gelse de ben beklerim, ben çalıştığım halde aklım hep orda hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum

İnşallah canım keşke sonuç güzel gelse de ben beklerim, ben çalıştığım halde aklım hep orda hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
Seni çok iyi anlıyorum ama bu işler sabır biliyosun sonucu güzel olsunda bekle cnm hiç önemli değil ama inanıyorum güzel gelcek sana evlat olara döncek allahın izniyle dua etcem olcak inşallah

Selamlar bende 11.12 de transfer oldum ipek hoca doktorum son embriyomdu bir daha Memorial Şişli hastanesinde devam etmeyeceğim eğer sonuç olumsuz olursa tavsiye etmem

Selamlar bende 11.12 de transfer oldum ipek hoca doktorum son embriyomdu bir daha Memorial Şişli hastanesinde devam etmeyeceğim eğer sonuç olumsuz olursa tavsiye etmem
Merhaba neden tavsiye etmiyorsunuz?İpek hocayla nasıl bir sıkıntı yaşadınız.acikcasi bende ilaç dozlarımin yanlış düzenlendiğini düşünüyorum , yumurtalarım ilk defa ilaçlara tepki vermedi

Merhaba neden tavsiye etmiyorsunuz?İpek hocayla nasıl bir sıkıntı yaşadınız.acikcasi bende ilaç dozlarımin yanlış düzenlendiğini düşünüyorum , yumurtalarım ilk defa ilaçlara tepki vermedi
Benim ipek hocadan ziyade hastanenin sorumsuzluklarindan dolayı tavsiye etmememe durumum var. Sürekli farklı doktorlara muayene zorunluluğu bırakıyorlar bankodaki görevliler hemşireler herkes birbirinden habersiz beni ariyolar muayene tarihi ve saati veriyorlar hastaneye gidiyorum bugün muayeneniz yok diyorlar süreç zaten hepimiz için zor hem maddi hem manevi bide üstüne bu tutarsızlıklar insanı soğutuyor

Açıkçası bende sadece ilk randevuyu alırken zorlanmıştım ama onun dışında sorun yaşamadım.Genelde ipek hocaya randevu verdiler.Ama sanırım ara ara bu sıkıntılar yaşanıyor inşallah bu sefer pozitif haberini alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…