- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.537
- 658
Amin canım inşallahSağol allah razı olsun amin inşallah aa çok sevindim inşallah cnm olumlu sonuç alırsın tabi ederim allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu❤
Çok sağolun 1 tanecik embriyom pgt ye gittiği için pek umudum yok , bu sebeple yeni tedaviyi planlıyorumSemra Hanım öngörüşmeye giriyor takip yapmıyor sanırım net bilgim yok siz bölümü arayıp net bilgi alın bence .
Talep ettiğinizde Semra Hoca da girer. Ben Gönül Hoca ve Aysu Hoca’ya muayene oldum. İkisinden de memnunum.Merhaba arkadaşlar; acaba Semra hoca direkt girmiyor mu ön görüşmeye ve ben kadın doktor istiyorum başka kimi önerirsiniz Şişli Memorial de ?
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinEvet cnm hamileyim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 16 yıl sonra yaşadım ilkez çok güzel bi duygu❤
Sağol allah razı olsun cnm aminn inşallah cümlemiz sağlıkla alırızGözünüz aydın. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hemen umutsuz olmayın hiç belli olmaz belki de altın yumurtanızdırÇok sağolun 1 tanecik embriyom pgt ye gittiği için pek umudum yok , bu sebeple yeni tedaviyi planlıyorum
İnşallah çok teşekkür ederimHemen umutsuz olmayın hiç belli olmaz belki de altın yumurtanızdırinşallah sağlıklı gelir
Benim 10 günde aradılar sonucu verdiler iki gün daha bekle cnm inşallah olumlu sonuç gelirİnşallah çok teşekkür ederimDaha bugün 7.gün , erken çıkma olasılığı var mı acaba genetiği arasam mı Acaba
Sizin kaç embiryo girmişti pgt’ye ? Yaşınız kaçtı?Benim 10 günde aradılar sonucu verdiler iki gün daha bekle cnm inşallah olumlu sonuç gelir
İnşallah canım, bakalım perşembe ya da cuma ya arayım diyorum bende ya da belki onlar ararlar zatenBenim 10 günde aradılar sonucu verdiler iki gün daha bekle cnm inşallah olumlu sonuç gelir
Beni beril hanım aradı kendisi ama aramasalar siz arayın derim ama en geç 15 günde çıkıyor inşallah güzel sonuç alırsınızİnşallah canım, bakalım perşembe ya da cuma ya arayım diyorum bende ya da belki onlar ararlar zaten
Ay inşallah benimde takipli doktorum İpek hanım, herhalde arar diye düşünüyorumBeni beril hanım aradı kendisi ama aramasalar siz arayın derim ama en geç 15 günde çıkıyor inşallah güzel sonuç alırsınız
İki embiriyo gitti 2 tane ikiside sağlıkla geldi yaşımda 32 yaşındayım cnmSizin kaç embiryo girmişti pgt’ye ? Yaşınız kaçtı?
Arar cnm kafana takma tabi kolay şeyler yaşamıyoz illa takıyoz ben o dönem tatile gittim takmamak için erken sonuç geldi bende 15 gün sonra bekliyodum sadece sabırlı olalımAy inşallah benimde takipli doktorum İpek hanım, herhalde arar diye düşünüyorum
İnşallah canım keşke sonuç güzel gelse de ben beklerim, ben çalıştığım halde aklım hep orda hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorumArar cnm kafana takma tabi kolay şeyler yaşamıyoz illa takıyoz ben o dönem tatile gittim takmamak için erken sonuç geldi bende 15 gün sonra bekliyodum sadece sabırlı olalım
Seni çok iyi anlıyorum ama bu işler sabır biliyosun sonucu güzel olsunda bekle cnm hiç önemli değil ama inanıyorum güzel gelcek sana evlat olara döncek allahın izniyle dua etcem olcak inşallahİnşallah canım keşke sonuç güzel gelse de ben beklerim, ben çalıştığım halde aklım hep orda hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
Merhaba neden tavsiye etmiyorsunuz?İpek hocayla nasıl bir sıkıntı yaşadınız.acikcasi bende ilaç dozlarımin yanlış düzenlendiğini düşünüyorum , yumurtalarım ilk defa ilaçlara tepki vermediSelamlar bende 11.12 de transfer oldum ipek hoca doktorum son embriyomdu bir daha Memorial Şişli hastanesinde devam etmeyeceğim eğer sonuç olumsuz olursa tavsiye etmem
Benim ipek hocadan ziyade hastanenin sorumsuzluklarindan dolayı tavsiye etmememe durumum var. Sürekli farklı doktorlara muayene zorunluluğu bırakıyorlar bankodaki görevliler hemşireler herkes birbirinden habersiz beni ariyolar muayene tarihi ve saati veriyorlar hastaneye gidiyorum bugün muayeneniz yok diyorlar süreç zaten hepimiz için zor hem maddi hem manevi bide üstüne bu tutarsızlıklar insanı soğutuyorMerhaba neden tavsiye etmiyorsunuz?İpek hocayla nasıl bir sıkıntı yaşadınız.acikcasi bende ilaç dozlarımin yanlış düzenlendiğini düşünüyorum , yumurtalarım ilk defa ilaçlara tepki vermedi
Açıkçası bende sadece ilk randevuyu alırken zorlanmıştım ama onun dışında sorun yaşamadım.Genelde ipek hocaya randevu verdiler.Ama sanırım ara ara bu sıkıntılar yaşanıyor inşallah bu sefer pozitif haberini alırsınızBenim ipek hocadan ziyade hastanenin sorumsuzluklarindan dolayı tavsiye etmememe durumum var. Sürekli farklı doktorlara muayene zorunluluğu bırakıyorlar bankodaki görevliler hemşireler herkes birbirinden habersiz beni ariyolar muayene tarihi ve saati veriyorlar hastaneye gidiyorum bugün muayeneniz yok diyorlar süreç zaten hepimiz için zor hem maddi hem manevi bide üstüne bu tutarsızlıklar insanı soğutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?