Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkesin vücudu ilaçlara farklı tepki veriyor. Biri öne geçtiyse diğerleri büyümemiş olabilir. Doktorunuz bu konuda daha net bilgi verecektir. Ama belki de altın yumurtayı bulmuşsunuzdur. Sayıya takılmayın. En kötü ihtimalle olumsuz bir sonuç olursa yeni tedavide ilaç dozlarını yeniden değerlendirirler.

Açıkçası doktorumda beklemiyordu sanırım böyle birşey, ama ben ilaç dozunu bağladım durumu.Dediginiz gibi inşallah altın yumurtadır

kızlar pgtden iyi haber gelirse hemen transfer ediyorlar mı? Süreç nasıl ilerliyor .Yarın benim opu olacak sonrasında beni neler bekliyor .

kızlar pgtden iyi haber gelirse hemen transfer ediyorlar mı? Süreç nasıl ilerliyor .Yarın benim opu olacak sonrasında beni neler bekliyor .
İyi akşamlar,öncelikle umarım pgt sonucunuZ iyi gelir .sağlıklı geldiği takdirde opu sonrasi 2. Regl de hastaneyi arayıp regl olduğunuzu söylüyorsunuz ve 2. Gunu doktor muayene ediyor ,ve Rahim için işlemler başlatılıyor. Doğal siklus mu, ilacli mi olacak ona göre ilaclardan sonra transfer ediliyor .benim doğal siklus olacak ,şuan rahim hazırlığı için gidiyorum nasılsın

Teşekkür ederim bilgi için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Ben opüden bir hafta sonra transfer yaparlar diye düşünüyordum .Demek ki daha uzun sürüyor .İyiyiym teşekkür ederim biraz gergin ve heyecanlıyım Sen nasılsın

Merhaba pgt li embriyonuz tutunmadi mi?
Neden olmuş böyle bir durum bilgi verdiler mi?
Evet 1 iyi kalite bir orta kalite embriyom tutmadı. Sebep bulamadılar net bir şey demediler. Her şey çok iyiydi rahim kalınlığı kan değerleri ama sebep yok . Histeroskopi oldum ilki tutmayınca ikincisi de kimyasal oldu tutmadı yine histeroskopi oldum inşallah bu sefer tutar pzts transferim var .

Kızlar merhabalar benimde adetim başladı. Yrn tedaviye başlayacağız insallah randevu için aradım hemşire hanım toplantıdan sonra arayacağını söyledi şu an iletişimden çok memnun kaldım dünden beri hemşire hatı ile yazışıyorum her sorduğum soruya tatmin edici cevaplar alıyorum. İnşallah bu hep böyle gider sonu güzel biter inşallah hepimizinki çok çok çok güzel bitsin

Herkese selam, ben de pgt den haber bekliyordum. 11. gün bugün. Aradım sabah, sonuclar dün çıktı dediler.. ancak doktorlar arayıp haber vereceklermiş sonucu söylemediler kimi arayıp sorabiliyoruz bilen var mı kızlar?

Ayy çok heyecanlı, kaçıncı gün çıkmış oluyor sonuçlarınız . İnşallah güzel haberlerle gelin

Ayy çok heyecanlı, kaçıncı gün çıkmış oluyor sonuçlarınız . İnşallah güzel haberlerle gelin
Aslında belli günü yokmuş. 98 tane embriyo toplanınca makine çalıştırılıyormuş.. bu da ilk partidekiker için 15 gün beklemek demek oluyor. Son partidekiler içinse 4-5 gün.. sizin ne zaman pgtye gitti? Belki dün çıkan sonuclar içindedir. Arayıp sorun isterseniz.

Yok benim daha 2 gün oldu , bende kaç günde çıkar diye merak ediyorum

Ayy çok heyecanlı. İnşallah mutlu haberler alırsınız. Hemşire hattına yazıp haber beklediğinizi söyleyin. İlgili kişi size dönüş yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…