Herkesin vücudu ilaçlara farklı tepki veriyor. Biri öne geçtiyse diğerleri büyümemiş olabilir. Doktorunuz bu konuda daha net bilgi verecektir. Ama belki de altın yumurtayı bulmuşsunuzdur. Sayıya takılmayın. En kötü ihtimalle olumsuz bir sonuç olursa yeni tedavide ilaç dozlarını yeniden değerlendirirler.Malesef daha önce başka merkezlerde negatif denemelerim ve birde ikiz gebelik kürtaj var . Bu sebeple artık pgt istedim ben ve doktorum.Ama şöyle birsey var daha önceki denemelerimde son 2 yıldır 10, 7 ve 6 tane olgun yumurtam olurken bunda 3 yumurta toplandı sadece ve 2 si olgun çıkıp dollendi ve 1tane embriyo oluştu.Doktorum ipek hanım en başta 6 tane yumurta olgunlaşır bu döngüde derken 1 tanesi birden atak yaptı ve diğerleri büyümedi.bizde şaşırdık, 150 gonalf kullandım sadece doz çok düşüktü. Bu etki etmiş olabilir mi , yumurta sayısına kafam çok takıldı
Açıkçası doktorumda beklemiyordu sanırım böyle birşey, ama ben ilaç dozunu bağladım durumu.Dediginiz gibi inşallah altın yumurtadırHerkesin vücudu ilaçlara farklı tepki veriyor. Biri öne geçtiyse diğerleri büyümemiş olabilir. Doktorunuz bu konuda daha net bilgi verecektir. Ama belki de altın yumurtayı bulmuşsunuzdur. Sayıya takılmayın. En kötü ihtimalle olumsuz bir sonuç olursa yeni tedavide ilaç dozlarını yeniden değerlendirirler.
Merhaba pgt li embriyonuz tutunmadi mi?Benim ilk 2 pgt embriyom tutmayınca semra Hanım bu sefer çizik atalım dedi bir de daha önce istmosel için histerokopi olmuştum tekrar ona bakalım sıkıntı var mı dedi . Bana tüp bebek hastası olduğum için 11 bin dediler .
İyi akşamlar,öncelikle umarım pgt sonucunuZ iyi gelir .sağlıklı geldiği takdirde opu sonrasi 2. Regl de hastaneyi arayıp regl olduğunuzu söylüyorsunuz ve 2. Gunu doktor muayene ediyor ,ve Rahim için işlemler başlatılıyor. Doğal siklus mu, ilacli mi olacak ona göre ilaclardan sonra transfer ediliyor .benim doğal siklus olacak ,şuan rahim hazırlığı için gidiyorum nasılsınkızlar pgtden iyi haber gelirse hemen transfer ediyorlar mı? Süreç nasıl ilerliyor .Yarın benim opu olacak sonrasında beni neler bekliyor .
İyi akşamlar,öncelikle umarım pgt sonucunuZ iyi gelir .sağlıklı geldiği takdirde opu sonrasi 2. Regl de hastaneyi arayıp regl olduğunuzu söylüyorsunuz ve 2. Gunu doktor muayene ediyor ,ve Rahim için işlemler başlatılıyor. Doğal siklus mu, ilacli mi olacak ona göre ilaclardan sonra transfer ediliyor .benim doğal siklus olacak ,şuan rahim hazırlığı için gidiyorum
Teşekkür ederim bilgi için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Ben opüden bir hafta sonra transfer yaparlar diye düşünüyordum .Demek ki daha uzun sürüyor .İyiyiym teşekkür ederim biraz gergin ve heyecanlıyımİyi akşamlar,öncelikle umarım pgt sonucunuZ iyi gelir .sağlıklı geldiği takdirde opu sonrasi 2. Regl de hastaneyi arayıp regl olduğunuzu söylüyorsunuz ve 2. Gunu doktor muayene ediyor ,ve Rahim için işlemler başlatılıyor. Doğal siklus mu, ilacli mi olacak ona göre ilaclardan sonra transfer ediliyor .benim doğal siklus olacak ,şuan rahim hazırlığı için gidiyorum nasılsın
Evet 1 iyi kalite bir orta kalite embriyom tutmadı. Sebep bulamadılar net bir şey demediler. Her şey çok iyiydi rahim kalınlığı kan değerleri ama sebep yok . Histeroskopi oldum ilki tutmayınca ikincisi de kimyasal oldu tutmadı yine histeroskopi oldum inşallah bu sefer tutarMerhaba pgt li embriyonuz tutunmadi mi?
Neden olmuş böyle bir durum bilgi verdiler mi?
Evet canım bende yaptım 10. Günde veya 11. Günde arandım doktorum umut bey 3 üde sağlıklı geldi dedilerArkadaşlar pgt sonucu kaç iş gününde çıkıyor, bize 15 gün dediler ama daha erken çıktığı olur mu ?
Yaa maşallah.Benimde tek embriyo kaldı inşallah sağlıklı gelirEvet canım bende yaptım 10. Günde veya 11. Günde arandım doktorum umut bey 3 üde sağlıklı geldi dediler
İnşaAllah güzel haberler gelieArkadaşlar benimde Memorial de ilk denemem.Bir tane 5aa embriyo pgt ye gitti dün.Yasim 29 , pgt den sağlıklı Gelme ihtimali nedir acaba, nasıl sabredecegim bilmiyorum
İnşallah hayırla sağlıkla gelirYaa maşallah.Benimde tek embriyo kaldı inşallah sağlıklı gelir
Ayy çok heyecanlı, kaçıncı gün çıkmış oluyor sonuçlarınız . İnşallah güzel haberlerle gelinHerkese selam, ben de pgt den haber bekliyordum. 11. gün bugün. Aradım sabah, sonuclar dün çıktı dediler.. ancak doktorlar arayıp haber vereceklermiş sonucu söylemedilerkimi arayıp sorabiliyoruz bilen var mı kızlar?
Aslında belli günü yokmuş. 98 tane embriyo toplanınca makine çalıştırılıyormuş.. bu da ilk partidekiker için 15 gün beklemek demek oluyor. Son partidekiler içinse 4-5 gün.. sizin ne zaman pgtye gitti? Belki dün çıkan sonuclar içindedir. Arayıp sorun isterseniz.Ayy çok heyecanlı, kaçıncı gün çıkmış oluyor sonuçlarınız . İnşallah güzel haberlerle gelin
Yok benim daha 2 gün oldu , bende kaç günde çıkar diye merak ediyorumAslında belli günü yokmuş. 98 tane embriyo toplanınca makine çalıştırılıyormuş.. bu da ilk partidekiker için 15 gün beklemek demek oluyor. Son partidekiler içinse 4-5 gün.. sizin ne zaman pgtye gitti? Belki dün çıkan sonuclar içindedir. Arayıp sorun isterseniz.
Canım 15 günün iöinde arıyorlar seniYok benim daha 2 gün oldu , bende kaç günde çıkar diye merak ediyorum
Ayy çok heyecanlı. İnşallah mutlu haberler alırsınız. Hemşire hattına yazıp haber beklediğinizi söyleyin. İlgili kişi size dönüş yapacaktır.Herkese selam, ben de pgt den haber bekliyordum. 11. gün bugün. Aradım sabah, sonuclar dün çıktı dediler.. ancak doktorlar arayıp haber vereceklermiş sonucu söylemedilerkimi arayıp sorabiliyoruz bilen var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?