Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar; acaba Semra hoca direkt girmiyor mu ön görüşmeye ve ben kadın doktor istiyorum başka kimi önerirsiniz Şişli Memorial de ?
Evet hem Semra Hanım hemde seçtiğiniz bir doktor ön görüşmeye giriyor detaylıca konuşabiliyorsunuz. Ama semra Hanımı bir daha göremeZsiniz genelde Gönül hanım , kadriye beril Hanım , ipek Hanım var . Bir kadın doktor daha gelmiş ama adını hatırlayamadım.

Kadriye beril hoca kurumdan ayrıldı Kıbrısa gitti aysu hanım türkan hanım var

Merhaba arkadaşlar; acaba Semra hoca direkt girmiyor mu ön görüşmeye ve ben kadın doktor istiyorum başka kimi önerirsiniz Şişli Memorial de ?
Ben Semra hocayla hiç görüşmedim .Ama istersek 1 kez görüşme yapabiliyorsunuz .Benim doktorum Gönül hoca bazen Türkan hocaya da görünüyorum.İkisindende memnunum .

Semra hanım genelde ilk kontrollere giriyor takip doktorunuzla birlikte.sonrasında sadece takip doktorunuzla devam ediyorsunuz.benim doktorum gönül hanımdı.2018 ve 2021 de tedavim oldu.şuan bayan olarak en eski gönül hanım kaldı sanırım

Arkadaşlar doktor değiştirme şansımız var değil mi ?Benim İlk tedavimde ipek hanımdı doktorum aslında çok sıkıntı yaşamadım ama eğer embriyom sağlıklı gelmezse yücel beye geçmek istiyorum tabi birde semra Hanımla görüşmek istiyorum bu sefer

Tabi istediğin doktoru seçebilirsin ben hep yücel beye randevu aldım . İzinli olduğu gün umut bey baktı sadece.semra hanım içinde randevu talep edebilirsin

Tabi istediğin doktoru seçebilirsin ben hep yücel beye randevu aldım . İzinli olduğu gün umut bey baktı sadece.semra hanım içinde randevu talep edebilirsin
Peki semra hanıma adetimin 2. Veya 3.günune randevu istiyorum ama bir öncekinde istediğim güne anlamamıştım açıkçası ilk gün o görsün ilaç dozlarını ayarlasin istiyorum

Peki semra hanıma adetimin 2. Veya 3.günune randevu istiyorum ama bir öncekinde istediğim güne anlamamıştım açıkçası ilk gün o görsün ilaç dozlarını ayarlasin istiyorum
Semra Hanım öngörüşmeye giriyor takip yapmıyor sanırım net bilgim yok siz bölümü arayıp net bilgi alın bence .

Beril hanım Kıbrıs'a gitti 1 aydan fazla olmuştur

Bunu kim söyledi size ? ben tüp bebek teddavisinde amh düşük oldugu icin direk havuz yontemi yapıldı hocalar kendi söyledi hatta sansı arttırmak adına 2 opuda 3 embriyo donduruldu ki daha fazlasını istedik biz 1 opu daha yapalım mı diye onlar gerek görmediler yaş genc ve daha önce hiç g33belik oluşmadıgı icin ne derlerse o cıktı benm tedavimde önce Allahın takdiri tabiki ama 3 embriyonun 1 i 5aa 1i 4aa 1i 5ab kalitede idi sol tüpte hasar oldugu ve ameliyat olmam gerektigini söylediler en basından beri ama biz sansımızı denedk 5aa embriyo taze transfer oldu be negatif oldu nee yazık ki .Daha sonra siz ne derseniz o dedik şubata amaliyat oldum sol tüp komple alındı eylulde transfer oldu geri kalan 4aa embriyoyu suan şükür 17 haftalık hamileyim 1 adet te 5ab var biz sansımz artsın diye havuz istedik 1 kere daha doktorlar gerek yok dedi gerek görmedikleri şeyi asla yonendirme yapmıyorlar ama gerekli ise söylüyorlar bekarlara havuz yapılması da sacma siz yanlış anlamışsınz havuz toplanan yumurtanın sperm ile döllenip embriyo haline gelmesi ve dondjrulamsı sonucu olur bekara nasıl yapılacak bu durumda havuz??? karından yumurta toplama ve dondurma ile karştormş olabilirsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…