- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.537
- 658
Evet hem Semra Hanım hemde seçtiğiniz bir doktor ön görüşmeye giriyor detaylıca konuşabiliyorsunuz. Ama semra Hanımı bir daha göremeZsiniz geneldeMerhaba arkadaşlar; acaba Semra hoca direkt girmiyor mu ön görüşmeye ve ben kadın doktor istiyorum başka kimi önerirsiniz Şişli Memorial de ?
Kadriye beril hoca kurumdan ayrıldı Kıbrısa gitti aysu hanım türkan hanım varEvet hem Semra Hanım hemde seçtiğiniz bir doktor ön görüşmeye giriyor detaylıca konuşabiliyorsunuz. Ama semra Hanımı bir daha göremeZsiniz geneldeGönül hanım , kadriye beril Hanım , ipek Hanım var . Bir kadın doktor daha gelmiş ama adını hatırlayamadım.
Ay gitti mi ben de ne zamandır göremiyorum nerelerde diyordum . Hayırlısı olsun .Kadriye beril hoca kurumdan ayrıldı Kıbrısa gitti aysu hanım türkan hanım var
Amin benim doktorum oydu malesef gittiAy gitti mi ben de ne zamandır göremiyorum nerelerde diyordum . Hayırlısı olsun .
Ben Semra hocayla hiç görüşmedim .Ama istersek 1 kez görüşme yapabiliyorsunuz .Benim doktorum Gönül hoca bazen Türkan hocaya da görünüyorum.İkisindende memnunum .Merhaba arkadaşlar; acaba Semra hoca direkt girmiyor mu ön görüşmeye ve ben kadın doktor istiyorum başka kimi önerirsiniz Şişli Memorial de ?
Hayırlısı olsunAmin benim doktorum oydu malesef gitti
Amin cnm transferimi yücel bey yaptı benimdeHayırlısı olsunBenim doktorum da Yücel Bey.
Semra hanım genelde ilk kontrollere giriyor takip doktorunuzla birlikte.sonrasında sadece takip doktorunuzla devam ediyorsunuz.benim doktorum gönül hanımdı.2018 ve 2021 de tedavim oldu.şuan bayan olarak en eski gönül hanım kaldı sanırımMerhaba arkadaşlar; acaba Semra hoca direkt girmiyor mu ön görüşmeye ve ben kadın doktor istiyorum başka kimi önerirsiniz Şişli Memorial de ?
Hayırlı olsunAmin cnm transferimi yücel bey yaptı benimde
Sağol tşk ederim 29 kasım oldum cnmHayırlı olsunNe zaman transfer oldunuz?
Ayy sonucun pozitifdir inşallahSağol tşk ederim 29 kasım oldum cnm
Tabi istediğin doktoru seçebilirsin ben hep yücel beye randevu aldım . İzinli olduğu gün umut bey baktı sadece.semra hanım içinde randevu talep edebilirsinArkadaşlar doktor değiştirme şansımız var değil mi ?Benim İlk tedavimde ipek hanımdı doktorum aslında çok sıkıntı yaşamadım ama eğer embriyom sağlıklı gelmezse yücel beye geçmek istiyorum tabi birde semra Hanımla görüşmek istiyorum bu sefer
Peki semra hanıma adetimin 2. Veya 3.günune randevu istiyorum ama bir öncekinde istediğim güne anlamamıştım açıkçası ilk gün o görsün ilaç dozlarını ayarlasin istiyorumTabi istediğin doktoru seçebilirsin ben hep yücel beye randevu aldım . İzinli olduğu gün umut bey baktı sadece.semra hanım içinde randevu talep edebilirsin
Semra Hanım öngörüşmeye giriyor takip yapmıyor sanırım net bilgim yok siz bölümü arayıp net bilgi alın bence .Peki semra hanıma adetimin 2. Veya 3.günune randevu istiyorum ama bir öncekinde istediğim güne anlamamıştım açıkçası ilk gün o görsün ilaç dozlarını ayarlasin istiyorum
Beril hanım Kıbrıs'a gitti 1 aydan fazla olmuşturEvet hem Semra Hanım hemde seçtiğiniz bir doktor ön görüşmeye giriyor detaylıca konuşabiliyorsunuz. Ama semra Hanımı bir daha göremeZsiniz geneldeGönül hanım , kadriye beril Hanım , ipek Hanım var . Bir kadın doktor daha gelmiş ama adını hatırlayamadım.
Bunu kim söyledi size ? ben tüp bebek teddavisinde amh düşük oldugu icin direk havuz yontemi yapıldı hocalar kendi söyledi hatta sansı arttırmak adına 2 opuda 3 embriyo donduruldu ki daha fazlasını istedik biz 1 opu daha yapalım mı diye onlar gerek görmediler yaş genc ve daha önce hiç g33belik oluşmadıgı icin ne derlerse o cıktı benm tedavimde önce Allahın takdiri tabiki ama 3 embriyonun 1 i 5aa 1i 4aa 1i 5ab kalitede idi sol tüpte hasar oldugu ve ameliyat olmam gerektigini söylediler en basından beri ama biz sansımızı denedk 5aa embriyo taze transfer oldu be negatif oldu nee yazık ki .Daha sonra siz ne derseniz o dedik şubata amaliyat oldum sol tüp komple alındı eylulde transfer oldu geri kalan 4aa embriyoyu suan şükür 17 haftalık hamileyim 1 adet te 5ab var biz sansımz artsın diye havuz istedik 1 kere daha doktorlar gerek yok dedi gerek görmedikleri şeyi asla yonendirme yapmıyorlar ama gerekli ise söylüyorlar bekarlara havuz yapılması da sacma siz yanlış anlamışsınz havuz toplanan yumurtanın sperm ile döllenip embriyo haline gelmesi ve dondjrulamsı sonucu olur bekara nasıl yapılacak bu durumda havuz??? karından yumurta toplama ve dondurma ile karştormş olabilirsinzSize şişli memorial da mı havuz yapıyorlar. Ben de havuz istemiştim o hastanede yapmadılar. Bekarlara yapıyoruz sadece dediler. Eşimde de azosperm vardı Yönlendirmediler bile. O yüzden oluşan yumurtalarım da çöp oldu.
Evet cnm hamileyim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 16 yıl sonra yaşadım ilkez çok güzel bi duyguAyy sonucun pozitifdir inşallah
Ayy çok sevindim ne mutlu,sağlıkla gelsin kuzucukEvet cnm hamileyim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 16 yıl sonra yaşadım ilkez çok güzel bi duygu❤
Sağol allah razı olsun amin inşallah aa çok sevindim inşallah cnm olumlu sonuç alırsın tabi ederim allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyuAyy çok sevindim ne mutlu,sağlıkla gelsin kuzucukBen de dün transfer oldum benim için dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?