- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
İstersen operatorden genetik bölümünü isteyip bilgi alabilirsin canımcım. Test sonucu çıktı mı diye kontrol edip bilgi veriyorlar, sonucu anlatmak için yine doktor arıyor :)Kızlar bugün genetikten aldığınız hizmetj değerlendirin diye mesaj geldi . Tıkladığımda düne ait bir işlem görünüyor acaba sonuçlandı mı yoksa bununla alakalı değil mi
Zaten artık bugün bitti canım, bakalım cumaya kadar bekleyeceğim boş yere kendimi heveslendirmeyım durduk yereİstersen operatorden genetik bölümünü isteyip bilgi alabilirsin canımcım. Test sonucu çıktı mı diye kontrol edip bilgi veriyorlar, sonucu anlatmak için yine doktor arıyor :)
Senin bahsettiğin embriyo havuzu cnm. Ben yumurta havuzlamadan bahsediyorum. Çünkü sperm yok bizde. Sürecimiz çok farklı sizle. O yüzden yanlış anladığımı düşünmüşsün. Yanlış anlamadım süreci birbir yaşadım. Siz de bahsetmişsiniz yaşınız gençmiş. bekar ve yaşınız 35 üstü ya da amh düşüklüğünüz var ise hastalar yumurta dondurma işlemi yapmak isteyebilirler. 40 yaşında evlense bile genç yaşta dondurmuş olduğu yumurtayı kullanmış olacak. Bunda bir sıkıntı yok.Bunu kim söyledi size ? ben tüp bebek teddavisinde amh düşük oldugu icin direk havuz yontemi yapıldı hocalar kendi söyledi hatta sansı arttırmak adına 2 opuda 3 embriyo donduruldu ki daha fazlasını istedik biz 1 opu daha yapalım mı diye onlar gerek görmediler yaş genc ve daha önce hiç g33belik oluşmadıgı icin ne derlerse o cıktı benm tedavimde önce Allahın takdiri tabiki ama 3 embriyonun 1 i 5aa 1i 4aa 1i 5ab kalitede idi sol tüpte hasar oldugu ve ameliyat olmam gerektigini söylediler en basından beri ama biz sansımızı denedk 5aa embriyo taze transfer oldu be negatif oldu nee yazık ki .Daha sonra siz ne derseniz o dedik şubata amaliyat oldum sol tüp komple alındı eylulde transfer oldu geri kalan 4aa embriyoyu suan şükür 17 haftalık hamileyim 1 adet te 5ab var biz sansımz artsın diye havuz istedik 1 kere daha doktorlar gerek yok dedi gerek görmedikleri şeyi asla yonendirme yapmıyorlar ama gerekli ise söylüyorlar bekarlara havuz yapılması da sacma siz yanlış anlamışsınz havuz toplanan yumurtanın sperm ile döllenip embriyo haline gelmesi ve dondjrulamsı sonucu olur bekara nasıl yapılacak bu durumda havuz??? karından yumurta toplama ve dondurma ile karştormş olabilirsinz
Kızlar bugün genetikten aldığınız hizmetj değerlendirin diye mesaj geldi . Tıkladığımda düne ait bir işlem görünüyor acaba sonuçlandı mı yoksa bununla alakalı değil
Aaa sizin durumunuz farklıymış. Bizimki de embiryo havuzu. Ben de yanlış anlamışım sizin durumunuzu.Senin bahsettiğin embriyo havuzu cnm. Ben yumurta havuzlamadan bahsediyorum. Çünkü sperm yok bizde. Sürecimiz çok farklı sizle. O yüzden yanlış anladığımı düşünmüşsün. Yanlış anlamadım süreci birbir yaşadım. Siz de bahsetmişsiniz yaşınız gençmiş. bekar ve yaşınız 35 üstü ya da amh düşüklüğünüz var ise hastalar yumurta dondurma işlemi yapmak isteyebilirler. 40 yaşında evlense bile genç yaşta dondurmuş olduğu yumurtayı kullanmış olacak. Bunda bir sıkıntı yok.
Diğeri ise ileri yaşdan dolayı yumurta rezervi düşük evli bir kadın ancak eşinde sperm yok.erkeğin sperm oluşması için 1-1,5 yıl tedavi görmesi lazım. Bu arada kadının düşük olan rezervi daha da düşüyor. 1,5 yıl sonunda adamdan sperm çıkıyor ama bu sefer de kadını tedaviye aldıklarında yumurta çok daha kalitesiz oluyor belki olmuyor. Bunu önlemek adını yumurta havuzlama yapılması gerekir.
Ben 11nde oldum 17.500 verdimSelam herkese yakın zamanda dondurulmuş embriyo transferi olan var mı ne kadar ücret ödediniz?
Yaa indirim yapmadılar mı hiçBen 11nde oldum 17.500 verdim
ne kadar fazla yaaaBen 11nde oldum 17.500 verdim
İlkinde 22.500 verdim işte ikinci dondurulmuş embriyo transferinde 17.500 verdim bı 5000 TL indirim olduYaa indirim yapmadılar mı hiç
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah olumlu olacakArkadaşlar merhaba.Benim pgt sonucum çıkmış ama akşama raporu yazılacakmış . Doktorunuz pazartesi arar dediler, Bilgi vermediler.2 gün nasıl geçecek bilmiyorum
resmen tup bebek ucretı ya..İlkinde 22.500 verdim işte ikinci dondurulmuş embriyo transferinde 17.500 verdim bı 5000 TL indirim oldu
Hiç merhamet kalmamış valla arkadaşım bahçecide dondurulmuş embriyo transferine 12500 istemişler. Ben dedim menekşe hanıma bahçeciyi geçtiniz siz diye o kadının konuştuğu hiç Bişeyi anlamıyorumİlkinde 22.500 verdim işte ikinci dondurulmuş embriyo transferinde 17.500 verdim bı 5000 TL indirim oldu
İnşallah çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah olumlu olacak
Hayırlı olsun vwee güzel sonuçlar gelsin canımArkadaşlar merhaba.Benim pgt sonucum çıkmış ama akşama raporu yazılacakmış . Doktorunuz pazartesi arar dediler, Bilgi vermediler.2 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Ay canım inşallah ama pek bir umudum yok açıkçası, kötü bir haber duymaktan korkuyorum.Benim doktorum da ipek hanım, yarın bende hemşire hattına mesaj atayım bir bakalım ne diyecekler.Mail adresleri ney canım ben bilmiyorum açıkçası hiç mail atmadım hastaneyeHayırlı olsun vwee güzel sonuçlar gelsin canımBen Yücel beyi email ve hemşire hattıyla biraz taciz edip ctesi aksamı aramasını sağlamıştım
Hemşire telefon hattı var oradan yazabilirsiniz.Ay canım inşallah ama pek bir umudum yok açıkçası, kötü bir haber duymaktan korkuyorum.Benim doktorum da ipek hanım, yarın bende hemşire hattına mesaj atayım bir bakalım ne diyecekler.Mail adresleri ney canım ben bilmiyorum açıkçası hiç mail atmadım hastaneye
Sabah mesaj attım öğlenden sonra aranırsınız yazmışlar ama bakalım arayacaklar mı pek zannetmiyorum amaHemşire telefon hattı var oradan yazabilirsiniz.
Aradılar mı? İnşallah müjdeli haber almışsınızdır.Sabah mesaj attım öğlenden sonra aranırsınız yazmışlar ama bakalım arayacaklar mı pek zannetmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?