Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün genetikten aldığınız hizmetj değerlendirin diye mesaj geldi . Tıkladığımda düne ait bir işlem görünüyor acaba sonuçlandı mı yoksa bununla alakalı değil mi

Kızlar bugün genetikten aldığınız hizmetj değerlendirin diye mesaj geldi . Tıkladığımda düne ait bir işlem görünüyor acaba sonuçlandı mı yoksa bununla alakalı değil mi
İstersen operatorden genetik bölümünü isteyip bilgi alabilirsin canımcım. Test sonucu çıktı mı diye kontrol edip bilgi veriyorlar, sonucu anlatmak için yine doktor arıyor :)

İstersen operatorden genetik bölümünü isteyip bilgi alabilirsin canımcım. Test sonucu çıktı mı diye kontrol edip bilgi veriyorlar, sonucu anlatmak için yine doktor arıyor :)
Zaten artık bugün bitti canım, bakalım cumaya kadar bekleyeceğim boş yere kendimi heveslendirmeyım durduk yere

Senin bahsettiğin embriyo havuzu cnm. Ben yumurta havuzlamadan bahsediyorum. Çünkü sperm yok bizde. Sürecimiz çok farklı sizle. O yüzden yanlış anladığımı düşünmüşsün. Yanlış anlamadım süreci birbir yaşadım. Siz de bahsetmişsiniz yaşınız gençmiş. bekar ve yaşınız 35 üstü ya da amh düşüklüğünüz var ise hastalar yumurta dondurma işlemi yapmak isteyebilirler. 40 yaşında evlense bile genç yaşta dondurmuş olduğu yumurtayı kullanmış olacak. Bunda bir sıkıntı yok.
Diğeri ise ileri yaşdan dolayı yumurta rezervi düşük evli bir kadın ancak eşinde sperm yok.erkeğin sperm oluşması için 1-1,5 yıl tedavi görmesi lazım. Bu arada kadının düşük olan rezervi daha da düşüyor. 1,5 yıl sonunda adamdan sperm çıkıyor ama bu sefer de kadını tedaviye aldıklarında yumurta çok daha kalitesiz oluyor belki olmuyor. Bunu önlemek adını yumurta havuzlama yapılması gerekir.

Kızlar bugün genetikten aldığınız hizmetj değerlendirin diye mesaj geldi . Tıkladığımda düne ait bir işlem görünüyor acaba sonuçlandı mı yoksa bununla alakalı değil
Aaa sizin durumunuz farklıymış. Bizimki de embiryo havuzu. Ben de yanlış anlamışım sizin durumunuzu.

İlkinde 22.500 verdim işte ikinci dondurulmuş embriyo transferinde 17.500 verdim bı 5000 TL indirim oldu
Hiç merhamet kalmamış valla arkadaşım bahçecide dondurulmuş embriyo transferine 12500 istemişler. Ben dedim menekşe hanıma bahçeciyi geçtiniz siz diye o kadının konuştuğu hiç Bişeyi anlamıyorum

Arkadaşlar merhaba.Benim pgt sonucum çıkmış ama akşama raporu yazılacakmış . Doktorunuz pazartesi arar dediler, Bilgi vermediler.2 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Hayırlı olsun vwee güzel sonuçlar gelsin canım Ben Yücel beyi email ve hemşire hattıyla biraz taciz edip ctesi aksamı aramasını sağlamıştım

Hayırlı olsun vwee güzel sonuçlar gelsin canım Ben Yücel beyi email ve hemşire hattıyla biraz taciz edip ctesi aksamı aramasını sağlamıştım
Ay canım inşallah ama pek bir umudum yok açıkçası, kötü bir haber duymaktan korkuyorum.Benim doktorum da ipek hanım, yarın bende hemşire hattına mesaj atayım bir bakalım ne diyecekler.Mail adresleri ney canım ben bilmiyorum açıkçası hiç mail atmadım hastaneye

Hemşire telefon hattı var oradan yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…