- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
Aramadılar zaten aramalarını beklemiyordum , pazartesiye kaldı artık.İnşallah güzel haberler paylaşabilirim buradanAradılar mı? İnşallah müjdeli haber almışsınızdır.
Evet canım akşam aramıştı yücel bey beni 6 gibi . İşlenirini bitirip çıkmadan önce sanırım arıyorlar . Yine de elin telefonda tetikte ol sen . Beni aramışlar görmedim sonra kırk kere aradım geri arasın doktor diye .Pgt sonucu için akşama doğru mu arıyorlar Acaba, hemşire hattına mesaj attım arayacak doktorunuz diyor başka birşey demiyor
Ayy tamam canım acaba diyorum sonuç olumsuz oldu da o yüzden mi aramayı geciktiriyorlarEvet canım akşam aramıştı yücel bey beni 6 gibi . İşlenirini bitirip çıkmadan önce sanırım arıyorlar . Yine de elin telefonda tetikte ol sen . Beni aramışlar görmedim sonra kırk kere aradım geri arasın doktor diye .
İçini ferah tut canım . İnş güzel sonucun altın yumurtan sana gelecekAyy tamam canım acaba diyorum sonuç olumsuz oldu da o yüzden mi aramayı geciktiriyorlar
Beni saat 2.30 aramıştılar cnm beril hanım aramıştı inşallah güzel sonuç alırsınPgt sonucu için akşama doğru mu arıyorlar Acaba, hemşire hattına mesaj attım arayacak doktorunuz diyor başka birşey demiyor
Merhaba canım.ben kalçadan olanı kullanmıştım.sağlık ocağına gidip vurduruyordum.tam hatırlamıyorum ama 2-3 günde bir gidiyordum sanırım.ben bir de düzenli vurdurmadımMerhaba progestan kalçadan olandan kullanan var mı nasıl kullandınız progestan dex inanılmaz pahalı ama öbürünüde gözüm kesmiyor aynı anda iki iğneyi yaptırmak
Bazen unutabiliyorlar ısrarlı bir şekilde yazsaydınız whatsaba yada direk arayıp not almalarını rica etseydiniz veya doktorunuzun numarası varsa oda döner size mutlakaKızlar aramadılar, o kadar çok sinir oldum ki .Tamam anlıyorum yoğun bir merkez ama hastaları bu şekilde bekletmeleri de doğru değil/Alt tarafı doktor sağlıklı veya sağlıksız bilgisini verecek yani
Canım evet ben de çok bekledim kaç kez msj atmıştım ne zaman arayacaklar diye her gün bugün aranacaksınız diyorlardı ama 1 hafta msj attım ben her gün . Sonra aramışlar görmemişim bir de onun için günlerce msj attım geri ne zaman ararlar diye . Yoğunluktan çok yoğunlar ama işte bizim de içimiz içimize sığmıyor . Anlıyorum seni canımKızlar aramadılar, o kadar çok sinir oldum ki .Tamam anlıyorum yoğun bir merkez ama hastaları bu şekilde bekletmeleri de doğru değil/Alt tarafı doktor sağlıklı veya sağlıksız bilgisini verecek yani
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki.. ben lütfen arayın iki gündür nefes alamıyorum falan diye neredeyse yalvardım.. sanırım sırayla arıyorlar.. ama biz en hassas grubuz bir tanecik embriyosu olanlar daha hassas olmaları lazım.. inşallah güzel haberle bunları unutursunKızlar aramadılar, o kadar çok sinir oldum ki .Tamam anlıyorum yoğun bir merkez ama hastaları bu şekilde bekletmeleri de doğru değil/Alt tarafı doktor sağlıklı veya sağlıksız bilgisini verecek yani
Bazen unutabiliyorlar ısrarlı bir şekilde yazsaydınız whatsaba yada direk arayıp not almalarını rica etseydiniz veya doktorunuzun numarası varsa oda döner size mutlaka
Canım evet ben de çok bekledim kaç kez msj atmıştım ne zaman arayacaklar diye her gün bugün aranacaksınız diyorlardı ama 1 hafta msj attım ben her gün . Sonra aramışlar görmemişim bir de onun için günlerce msj attım geri ne zaman ararlar diye . Yoğunluktan çok yoğunlar ama işte bizim de içimiz içimize sığmıyor . Anlıyorum seni canım
Açıkçası cumartesiden beri mesaj atıyorum hemşire attina aranacaksınız deyip umursamıyorlar , eşim bugün akşam tüp Bebek merkezini aramış, raporlanıyor bugün yarın aranırsınız deyip başlarından savmislar resmen.Esim de sinirlendi baya , yarın tekrar ben arayacağım dedi .Zaten pek bir umudum yok , keşke bu kadar şeye olumlu bir sey duyabilsemCanım seni öyle iyi anlıyorum ki.. ben lütfen arayın iki gündür nefes alamıyorum falan diye neredeyse yalvardım.. sanırım sırayla arıyorlar.. ama biz en hassas grubuz bir tanecik embriyosu olanlar daha hassas olmaları lazım.. inşallah güzel haberle bunları unutursun
Çok iyi anlıyorum sizi. Haklısınız sonuna kadar. Yarın sert bir şekilde konuşun bence.Açıkçası cumartesiden beri mesaj atıyorum hemşire attina aranacaksınız deyip umursamıyorlar , eşim bugün akşam tüp Bebek merkezini aramış, raporlanıyor bugün yarın aranırsınız deyip başlarından savmislar resmen.Esim de sinirlendi baya , yarın tekrar ben arayacağım dedi .Zaten pek bir umudum yok , keşke bu kadar şeye olumlu bir sey duyabilsem
Yarın eşim sert bir konuşma yapacak inşallah yarın sonuç alırızÇok iyi anlıyorum sizi. Haklısınız sonuna kadar. Yarın sert bir şekilde konuşun bence.
Doktorlar da kendince haklı. Beril Hoca ayrılmış. Kıbrıs’a gitti diye biliyorum. Yerine biri geldi mi bilmiyorum. Aşırı yoğunlukları var. Tüm hastalar bittikten sonra sanırım arama yapabiliyorlar. O nedenle aksaklıklar oluyor. Ancak siz de stresle bekliyorsunuz. Hassas bir durumdasınız. Pgt sonuçları için öncelik verilebilinir bence. Umarım yarın sorunu çözersiniz. Bizi de haberdar edin. İnşallah bu kadar stresli beklemeye çok güzel bir haber alacaksınız.Yarın eşim sert bir konuşma yapacak inşallah yarın sonuç alırız
İnşallah çok teşekkür ederim bakalım artık ne olacak, inşallah bugün güzel bir haber alırımDoktorlar da kendince haklı. Beril Hoca ayrılmış. Kıbrıs’a gitti diye biliyorum. Yerine biri geldi mi bilmiyorum. Aşırı yoğunlukları var. Tüm hastalar bittikten sonra sanırım arama yapabiliyorlar. O nedenle aksaklıklar oluyor. Ancak siz de stresle bekliyorsunuz. Hassas bir durumdasınız. Pgt sonuçları için öncelik verilebilinir bence. Umarım yarın sorunu çözersiniz. Bizi de haberdar edin. İnşallah bu kadar stresli beklemeye çok güzel bir haber alacaksınız.
Çok üzüldüm. Hayalkırıklığı yaşamak nedir bilirim. İnşallah bir dahaki sefer herşey sizin için olumlu olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar benim embriyom sağlıksız geldimonozomi x mi ne dedi doktor Turner sendromuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?