Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok üzüldüm. Hayalkırıklığı yaşamak nedir bilirim. İnşallah bir dahaki sefer herşey sizin için olumlu olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah ama iyi ki transfer olmamışım direk.Doktorum baskılama tedavisi yapalım, denemeye devam edelim daha çok embriyo oluşturalım dedi

İnşallah ama iyi ki transfer olmamışım direk.Doktorum baskılama tedavisi yapalım, denemeye devam edelim daha çok embriyo oluşturalım dedi
Evet her işte bir hayır vardır. Ben de şu an uzun protokol için ovulasyon takibi yapıyorum. Yumurtalar baskılanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba. Transfer için doğal siklus ile tedaviye başlandıktan ortalama kaç gün sonra transfer oluyor? Bilgisi olan varsa yazabilirse mutlu olurum

Canım bugün aklıma geldin girip girip baktım . Hayırlısı olsun .inşallah güzel sonuçlarını görürürz yakın zamanda . Üzülme herşeyin hayırlısı
İnşallah canım ara vermeden tedaviye başlamak istiyorum bakalım , önce bir Semra hocayla görüşmem gerekecek haftaya randevu bulabilirsem yeni tedaviyi planlamak istiyorum, baskılama yapacağız dedi doktor

Üzüldüm canım.. doktorun yine bir çözüm üretip yol çizmiş benim için hiç birşey söylemediler malesef.. umarım bir sonraki tedavide daha çok embriyon oluşur regl olunca mı çağırdılar?

Üzüldüm canım.. doktorun yine bir çözüm üretip yol çizmiş benim için hiç birşey söylemediler malesef.. umarım bir sonraki tedavide daha çok embriyon oluşur regl olunca mı çağırdılar?
Canım bu sefer foliküller büyümedigi için irili ufaklı olmasın diye uzun protokol deneyelim dedi , onu da bant kullanarak mi yapacak bilmiyorum, ben hazır tatilde denk gelecek diye 2.adetimle başlamak istiyorum dedim doktorum da adetten 1 hafta önce başlıyoruz baskılamaya gel hem komusalim hem tedaviyi planlayalım dedi ama ben yarın semra hocadan bir görüşme talep edeceğim doktorumla birlikte verirler mi bilmiyorum

Anladım canımcım.. hayırlısı olsun yaa.. umarım görüşmen çok güzel geçer.. bize de haber ver

Airbnb diye bir uygulama var biz o şekilde 20 gün falan kalmıştık ev kiralıyorsun 1+1 2+1 şeklinde her şey var evin içinde bize daha uygun gelmişti otelden hastaneye çok yakın 5 dk falan sürüyordu kaldığımız yer her bütçeye göre var bir bakın isterseniz

Hanımlar merhabalar elimde 19 tablet lutinus vajinal tablet arttı nerdeyse 1 kutuya yakın. Bir de folik asitimde arttı solgar kullanıyordum. ücretsiz olarak yollayabilirim. İsteyen arkadaslar özelden yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…