- 8 Aralık 2022
- 1.481
- 1.439
- 63
- 31
İnşallah ama iyi ki transfer olmamışım direk.Doktorum baskılama tedavisi yapalım, denemeye devam edelim daha çok embriyo oluşturalım dediÇok üzüldüm. Hayalkırıklığı yaşamak nedir bilirim. İnşallah bir dahaki sefer herşey sizin için olumlu olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet her işte bir hayır vardır. Ben de şu an uzun protokol için ovulasyon takibi yapıyorum. Yumurtalar baskılanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah ama iyi ki transfer olmamışım direk.Doktorum baskılama tedavisi yapalım, denemeye devam edelim daha çok embriyo oluşturalım dedi
Teşekkür ederim.Bende önce bir semra hocayla görüşme talep edeceğim haftaya ayarlarlar mı bilmiyorumEvet her işte bir hayır vardır. Ben de şu an uzun protokol için ovulasyon takibi yapıyorum. Yumurtalar baskılanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım bugün aklıma geldin girip girip baktım . Hayırlısı olsun .inşallah güzel sonuçlarını görürürz yakın zamanda . Üzülme herşeyin hayırlısıKızlar benim embriyom sağlıksız geldimonozomi x mi ne dedi doktor Turner sendromuymuş
İnşallah canım ara vermeden tedaviye başlamak istiyorum bakalım , önce bir Semra hocayla görüşmem gerekecek haftaya randevu bulabilirsem yeni tedaviyi planlamak istiyorum, baskılama yapacağız dedi doktorCanım bugün aklıma geldin girip girip baktım . Hayırlısı olsun .inşallah güzel sonuçlarını görürürz yakın zamanda . Üzülme herşeyin hayırlısı
Benim adetin 22. Günü olmuştu. Yumurta geç büyümüştü. Ancak sizin yumurta büyümenize bağlı. Herkesin farklı olabilir süreci.Merhaba. Transfer için doğal siklus ile tedaviye başlandıktan ortalama kaç gün sonra transfer oluyor? Bilgisi olan varsa yazabilirse mutlu olurum
Üzüldüm canım.. doktorun yine bir çözüm üretip yol çizmiş benim için hiç birşey söylemediler malesef.. umarım bir sonraki tedavide daha çok embriyon oluşurİnşallah ama iyi ki transfer olmamışım direk.Doktorum baskılama tedavisi yapalım, denemeye devam edelim daha çok embriyo oluşturalım dedi
Canım bu sefer foliküller büyümedigi için irili ufaklı olmasın diye uzun protokol deneyelim dedi , onu da bant kullanarak mi yapacak bilmiyorum, ben hazır tatilde denk gelecek diye 2.adetimle başlamak istiyorum dedim doktorum da adetten 1 hafta önce başlıyoruz baskılamaya gel hem komusalim hem tedaviyi planlayalım dedi ama ben yarın semra hocadan bir görüşme talep edeceğim doktorumla birlikte verirler mi bilmiyorumÜzüldüm canım.. doktorun yine bir çözüm üretip yol çizmiş benim için hiç birşey söylemediler malesef.. umarım bir sonraki tedavide daha çok embriyon oluşurregl olunca mı çağırdılar?
Mm anladım teşekkürlerBenim adetin 22. Günü olmuştu. Yumurta geç büyümüştü. Ancak sizin yumurta büyümenize bağlı. Herkesin farklı olabilir süreci.
Anladım canımcım.. hayırlısı olsun yaa.. umarım görüşmen çok güzel geçer.. bize de haber verCanım bu sefer foliküller büyümedigi için irili ufaklı olmasın diye uzun protokol deneyelim dedi , onu da bant kullanarak mi yapacak bilmiyorum, ben hazır tatilde denk gelecek diye 2.adetimle başlamak istiyorum dedim doktorum da adetten 1 hafta önce başlıyoruz baskılamaya gel hem komusalim hem tedaviyi planlayalım dedi ama ben yarın semra hocadan bir görüşme talep edeceğim doktorumla birlikte verirler mi bilmiyorum
İnşallah canım, yarın arayım bakalım haftaya semra hocaya verebilirler inşallah.Anladım canımcım.. hayırlısı olsun yaa.. umarım görüşmen çok güzel geçer.. bize de haber ver
Airbnb diye bir uygulama var biz o şekilde 20 gün falan kalmıştık ev kiralıyorsun 1+1 2+1 şeklinde her şey var evin içinde bize daha uygun gelmişti otelden hastaneye çok yakın 5 dk falan sürüyordu kaldığımız yer her bütçeye göre var bir bakın istersenizslmlar,
bende memorıal şişlide tedevigordum ama negatıf oldu genel bir sorun yok emrıyolar kalıtesız cıktı. tekrar başlayacagım ama sehır dısından gelıyorum. acaba kalacak yer onerısı olan varmı bu konuda cok sıkıntı cektım.
selam, her hastaneye gore degısıyor sanırım benım 5200 tl,Merhaba
Embriyo saklama ücreti nedir biliyor musunuz
Merhaba pgt için kaç tane embriyo oluşmuşsa hepsine mi yapılıyor süreç nasıl işliyor acaba ?Açıkçası doktorumda beklemiyordu sanırım böyle birşey, ama ben ilaç dozunu bağladım durumu.Dediginiz gibi inşallah altın yumurtadır
Merhabalar süreciniz nasıl ilerliyor herşey yolunda mıEvet her işte bir hayır vardır. Ben de şu an uzun protokol için ovulasyon takibi yapıyorum. Yumurtalar baskılanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Merhaba. Sürecim şu an için iyi ilerliyor. Pazar baskılayıcı iğneye başlayacağım. Reglin 2. Gününe kadar kullanacağım. Bakalım toplanan yumurta sayısı artarsa o zaman bu tedavi bana daha iyi oldu diyebileceğim.Merhabalar süreciniz nasıl ilerliyor herşey yolunda mı
BendeHanımlar merhabalar elimde 19 tablet lutinus vajinal tablet arttı nerdeyse 1 kutuya yakın. Bir de folik asitimde arttı solgar kullanıyordum. ücretsiz olarak yollayabilirim. İsteyen arkadaslar özelden yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?