Evet beraberMerhaba. Merkezde hem progestan hem de lutinusu beraber mi kullandırıyorlar?
Kaç tane 5.güne gelen embriyosu var peki canımcım?Kızlar merhaba morfolojisi kötü olup 5.gune gelmiş emrbiyo işlemin de blastokistten pgt(genetik test) işlemi önerir misiniz ? Kadın yaşı 27 döllenme problemi vardı. Şu an döllendi yumurtalar ama doktor bey genetik testi önerdi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok acil düşüncelerinize ihtiyacım var
Canım kaç tane embriyon var 5.güne gelen, morfolojileri kötü derken kaliteleri nasıl?Benim en iyi kalitede 5aa tek embriyom genetik Turner sendromu olarak geldi, transfer olsaydım ya tutmazdı ya da tutup gebeliğim devam etmezdi.Bu sebeple ben her şekilde embriyoya pgt yapılması taraftarıyım , çünkü öbür türlü daha çok etkileniyorum negatif ve kürtaj yaşadığım için.Kızlar merhaba morfolojisi kötü olup 5.gune gelmiş emrbiyo işlemin de blastokistten pgt(genetik test) işlemi önerir misiniz ? Kadın yaşı 27 döllenme problemi vardı. Şu an döllendi yumurtalar ama doktor bey genetik testi önerdi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok acil düşüncelerinize ihtiyacım var
Bizim de morfoloji %1 di.Semra hanım eşime genetik test yapılması için çok ısrar etti her gittiğimizde sordu ama eşim yaptırmadı.tabi ben hep tedirgindim.pgt yi de çok pahalı olduğu için yaptırmadık.sonuçta 2 sağlıklı bebeğim oldu çok şükür.benim tavsiyem maddi durumunuz varsa en iyisi pgt yaptırmak.çünkü embriyo tutulduktan sonra da stres bitmiyor acaba sağlıklı mı vs diye.Kızlar merhaba morfolojisi kötü olup 5.gune gelmiş emrbiyo işlemin de blastokistten pgt(genetik test) işlemi önerir misiniz ? Kadın yaşı 27 döllenme problemi vardı. Şu an döllendi yumurtalar ama doktor bey genetik testi önerdi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok acil düşüncelerinize ihtiyacım var
İyi kalite denildi bazıları orta kaliteli.dendi yrn 5.gun olucagi için net bişi denemedi . Her Halükarda yaptırılması daha mantıklı anladığım kadarıyla. Peki bu pgtye gidilicek olanları mikroskopla bakıp embriyologun seçtiği en iyilerden mi yollanıyor. Benim durumum en fazla 2 taneyi yollayabilecek kadar çünküCanım kaç tane embriyon var 5.güne gelen, morfolojileri kötü derken kaliteleri nasıl?Benim en iyi kalitede 5aa tek embriyom genetik Turner sendromu olarak geldi, transfer olsaydım ya tutmazdı ya da tutup gebeliğim devam etmezdi.Bu sebeple ben her şekilde embriyoya pgt yapılması taraftarıyım , çünkü öbür türlü daha çok etkileniyorum negatif ve kürtaj yaşadığım için.
Evet çok haklısınız çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız içinBizim de morfoloji %1 di.Semra hanım eşime genetik test yapılması için çok ısrar etti her gittiğimizde sordu ama eşim yaptırmadı.tabi ben hep tedirgindim.pgt yi de çok pahalı olduğu için yaptırmadık.sonuçta 2 sağlıklı bebeğim oldu çok şükür.benim tavsiyem maddi durumunuz varsa en iyisi pgt yaptırmak.çünkü embriyo tutulduktan sonra da stres bitmiyor acaba sağlıklı mı vs diye.
Sanırım öyle ilk siz ne kadar gönderebilirseniz embriyolarınız arasından en iyilerini seçip gönderiyorlar . İnşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolarınız olurİyi kalite denildi bazıları orta kaliteli.dendi yrn 5.gun olucagi için net bişi denemedi . Her Halükarda yaptırılması daha mantıklı anladığım kadarıyla. Peki bu pgtye gidilicek olanları mikroskopla bakıp embriyologun seçtiği en iyilerden mi yollanıyor. Benim durumum en fazla 2 taneyi yollayabilecek kadar çünkü
Çok teşekkür ederim hepimiz için öyle olsun inşallahSanırım öyle ilk siz ne kadar gönderebilirseniz embriyolarınız arasından en iyilerini seçip gönderiyorlar . İnşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolarınız olur
Şuan sonucun nasıl canımMerhaba canım, opu zamanımda çoğunlukla Yücel hocaya muayene oldum. Opu işlemimi de Gönül hoca yaptı. 8 yumurta toplanmıştı, 1’i boş çıktı
Canım şuan nsıl gidiyor iyi miisn, birde birşey soracm ilk değerin kaçtı? Şuan kaç haftalıksın . Nasılsın cinsiyet belli oldu muCnmmm sonucum 606 cok şükür. Ama heyecan yapmadım gecen sefer kalp atisi duymamistik biliyorsun bu sefer saglıkla gelir insallah
10. Günde çıkıyor sonuç ve 295 dolar toplamda 15 bin verdik 3 tanesi genetiğe gitmişti bizim çok şükür iyi geldi.Pgt işlemi kaç günde sonuç veriyor kızlar ? Şuan embriyo başına kaç dolar alınıyor . ücreti biliyor musunuz ?
295 dolar embriyo başı. Max. 15 günde sonuc cıkıyor. Aslında 98 adet embriyo pgt için toplandığında cihazı çalıştırılıyormuş. Yani ilk partidekiler 15gün bekliyor ama sondakilerdeyseniz 4-5 günde çıkıyormuş.. şansa yaniPgt işlemi kaç günde sonuç veriyor kızlar ? Şuan embriyo başına kaç dolar alınıyor . ücreti biliyor musunuz ?
Pgt işlemi kaç günde sonuç veriyor kızlar ?
295 dolar embriyo başı. Max. 15 günde sonuc cıkıyor. Aslında 98 adet embriyo pgt için toplandığında cihazı çalıştırılıyormuş. Yani ilk partidekiler 15gün bekliyor ama sondakilerdeyseniz 4-5 günde çıkıyormuş.. şansa yani
Embriyo dondurma ücreti yok, ama transfer sonrası kalanları saklama için ne ödeniyor bilmiyorum, hiç saklayamadımÇeşme başında sıra beklemek gibi bişey bu anladım teşekkür ederim indirim vs uygulanabiliyor mu peki kızlar ? Veya embriyo saklama ücretinde vs bişi yapılabiliyor mu )
Ya evet diyorlar ama ben mi.yapamiyorum acabaEmbriyo dondurma ücreti yok, ama transfer sonrası kalanları saklama için ne ödeniyor bilmiyorum, hiç saklayamadımpazarlık hep yapın diyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?