Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba arkadaşlar, şişli memorial de dondurulmuş embriyo transferi fiyatı nedir bilginiz var mı?

Kızlar merhaba morfolojisi kötü olup 5.gune gelmiş emrbiyo işlemin de blastokistten pgt(genetik test) işlemi önerir misiniz ? Kadın yaşı 27 döllenme problemi vardı. Şu an döllendi yumurtalar ama doktor bey genetik testi önerdi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında çok acil düşüncelerinize ihtiyacım var

Kaç tane 5.güne gelen embriyosu var peki canımcım?

Canım kaç tane embriyon var 5.güne gelen, morfolojileri kötü derken kaliteleri nasıl?Benim en iyi kalitede 5aa tek embriyom genetik Turner sendromu olarak geldi, transfer olsaydım ya tutmazdı ya da tutup gebeliğim devam etmezdi.Bu sebeple ben her şekilde embriyoya pgt yapılması taraftarıyım , çünkü öbür türlü daha çok etkileniyorum negatif ve kürtaj yaşadığım için.

Bizim de morfoloji %1 di.Semra hanım eşime genetik test yapılması için çok ısrar etti her gittiğimizde sordu ama eşim yaptırmadı.tabi ben hep tedirgindim.pgt yi de çok pahalı olduğu için yaptırmadık.sonuçta 2 sağlıklı bebeğim oldu çok şükür.benim tavsiyem maddi durumunuz varsa en iyisi pgt yaptırmak.çünkü embriyo tutulduktan sonra da stres bitmiyor acaba sağlıklı mı vs diye.

İyi kalite denildi bazıları orta kaliteli.dendi yrn 5.gun olucagi için net bişi denemedi . Her Halükarda yaptırılması daha mantıklı anladığım kadarıyla. Peki bu pgtye gidilicek olanları mikroskopla bakıp embriyologun seçtiği en iyilerden mi yollanıyor. Benim durumum en fazla 2 taneyi yollayabilecek kadar çünkü

Evet çok haklısınız çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için

Sanırım öyle ilk siz ne kadar gönderebilirseniz embriyolarınız arasından en iyilerini seçip gönderiyorlar . İnşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolarınız olur

Sanırım öyle ilk siz ne kadar gönderebilirseniz embriyolarınız arasından en iyilerini seçip gönderiyorlar . İnşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolarınız olur
Çok teşekkür ederim hepimiz için öyle olsun inşallah benim tüp bebekten hiç döllenme olmuyodu bu merkezde ilk defa döllenme oldu ve 5.gune kdr gelebildi çok şükür

Pgt işlemi kaç günde sonuç veriyor kızlar ? Şuan embriyo başına kaç dolar alınıyor . ücreti biliyor musunuz ?

Cnmmm sonucum 606 cok şükür. Ama heyecan yapmadım gecen sefer kalp atisi duymamistik biliyorsun bu sefer saglıkla gelir insallah
Canım şuan nsıl gidiyor iyi miisn, birde birşey soracm ilk değerin kaçtı? Şuan kaç haftalıksın . Nasılsın cinsiyet belli oldu mu

Pgt işlemi kaç günde sonuç veriyor kızlar ? Şuan embriyo başına kaç dolar alınıyor . ücreti biliyor musunuz ?
10. Günde çıkıyor sonuç ve 295 dolar toplamda 15 bin verdik 3 tanesi genetiğe gitmişti bizim çok şükür iyi geldi.
Şuan transfer gününü öğrenecem ayrıca , hem Endoskopi işlemi oldum.
Hem idrar yollarında enfeksiyon çıktı.
Artık doktorum ne söyler bilmiyorum.
Rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin bu benim 2 . Tedavim. Eşimde sprem hareksizliği vardı çok şükür hepside tutundu döllenme oldu 5. Güne gittiler.
Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin

295 dolar embriyo başı. Max. 15 günde sonuc cıkıyor. Aslında 98 adet embriyo pgt için toplandığında cihazı çalıştırılıyormuş. Yani ilk partidekiler 15gün bekliyor ama sondakilerdeyseniz 4-5 günde çıkıyormuş.. şansa yani

Pgt işlemi kaç günde sonuç veriyor kızlar ?

Çeşme başında sıra beklemek gibi bişey bu anladım teşekkür ederim indirim vs uygulanabiliyor mu peki kızlar ? Veya embriyo saklama ücretinde vs bişi yapılabiliyor mu )

Çeşme başında sıra beklemek gibi bişey bu anladım teşekkür ederim indirim vs uygulanabiliyor mu peki kızlar ? Veya embriyo saklama ücretinde vs bişi yapılabiliyor mu )
Embriyo dondurma ücreti yok, ama transfer sonrası kalanları saklama için ne ödeniyor bilmiyorum, hiç saklayamadım pazarlık hep yapın diyorlar canım

Embriyo dondurma ücreti yok, ama transfer sonrası kalanları saklama için ne ödeniyor bilmiyorum, hiç saklayamadım pazarlık hep yapın diyorlar canım
Ya evet diyorlar ama ben mi.yapamiyorum acaba menekşe hanım gayet net çünkü bizde bide piezo işlemi uygulanmış 405 dolar ödedik oysaki Eylül'de ki listede 250 dolar yazıyor söyledik ama bişi değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…