- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Ben de aynıyım canım ne derse susuyorum pazarlık geni bende yok sanırımYa evet diyorlar ama ben mi.yapamiyorum acabamenekşe hanım gayet net çünkü bizde bide piezo işlemi uygulanmış 405 dolar ödedik oysaki Eylül'de ki listede 250 dolar yazıyor söyledik ama bişi değişmedi.
Merhaba. Benim tek gen hastalığı ve kromozom bakılacak. 6. Gün 2 embiryo genetiğe gitti. Biz havuz yapıyoruz.Translokasyon için Size bir oran vermişlerdir. Örneğin %20 gibi. Genelde bu oranlar doğru oluyor. Mesela benim tek gen %50 sağlıklı çıkar diyorlar. Genelde de yarısı sağlıklı oluyor.Bugün embriyoların 6. Günü biyopsi alındı ve donduruldu. Translokasyon taşıyıcısıyım. Sizlerin kaç embriyosu genetige gitti, kaçı sağlıklı geldi ? Gelenlerin arasından hangisinin transfer olacağı nasıl belirleniyor?
İnsallah yedekli yedekli saglikli bulursunuz da iciniz de rahat ederMerhaba. Benim tek gen hastalığı ve kromozom bakılacak. 6. Gün 2 embiryo genetiğe gitti. Biz havuz yapıyoruz.Translokasyon için Size bir oran vermişlerdir. Örneğin %20 gibi. Genelde bu oranlar doğru oluyor. Mesela benim tek gen %50 sağlıklı çıkar diyorlar. Genelde de yarısı sağlıklı oluyor.
Hangisinin transfer olacagi kalitesine gore belirleniyor. İlk sansi en kaliteliye veriyorlar. Yeni donemde farkli siniflandirmalar da duydum, mitoscore gibi. Bilmem Memorial kullaniyor mu. Ama elinizde 6AA, 5AA embriyonuz olursa ilk onlar transfer olurBugün embriyoların 6. Günü biyopsi alındı ve donduruldu. Translokasyon taşıyıcısıyım. Sizlerin kaç embriyosu genetige gitti, kaçı sağlıklı geldi ? Gelenlerin arasından hangisinin transfer olacağı nasıl belirleniyor?
Çok teşekkürler inşallah amin. 36 yaşımda yapılan tüp bebekte benim de 8 embiryodan 4 ü sağlıklı çıkmıştı. Bir kızım var. Şimdi 44 yaşımda kardeş için deniyorum. Benim yaş ileri olduğu için kromozom olarak sağlıklı bulma konusunda biraz sıkıntılı. Tek bir tane bulsak havalara uçacağız. Ama tabii ki nasipte varsa olur. HayırlısıHangisinin transfer olacagi kalitesine gore belirleniyor. İlk sansi en kaliteliye veriyorlar. Yeni donemde farkli siniflandirmalar da duydum, mitoscore gibi. Bilmem Memorial kullaniyor mu. Ama elinizde 6AA, 5AA embriyonuz olursa ilk onlar transfer olur
Şu an 10. haftamdayim cnm. Ilk degerim 606 di benim ikiz gebelik. Biraz zor geciyor ama hamdolsun yine de.Canım şuan nsıl gidiyor iyi miisn, birde birşey soracm ilk değerin kaçtı? Şuan kaç haftalıksın . Nasılsın cinsiyet belli oldu mu
Ya gerçekten mi çift transfer mi oldu yoksa tek transfer mi, sizinkiler de pgt gitti mi . Maşallah rabbim korusun birazcık daha dayan rabbim sana dayanma gücü versin. Rabbim yavrularını sağ salim kucagına almayı nasip eylesinŞu an 10. haftamdayim cnm. Ilk degerim 606 di benim ikiz gebelik. Biraz zor geciyor ama hamdolsun yine de.
Amin cnm sagolasın insallah. Benim cift embriyo transferi oldu. Pgt ye gitmedi bizimkiler. Pgt li oldugunda cift transfer yapılmiyor. 6 ay once de yine cift transfer olmustum ikisi de olmadı birisi boş birisi de gelismedi. Bu embriyolar daha düşük kalite olmasina ragmen ikisi de tuttu.Ya gerçekten mi çift transfer mi oldu yoksa tek transfer mi, sizinkiler de pgt gitti mi . Maşallah rabbim korusun birazcık daha dayan rabbim sana dayanma gücü versin. Rabbim yavrularını sağ salim kucagına almayı nasip eylesin
Hayırlı olsun canım.kaliteleri neydi?Amin cnm sagolasın insallah. Benim cift embriyo transferi oldu. Pgt ye gitmedi bizimkiler. Pgt li oldugunda cift transfer yapılmiyor. 6 ay once de yine cift transfer olmustum ikisi de olmadı birisi boş birisi de gelismedi. Bu embriyolar daha düşük kalite olmasina ragmen ikisi de tuttu.
Ilk olumsuz olan transferimin 5aa ve 5 ba dı. Bunlar ikisi de 4bbHayırlı olsun canım.kaliteleri neydi?
Aralık 2022 fiyatları değişmediyse pgt 295 dolar, 1-3 embriyo 5 yıllık saklama ve yıllık bakım 480 dolar, 3-6 embriyo 580 dolar şeklinde.Merhabalar, inşallah herkesin süreci hayırlısıyla güzel sonuçlansinbenim çok fazla başarısız tüp bebek denemem var ve embriyolarimizi şişli memorial'e taşıyıp pgt yaptırarak denemeyi düşünüyoruz rica etsem embriyo dondurma fiyatı ve pgt ücreti nedir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Yok artık ya iyice abarttılar fiyat konusunda bu kadar artacağını düşünmemiştim.İnsallah eşit şekilde büyürler canım.Bende 1 haftyaa adet olup gideceğim, eğer eşitsizlik yoksa başlayacağız yoksa bant tedavisi uygulanacakİyi pazarlar kızlar,
Benim tek 5ab embriyom pgt den sağlıksız gelmişti kasım ayında, hayırlarsınız.. bugün yücel hocaya kontrole gittim. 4-5 adet 6mm civarı boyutları birbirine yakın folikül görünce tedaviye tekrar başladık. 3.gün kontrolde yine eşit devam ederlerse devam edeceğiz..
umudum var mı, hiç yok.. ama denemeye devam
Bu arada 2.deneme için fiyat öğrenemedim ama 1.deneme 36 bin olmuş.. onun şokundayım hala..
Evet ben de eşitlik bozulursa iptal edeceğim.. inşallah senin de beklediğin gibi olur da bu sefer şans bizden yana olurYok artık ya iyice abarttılar fiyat konusunda bu kadar artacağını düşünmemiştim.İnsallah eşit şekilde büyürler canım.Bende 1 haftyaa adet olup gideceğim, eğer eşitsizlik yoksa başlayacağız yoksa bant tedavisi uygulanacak
En son 25.500 dü yanliş hatirlamiyorsam neredeyse %50 zam yapmislar. Cidden bu kadar zam nedir? Tamam orasi ticari bi yer ama biraz da insanları düsünseler keske. Rabbim bu yolsa olan herkese maddi manevi yardim etsin. Insallah sizin de tedaviniz guzel gecer hic umutsuz olmayın lütfen.İyi pazarlar kızlar,
Benim tek 5ab embriyom pgt den sağlıksız gelmişti kasım ayında, hayırlarsınız.. bugün yücel hocaya kontrole gittim. 4-5 adet 6mm civarı boyutları birbirine yakın folikül görünce tedaviye tekrar başladık. 3.gün kontrolde yine eşit devam ederlerse devam edeceğiz..
Bu arada 2.deneme için fiyat öğrenemedim ama 1.deneme 36 bin olmuş.. onun şokundayım hala..
Merhaba 2. Deneme de biraz fiyatı düşürüyorlar mıydı ? hastane sistemi nasıldı acaba ?İyi pazarlar kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?