Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya evet diyorlar ama ben mi.yapamiyorum acaba menekşe hanım gayet net çünkü bizde bide piezo işlemi uygulanmış 405 dolar ödedik oysaki Eylül'de ki listede 250 dolar yazıyor söyledik ama bişi değişmedi.
Ben de aynıyım canım ne derse susuyorum pazarlık geni bende yok sanırım

Merhaba hanimlar bir sey sorucam transferi ipek nur balim doktora yaptiran varmi YORUMLARINIZI acil olarak bekliyorum olumlu olumsuz

Bugün embriyoların 6. Günü biyopsi alındı ve donduruldu. Translokasyon taşıyıcısıyım. Sizlerin kaç embriyosu genetige gitti, kaçı sağlıklı geldi ? Gelenlerin arasından hangisinin transfer olacağı nasıl belirleniyor?

Merhaba. Benim tek gen hastalığı ve kromozom bakılacak. 6. Gün 2 embiryo genetiğe gitti. Biz havuz yapıyoruz.Translokasyon için Size bir oran vermişlerdir. Örneğin %20 gibi. Genelde bu oranlar doğru oluyor. Mesela benim tek gen %50 sağlıklı çıkar diyorlar. Genelde de yarısı sağlıklı oluyor.

İnsallah yedekli yedekli saglikli bulursunuz da iciniz de rahat eder tek genden benim 9da 4 saglikli gelmisti, yuzde elliden biraz daha dusuge denk geldim ama sayica guzeldi. Sonra onlara ngs de yaptik, 1 tane de ngsde elendi, elimizde 3 adet tamamen saglikli embriyomuz oldu. İnsallah sizin de oyle olua

Hangisinin transfer olacagi kalitesine gore belirleniyor. İlk sansi en kaliteliye veriyorlar. Yeni donemde farkli siniflandirmalar da duydum, mitoscore gibi. Bilmem Memorial kullaniyor mu. Ama elinizde 6AA, 5AA embriyonuz olursa ilk onlar transfer olur

Çok teşekkürler inşallah amin. 36 yaşımda yapılan tüp bebekte benim de 8 embiryodan 4 ü sağlıklı çıkmıştı. Bir kızım var. Şimdi 44 yaşımda kardeş için deniyorum. Benim yaş ileri olduğu için kromozom olarak sağlıklı bulma konusunda biraz sıkıntılı. Tek bir tane bulsak havalara uçacağız. Ama tabii ki nasipte varsa olur. Hayırlısı

Şu an 10. haftamdayim cnm. Ilk degerim 606 di benim ikiz gebelik. Biraz zor geciyor ama hamdolsun yine de.
Ya gerçekten mi çift transfer mi oldu yoksa tek transfer mi, sizinkiler de pgt gitti mi . Maşallah rabbim korusun birazcık daha dayan rabbim sana dayanma gücü versin. Rabbim yavrularını sağ salim kucagına almayı nasip eylesin

Amin cnm sagolasın insallah. Benim cift embriyo transferi oldu. Pgt ye gitmedi bizimkiler. Pgt li oldugunda cift transfer yapılmiyor. 6 ay once de yine cift transfer olmustum ikisi de olmadı birisi boş birisi de gelismedi. Bu embriyolar daha düşük kalite olmasina ragmen ikisi de tuttu.

Hayırlı olsun canım.kaliteleri neydi?

Arkadaşlar merhaba.Ben dün sözde Semra hoca ve ipek hocayla görüşmeye gittim .Ama Semra hanım son anda hasta olmuş, randevuya gelemedi ve bana haber veren olmadı çok sinir oldum.Herneyse ipek hanımla görüştük , adetin 22.günüydu muayene de oldum bu aydan sağda 8-9 tane folikül, solda 2 büyük diğerleri küçük vardı, gayet iyiymiş bu ay dedi.Yumurtlamam olmuş, en geç 10 güne adet olurum.Su an herhangi bir tedavi yapmayacağız dedi, adetimin 1. veya 2.günu en geç gitmem lazımmış yine önden giden folikül olursa diye , eğer güzel görürsem çok eşitsizlik yoksa başlarız dedi mesela bu ay güzelmiş dedi, eğer uygun görmezsem bant tedavisi uygulayacakmiş , bir sonra ki adetle başlanacakmiş.Semrq hocanın da muayenelerine girmesi için özellikle söyleyin, not aldırın oda bakar dedi ipek hoca.Aklimda ki herşeyi sordum, ben takviye kullanmıştım onları kullanma eşitlizsizlik durumunu etkileyebilir dedi hatta şu an sadece omepa kullanıyordum onu bile kullanma dedi

Merhabalar, inşallah herkesin süreci hayırlısıyla güzel sonuçlansin benim çok fazla başarısız tüp bebek denemem var ve embriyolarimizi şişli memorial'e taşıyıp pgt yaptırarak denemeyi düşünüyoruz rica etsem embriyo dondurma fiyatı ve pgt ücreti nedir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Aralık 2022 fiyatları değişmediyse pgt 295 dolar, 1-3 embriyo 5 yıllık saklama ve yıllık bakım 480 dolar, 3-6 embriyo 580 dolar şeklinde.

İyi pazarlar kızlar,
Benim tek 5ab embriyom pgt den sağlıksız gelmişti kasım ayında, hayırlarsınız.. bugün yücel hocaya kontrole gittim. 4-5 adet 6mm civarı boyutları birbirine yakın folikül görünce tedaviye tekrar başladık. 3.gün kontrolde yine eşit devam ederlerse devam edeceğiz..
umudum var mı, hiç yok.. ama denemeye devam
Bu arada 2.deneme için fiyat öğrenemedim ama 1.deneme 36 bin olmuş.. onun şokundayım hala..

Yok artık ya iyice abarttılar fiyat konusunda bu kadar artacağını düşünmemiştim.İnsallah eşit şekilde büyürler canım.Bende 1 haftyaa adet olup gideceğim, eğer eşitsizlik yoksa başlayacağız yoksa bant tedavisi uygulanacak

Evet ben de eşitlik bozulursa iptal edeceğim.. inşallah senin de beklediğin gibi olur da bu sefer şans bizden yana olur

En son 25.500 dü yanliş hatirlamiyorsam neredeyse %50 zam yapmislar. Cidden bu kadar zam nedir? Tamam orasi ticari bi yer ama biraz da insanları düsünseler keske. Rabbim bu yolsa olan herkese maddi manevi yardim etsin. Insallah sizin de tedaviniz guzel gecer hic umutsuz olmayın lütfen.

Merhaba 2. Deneme de biraz fiyatı düşürüyorlar mıydı ? hastane sistemi nasıldı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…