- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Evet 2. denemede bir miktar düşüyor ama henüz konuşamadık ne kadar olduğunu..Merhaba 2. Deneme de biraz fiyatı düşürüyorlar mıydı ? hastane sistemi nasıldı acaba ?
Fiyatı öğrendiğimde hemşire kıza dedim ki, umarım sizlerin maaşlarına da bu oranda zam yapılmıştır.. kız üzgün surat yaptı.. gerçekten çok zor, insanlar evlat sahibi olmak için önce borç sahibi oluyorlar.. herkese allah yardım etsin…En son 25.500 dü yanliş hatirlamiyorsam neredeyse %50 zam yapmislar. Cidden bu kadar zam nedir? Tamam orasi ticari bi yer ama biraz da insanları düsünseler keske. Rabbim bu yolsa olan herkese maddi manevi yardim etsin. Insallah sizin de tedaviniz guzel gecer hic umutsuz olmayın lütfen.
Anladım teşekkürlerEvet 2. denemede bir miktar düşüyor ama henüz konuşamadık ne kadar olduğunu..
canımm selammÇatlatma iğnesinden sonra
4 gün boyunca
-Prednol
-Monodoks Antibiyotik
10. Haftaya Kadar ;
-Litunus Vajinal Tablet
-Progestan (Dex veya Kalçadan olan)
-Folik Asit
-Kişiye özgü Kan sulandırıcı
bende bugun aynı şoku yaşadım valla fıyatlar uçmuş.Fiyatı öğrendiğimde hemşire kıza dedim ki, umarım sizlerin maaşlarına da bu oranda zam yapılmıştır.. kız üzgün surat yaptı.. gerçekten çok zor, insanlar evlat sahibi olmak için önce borç sahibi oluyorlar.. herkese allah yardım etsin…
Hayırlısı olsun papatyambende bugun aynı şoku yaşadım valla fıyatlar uçmuş.
34bın olmus koçta tup bebek,
trasnfer ucretı 11bın..
Allahım yardımcımız olsun gercekten.
bende natural sıklus olarak başladım bakalım haftaya pazartesı kontrolum var kuzum
Evet insallah kuzummHayırlısı olsun papatyamaz kaldı büyük kavuşmaya
Başladım bile canım, yarın 4.gün, kontrol var. Dengesiz büyüyorsa yumurtalar iptal edeceğiz, ama uslu durmuşlarsa yakın boyuttalarsa devam edeceğizEvet insallah kuzumm
Rabbim hepimize sağlıklı, hayirli evlatlar versin ..
Sen ne zmaan başlayacaksın belli mi?
yaaa çok sevindim çiçeğimmm..Başladım bile canım, yarın 4.gün, kontrol var. Dengesiz büyüyorsa yumurtalar iptal edeceğiz, ama uslu durmuşlarsa yakın boyuttalarsa devam edeceğiz
Merhaba tekrar görüşme sağladınız mı 2. Kez yapma ile ilgili fiyat konusunda. Bende yeniden başlayacağım da gidip görüşmedim dahaBaşladım bile canım, yarın 4.gün, kontrol var. Dengesiz büyüyorsa yumurtalar iptal edeceğiz, ama uslu durmuşlarsa yakın boyuttalarsa devam edeceğiz
Yok bugün de konusamadık. Muayeneden sonra görüşecektik ama oxotide dağıtılmış dedi doktor koşarak eczaneye gittikMerhaba tekrar görüşme sağladınız mı 2. Kez yapma ile ilgili fiyat konusunda. Bende yeniden başlayacağım da gidip görüşmedim daha
Yok bugün de konusamadık. Muayeneden sonra görüşecektik ama oxotide dağıtılmış dedi doktor koşarak eczaneye gittik
Evet şişli memorialda yücel şahinin hastasıyımah bu ilaç yokluğu ne hallere düşürdü bizleri
Siz kime görünüyordunuz sizin de mi Şişli memorial da 2. Denemeniz.
Anladım hayırlısı olsun inşallah Sağlıklı bi şekilde transferiniz olurEvet şişli memorialda yücel şahinin hastasıyımilk denememde transfer olamadım. Pgt den sağlıksız geldi. Şimdi tekrar başladık..
İnşallahAnladım hayırlısı olsun inşallah Sağlıklı bi şekilde transferiniz olur
Ben daha yeni transferin negatif olduğunu öğrendim uani süreç nasıl devam ediyoe bilmiyorm hemen başlıyorlar mı normalde ?İnşallahO aşamaya geliriz inşallah..
siz ne zaman başlayacaksınız?
Herkesin farklı sanırım.. bir yada bir kaç regl beklenebiliyor.. ya da hazır hissettiğiniz zamana kadar..Ben daha yeni transferin negatif olduğunu öğrendim uani süreç nasıl devam ediyoe bilmiyorm hemen başlıyorlar mı normalde ?
Herkesin farklı sanırım.. bir yada bir kaç regl beklenebiliyor.. ya da hazır hissettiğiniz zamana kadar..
Hamilelik varsa şu anda çıkabilir mi ki? Hsg adet bittikten 4-5 gün sonra çekiliyordu, belki daha sonraki günlerde de çekerler ama polip varsa görülür mü? Doğal yolla gebelik oluştuysa onun için ve de sağlıklı embriyolarınız için en doğru şekilde hareket etmek gerekir. Hsg yi ben tedaviye başlamadan önce çektirmiştim.Kızlar merhaba bende memorial da Yücel beyin hastasıyım.Embriyolarımın 4 tanesine pgt yapıldı 2si sağlıklı,2 tanesinde de %40 mozaik görüntüsü var ama onlarda sağlıklı dedi hatta transfer olmadan rahim filmi tekrar istedi ama adetime 9 gün var gebelik testi yaptır sana bi kâğıt yazıyım çektir dedi ama sonrasında transfer hazırlığına gireceğim için endişelendim sizce napmalıyım beklemeli mi yoksa gidip yarın rahim filmi çektirmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?