Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bence acele etmeyin adet sonrası çektirin içiniz rahat olsun. Ama vakit kaybetmek istemiyorum derseniz çektirebilirsiniz

Bende çok arada kaldım 2 yıl önce çektirmiştim 2 defa denememiz oldu şimdi baştan başladık Yücel beyde temkinli gidelim o filmin süresi doldu dedi

Bence acele etmeyin adet sonrası çektirin içiniz rahat olsun. Ama vakit kaybetmek istemiyorum derseniz çektirebilirsiniz
En güzeli beklemek haklısınız en azından içim rahat eder zaten bunca zaman bekliyoruz 1 ayda bekleyivereyim

Bende çok arada kaldım 2 yıl önce çektirmiştim 2 defa denememiz oldu şimdi baştan başladık Yücel beyde temkinli gidelim o filmin süresi doldu dedi
Merhaba benim de öyle olmuştu transfer öncesi rahim filmi istediler. inşallah herşey yolunda olur yumurta toplandı sonrasında transferiçin bir sıkıntı varmı diye garatiye almak için.

Ayy az kalmış.. bizim yine ard arda olacak inşallah Benim opudan sonra 2.adetim 1 hafta gecikti.. doktor normal dedi.. hani gecikirsen panik olma ben biraz olmuştum
Geçen hafta gittiğimde doktor yumurtlama olmuş, zamanında olursun en fazla 1-2 gün gecikirsin dedi ama hiç bilmiyorum canım 2 gündür olacakmış gibi ama bakalım.Doktor takviye kullanma dedi ama bu sefer nasıl foliküller çok merak ediyorum

Yaa inşallah çok ve kaliteli olurlar Takviyeler zaten 3 ay sonra etki ettiği için etkileri devam ediyordur. Bir de bir önceki ay kullandığın hormonlar olumlu etki ediyor diyorlar hep inşallah herşey yolunda gider bu ay da, genetikten yine bütünlemeye kalmayız

Merhaba benim de öyle olmuştu transfer öncesi rahim filmi istediler. inşallah herşey yolunda olur yumurta toplandı sonrasında transferiçin bir sıkıntı varmı diye garatiye almak için.
İnşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

İnşallah canım en az 3 embriyomuz olsun ve genetikten sağlıklı bir embriyo bulalım inşallah

Bende ilk kez yumurtlama olsun da bitsin diye bekliyorum transfer için.
Merhaba size bir şey Danışmak istiyorum yaşım 28 1 tüp bebek denemem başarısz oldu 2. De çift embriyo transferi yapıyor mu Şişli memorial ?
doktorunuza bağlı değişiyor. Benim doktorum ilk denemede 2 verildi hepsinde aslında verildi ama hiç biri tutmadı yeterki sağlıklı embriyo tutunsun yeterki önemli değil.

Evet tabi orası öyle sadece protokol nasıl işliyor onu merak ettim sizde Şişli memorial da mıydınız.
Normalde hastane protokol konusunda daha dikkatli demişlerdi de ondan merak etrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…