- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Bence acele etmeyin adet sonrası çektirin içiniz rahat olsun. Ama vakit kaybetmek istemiyorum derseniz çektirebilirsinizKızlar merhaba bende memorial da Yücel beyin hastasıyım.Embriyolarımın 4 tanesine pgt yapıldı 2si sağlıklı,2 tanesinde de %40 mozaik görüntüsü var ama onlarda sağlıklı dedi hatta transfer olmadan rahim filmi tekrar istedi ama adetime 9 gün var gebelik testi yaptır sana bi kâğıt yazıyım çektir dedi ama sonrasında transfer hazırlığına gireceğim için endişelendim sizce napmalıyım beklemeli mi yoksa gidip yarın rahim filmi çektirmelimiyim
Bende çok arada kaldım 2 yıl önce çektirmiştim 2 defa denememiz oldu şimdi baştan başladık Yücel beyde temkinli gidelim o filmin süresi doldu dediHamilelik varsa şu anda çıkabilir mi ki? Hsg adet bittikten 4-5 gün sonra çekiliyordu, belki daha sonraki günlerde de çekerler ama polip varsa görülür mü? Doğal yolla gebelik oluştuysa onun için ve de sağlıklı embriyolarınız için en doğru şekilde hareket etmek gerekir. Hsg yi ben tedaviye başlamadan önce çektirmiştim.
En güzeli beklemek haklısınız en azından içim rahat eder zaten bunca zaman bekliyoruz 1 ayda bekleyivereyimBence acele etmeyin adet sonrası çektirin içiniz rahat olsun. Ama vakit kaybetmek istemiyorum derseniz çektirebilirsiniz
Aynen öyle canım aceleye gerek yok Rabbim sağlıkla nasip eylesinEn güzeli beklemek haklısınız en azından içim rahat eder zaten bunca zaman bekliyoruz 1 ayda bekleyivereyim
Aminn canım aminn bu yolda benim gibi bi umutla bekleyen, isteyen herkese nasip etsinAynen öyle canım aceleye gerek yok Rabbim sağlıkla nasip eylesin
İyi gidiyor canikom
Merhaba benim de öyle olmuştu transfer öncesi rahim filmi istediler. inşallah herşey yolunda olur yumurta toplandı sonrasında transferiçin bir sıkıntı varmı diye garatiye almak için.Bende çok arada kaldım 2 yıl önce çektirmiştim 2 defa denememiz oldu şimdi baştan başladık Yücel beyde temkinli gidelim o filmin süresi doldu dedi
oy ınsallaahhh saglıklı ve cok guzel embrıyoların olsun kuzum..İyi gidiyor canikom12-8.5mm arası 6 tanesi büyüyor. Herhalde haftaya cuma gibi toplama olacak..
Çok güzel canımİyi gidiyor canikom12-8.5mm arası 6 tanesi büyüyor. Herhalde haftaya cuma gibi toplama olacak..
Amin papatyaaaamm.. tek tek herkes için bu duamoy ınsallaahhh saglıklı ve cok guzel embrıyoların olsun kuzum..
Rabbım emeklerının karsılıgını versın ınsallah
Ayy az kalmış.. bizim yine ard arda olacak inşallahÇok güzel canımBende bugün yarın adet olacağım, bakalım bu ay başlayabilecek mıyım merak ediyorum
Geçen hafta gittiğimde doktor yumurtlama olmuş, zamanında olursun en fazla 1-2 gün gecikirsin dedi ama hiç bilmiyorum canım 2 gündür olacakmış gibi ama bakalım.Doktor takviye kullanma dedi ama bu sefer nasıl foliküller çok merak ediyorumAyy az kalmış.. bizim yine ard arda olacak inşallahBenim opudan sonra 2.adetim 1 hafta gecikti.. doktor normal dedi.. hani gecikirsen panik olma ben biraz olmuştum
Yaa inşallah çok ve kaliteli olurlarGeçen hafta gittiğimde doktor yumurtlama olmuş, zamanında olursun en fazla 1-2 gün gecikirsin dedi ama hiç bilmiyorum canım 2 gündür olacakmış gibi ama bakalım.Doktor takviye kullanma dedi ama bu sefer nasıl foliküller çok merak ediyorum
İnşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhaba benim de öyle olmuştu transfer öncesi rahim filmi istediler. inşallah herşey yolunda olur yumurta toplandı sonrasında transferiçin bir sıkıntı varmı diye garatiye almak için.
CanımsınAmin papatyaaaamm.. tek tek herkes için bu duamtransfer günün belli oldu mu
İnşallah canım en az 3 embriyomuz olsun ve genetikten sağlıklı bir embriyo bulalım inşallahYaa inşallah çok ve kaliteli olurlarTakviyeler zaten 3 ay sonra etki ettiği için etkileri devam ediyordur. Bir de bir önceki ay kullandığın hormonlar olumlu etki ediyor diyorlar hep inşallah herşey yolunda gider bu ay da, genetikten yine bütünlemeye kalmayız
doktorunuza bağlı değişiyor. Benim doktorum ilk denemede 2 verildi hepsinde aslında verildi ama hiç biri tutmadı yeterki sağlıklı embriyo tutunsun yeterki önemli değil.Merhaba size bir şey Danışmak istiyorum yaşım 28 1 tüp bebek denemem başarısz oldu 2. De çift embriyo transferi yapıyor mu Şişli memorial ?
Evet tabi orası öyle sadece protokol nasıl işliyor onu merak ettim sizde Şişli memorial da mıydınız.Bende ilk kez yumurtlama olsun da bitsin diye bekliyorum transfer için.
doktorunuza bağlı değişiyor. Benim doktorum ilk denemede 2 verildi hepsinde aslında verildi ama hiç biri tutmadı yeterki sağlıklı embriyo tutunsun yeterki önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?