Merhaba hayir Memorial 28 yaş ve 1 negatif tüp bebek denemesine 2 adet transfer etmez zaten yasal da degil. Bazi yerler yasa dışı olarak yapıyor hatta bir cok yer yasagi dikkate almiyor diyebilirim. Yasal olarak 3 negatif tüp bebek veya 35 yaş ve üzeri olmaniz halinde 2 adet transfer yapılabiliyor. Memorial asla yasak delmez.Merhaba size bir şey Danışmak istiyorum yaşım 28 1 tüp bebek denemem başarısz oldu 2. De çift embriyo transferi yapıyor mu Şişli memorial ?
Evet o yüzden sormuştum yasal olmadığını okudum bi kaç yerde de teşekkürler. Sadece merak etmiştim bende zatenMerhaba hayir Memorial 28 yaş ve 1 negatif tüp bebek denemesine 2 adet transfer etmez zaten yasal da degil. Bazi yerler yasa dışı olarak yapıyor hatta bir cok yer yasagi dikkate almiyor diyebilirim. Yasal olarak 3 negatif tüp bebek veya 35 yaş ve üzeri olmaniz halinde 2 adet transfer yapılabiliyor. Memorial asla yasak delmez.
Ben hisar continental hastanesinde tedavi görmüştüm.Evet tabi orası öyle sadece protokol nasıl işliyor onu merak ettim sizde Şişli memorial da mıydınız.
Normalde hastane protokol konusunda daha dikkatli demişlerdi de ondan merak etrim
Merhaba doğal siklusla mi oldu gebelıgınız tüp bebekteŞu an 10. haftamdayim cnm. Ilk degerim 606 di benim ikiz gebelik. Biraz zor geciyor ama hamdolsun yine de.
Merhaba evt dogal siklusla oldu.Merhaba doğal siklusla mi oldu gebelıgınız tüp bebekte
Hayırlısı Olsun canım, hiç belli olmaz bakarsın diğerlerinden de olgunlaşan olur.26 Bin olmasına çok sevindim.Bende bugün regl oldum, yarına randevum var bakalım foliküller nasıl, başlamazsak bant tedavisi uygulanacakKızlar selam herkese.. ben 3 büyük yumurtayla son viraja girdim.. 3 tane de küçük var ama onlardan genelde fayda göremiyorum.. perşembe opu yapılacak..
bu arada güncel fiyat hala 26binmiş. 2.deneme olduğu için biz 24bin ödeyeceğiz.
Ayy yarın güzel haberler al inşallah da bir an önce başlaHayırlısı Olsun canım, hiç belli olmaz bakarsın diğerlerinden de olgunlaşan olur.26 Bin olmasına çok sevindim.Bende bugün regl oldum, yarına randevum var bakalım foliküller nasıl, başlamazsak bant tedavisi uygulanacak
İnşallah canım, ama dengesiz ve sayı azsa hiç başlamak istemiyorum bu sefer bakalım artık hayırlısı olur inşallahAyy yarın güzel haberler al inşallah da bir an önce başla
Kesinlikle boyutlar farklıysa başlama.. sağlam olsun.. çünkü diğer türlü zaman ve para kaybı oluyor.. ben 5-6 var diye başladım ama 3 tanesi yine önden gitti.. hayırlısıİnşallah canım, ama dengesiz ve sayı azsa hiç başlamak istemiyorum bu sefer bakalım artık hayırlısı olur inşallah
Malesef canım para konusu da çok zorlamaya başladı artık... benimde geçen ay 8 folikül den 6 tanesi gayet iyiydi ilk 2 kontrolde , sonradan büyümeyi durdurdular anlam veremedim.İlac olarak pergoveris mi kullandınKesinlikle boyutlar farklıysa başlama.. sağlam olsun.. çünkü diğer türlü zaman ve para kaybı oluyor.. ben 5-6 var diye başladım ama 3 tanesi yine önden gitti.. hayırlısı
Evet, ilk tedavide pergoverisle başlayıp gonalf sadece 3 gün eklemiştik. Bu sefer ikisini beraber başladık.. benim de 3 tanesi durdurdu büyümeyi resmenMalesef canım para konusu da çok zorlamaya başladı artık... benimde geçen ay 8 folikül den 6 tanesi gayet iyiydi ilk 2 kontrolde , sonradan büyümeyi durdurdular anlam veremedim.İlac olarak pergoveris mi kullandın
Benden geçen sefer sadece gonalf 150 kullanmıştım, acaba dedim ilaçlar ve dozları bu durumu etkiliyor mu canımEvet, ilk tedavide pergoverisle başlayıp gonalf sadece 3 gün eklemiştik. Bu sefer ikisini beraber başladık.. benim de 3 tanesi durdurdu büyümeyi resmen
Etkiliyor olabilir tabi.. valla ne derlerse yapıyoruz, güvenmekten başka çaremiz yok, o kadar tecrübeliler ki..Benden geçen sefer sadece gonalf 150 kullanmıştım, acaba dedim ilaçlar ve dozları bu durumu etkiliyor mu canım
Cok sevındım ben de bu hafta sonu transfer olucam hala çatmasını bekliyorum yumurtanın bı haftadır gıt gel yapıyorum.bu yöntem beni korkutuyor ilk defa duydum bu yöntemiMerhaba evt dogal siklusla oldu.
Benim yumurtam o kadar geç çatlamıştı ki. Adetin 30. günü olmuştum transferi. Şu an beşik sallıyorumCok sevındım ben de bu hafta sonu transfer olucam hala çatmasını bekliyorum yumurtanın bı haftadır gıt gel yapıyorum.bu yöntem beni korkutuyor ilk defa duydum bu yöntemi
Oyyy maşallah bize de nasıp olsun inşallah rabbim size bağışlasın koklayı in yerımıze bolcaBenim yumurtam o kadar geç çatlamıştı ki. Adetin 30. günü olmuştum transferi. Şu an beşik sallıyorumkorkmayın
Sanırım benimde öyle oluyor hayırlısı olsun hangi aşamadasınız. nasıl oluyoırMerhaba evt dogal siklusla oldu.
çatlamasını bekleyen birde benim sanırım. çok sık kontrol oluyor Rabbim izin verirse hafta transfer düşünülüyor.Cok sevındım ben de bu hafta sonu transfer olucam hala çatmasını bekliyorum yumurtanın bı haftadır gıt gel yapıyorum.bu yöntem beni korkutuyor ilk defa duydum bu yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?