Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yumurtanın doğal süreçle çatlamasını bekliyoruz çatlayınca transfer inşallah bıraz mesakatlı bı yöntem her gün gıdıyorum
BENDE HAFTADA 2 KEZ GİDİYORUM DEVAM SÜREKLİ İNŞALLAH SONA DOĞRU GELİYORUZ. YARIN KONTROL VAR.
HAFTA İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDAYSA ALLAHTA İZİN VERİRSE TRANSFER OLACAĞIZ.

kuzummmm ınsallaahh dopdolu olsun , saglıklı olsunlar ..dualarım senınle cıcegım...
24 bın gayat ıyı...
suan 36bın olmus heryer ..

Sağlam adımlarla gitmek çok daha iyi canım önünüzdeki ay sepet sepet olsun yumuşlar
dün yazdımmmm gormedın galıbaa,
hayırlı haberlerını beklıyorum canım.. dualarımdasın...
saglıklı yumoşların olsun ve bu sefer yavrun sana sımsıkı tutunsun.aminnn

dün yazdımmmm gormedın galıbaa,
hayırlı haberlerını beklıyorum canım.. dualarımdasın...
saglıklı yumoşların olsun ve bu sefer yavrun sana sımsıkı tutunsun.aminnn
Ayyy papatyam görmemişim sağol canım benim.. inşallah bu sefer sağlıklı bebeyi buluruz Benim yumuşları beklerken, senden harika müjdeler alacağız inşallah canım

Ayyy papatyam görmemişim sağol canım benim.. inşallah bu sefer sağlıklı bebeyi buluruz Benim yumuşları beklerken, senden harika müjdeler alacağız inşallah canım
amin bulacağız kuzum ben cok ınanıyorum..
Rabbım gonlundekını nasıl etsın canım benım
amin kuzumm çok aminn

maşallaaahhh, pekı transfer sonrasında ıgne ılac ne kullandın canım?
bende dogal sıklus ılerlyorum..
Sagolun sizin de surecinoz cok guzel gecsin ve poztifleri görün insallah. Ben kalcadan progestan igne her gün cift ampül vuruluyordum cünkü benim progestan ihtiyacim cok arti litunus vajinal tablet gunde 2 kez. Coraspirin her gün. Tansfere 5 gün kala basladim bu ilaclara

Cok sevındım ben de bu hafta sonu transfer olucam hala çatmasını bekliyorum yumurtanın bı haftadır gıt gel yapıyorum.bu yöntem beni korkutuyor ilk defa duydum bu yöntemi
Korkmaya gerek hic yok basari orani daha fazla diye biliyorum. Insallah poztifleri gorürsunüz hayirli saglikli bir sekilde.

Anladım canım bende üç gün kala vajinal progestan başlıycam bakalım..
Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…