- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Aa neden öyle birşey dedi kiOyyy maşallah bize de nasıp olsun inşallah rabbim size bağışlasın koklayı in yerımıze bolcaBugün de catlamaöıstı kan verdim yine.Bi de benim 5 . Gün embrıyom da çok ama 3 . Gün koyalım dedi bırak endıselendım tutmaz dıye
Benim de aynı şekilde kaçıncı gün emrıyosu pekiçatlamasını bekleyen birde benim sanırım. çok sık kontrol oluyor Rabbim izin verirse hafta transfer düşünülüyor.
Valla ben de anlamadım ya üzüldümAa neden öyle birşey dedi ki
Yumurtanın doğal süreçle çatlamasını bekliyoruz çatlayınca transfer inşallah bıraz mesakatlı bı yöntem her gün gıdıyorumSanırım benimde öyle oluyor hayırlısı olsun hangi aşamadasınız. nasıl oluyoır
Yeni çıktım canım.Bu ay başlamadık yine önden giden 2 tane var , folikül sayım da geçen aya göre daha az .Bu ay ovulasyon takibi yapıp bant uygulayacağımbebekokusuuu canım nasıl geçti muayenen?
Memorialde mi tedavi görüyorsunuz?Valla ben de anlamadım ya üzüldüm
ŞUAN TRANSFER OLMADIM TRANSFER AŞAMASINDAYIM.Benim de aynı şekilde kaçıncı gün emrıyosu peki
BENDE HAFTADA 2 KEZ GİDİYORUM DEVAM SÜREKLİ İNŞALLAH SONA DOĞRU GELİYORUZ. YARIN KONTROL VAR.Yumurtanın doğal süreçle çatlamasını bekliyoruz çatlayınca transfer inşallah bıraz mesakatlı bı yöntem her gün gıdıyorum
Yo hayır Ankara tıpMemorialde mi tedavi görüyorsunuz?
İnşallah sağlıkla kolaylıklaBENDE HAFTADA 2 KEZ GİDİYORUM DEVAM SÜREKLİ İNŞALLAH SONA DOĞRU GELİYORUZ. YARIN KONTROL VAR.
HAFTA İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDAYSA ALLAHTA İZİN VERİRSE TRANSFER OLACAĞIZ.
Sağlam adımlarla gitmek çok daha iyi canımYeni çıktım canım.Bu ay başlamadık yine önden giden 2 tane var , folikül sayım da geçen aya göre daha az .Bu ay ovulasyon takibi yapıp bant uygulayacağım
kuzummmm ınsallaahh dopdolu olsun , saglıklı olsunlar ..dualarım senınle cıcegım...Kızlar selam herkese.. ben 3 büyük yumurtayla son viraja girdim.. 3 tane de küçük var ama onlardan genelde fayda göremiyorum.. perşembe opu yapılacak..
bu arada güncel fiyat hala 26binmiş. 2.deneme olduğu için biz 24bin ödeyeceğiz.
İnşallah canım benim.Senden güzel haberler bekliyorum inşallahSağlam adımlarla gitmek çok daha iyi canımönünüzdeki ay sepet sepet olsun yumuşlar
maşallaaahhh, pekı transfer sonrasında ıgne ılac ne kullandın canım?Merhaba evt dogal siklusla oldu.
dün yazdımmmm gormedın galıbaa,Sağlam adımlarla gitmek çok daha iyi canımönünüzdeki ay sepet sepet olsun yumuşlar
Ayyy papatyam görmemişimdün yazdımmmm gormedın galıbaa,
hayırlı haberlerını beklıyorum canım.. dualarımdasın...
saglıklı yumoşların olsun ve bu sefer yavrun sana sımsıkı tutunsun.aminnn
amin bulacağız kuzum ben cok ınanıyorum..Ayyy papatyam görmemişimsağol canım benim.. inşallah bu sefer sağlıklı bebeyi buluruz Benim yumuşları beklerken, senden harika müjdeler alacağız inşallah canım
Sagolun sizin de surecinoz cok guzel gecsin ve poztifleri görün insallah. Ben kalcadan progestan igne her gün cift ampül vuruluyordum cünkü benim progestan ihtiyacim cok arti litunus vajinal tablet gunde 2 kez. Coraspirin her gün. Tansfere 5 gün kala basladim bu ilaclaramaşallaaahhh, pekı transfer sonrasında ıgne ılac ne kullandın canım?
bende dogal sıklus ılerlyorum..
Korkmaya gerek hic yok basari orani daha fazla diye biliyorum. Insallah poztifleri gorürsunüz hayirli saglikli bir sekilde.Cok sevındım ben de bu hafta sonu transfer olucam hala çatmasını bekliyorum yumurtanın bı haftadır gıt gel yapıyorum.bu yöntem beni korkutuyor ilk defa duydum bu yöntemi
Anladım canım bende üç gün kala vajinal progestan başlıycam bakalım..Sagolun sizin de surecinoz cok guzel gecsin ve poztifleri görün insallah. Ben kalcadan progestan igne her gün cift ampül vuruluyordum cünkü benim progestan ihtiyacim cok arti litunus vajinal tablet gunde 2 kez. Coraspirin her gün. Tansfere 5 gün kala basladim bu ilaclara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?