- 9 Aralık 2015
- 83
- 95
- 88
Hemen gidip onları sırayla transfer ettirin, benim önerim bu. Bir gün bile beklemeyin.Herkese merhaba tedavi olan herkes için Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.. benjm hikayeme gelecek olursak 2018 yılındaki tedavimden 1 çocuğum var şükürler olsun o tarihte dondurulmus 3 embriyo var 1 tanesi 5. gun 2 tanesi 6. Gün donduruldu..yaşım 40 oldu erken menapoz sorunumda var adetlerim düzensiz ve az amh 0.004 menopoza girdim gireceğim yani..bir yanım diyor çok sukur 1 tane çocuğumuz var diğer yanım diyor kardeşi olsa guzel olur..hem korkuyorum hem istiyorum çok arada kaldım.. benim gibi olan vardir diye paylaşmak istedim erken menapozda dondurulmus transferi olan arkadaşım var mı hiç?
transfer ettirilebilir, önemli olan dondurulmuş embriyolarınız olması.Herkese merhaba tedavi olan herkes için Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.. benjm hikayeme gelecek olursak 2018 yılındaki tedavimden 1 çocuğum var şükürler olsun o tarihte dondurulmus 3 embriyo var 1 tanesi 5. gun 2 tanesi 6. Gün donduruldu..yaşım 40 oldu erken menapoz sorunumda var adetlerim düzensiz ve az amh 0.004 menopoza girdim gireceğim yani..bir yanım diyor çok sukur 1 tane çocuğumuz var diğer yanım diyor kardeşi olsa guzel olur..hem korkuyorum hem istiyorum çok arada kaldım.. benim gibi olan vardir diye paylaşmak istedim erken menapozda dondurulmus transferi olan arkadaşım var mı hiç?
Çok iyi geçti canım, hafif ağrım var evde dinleniyorum. 5 tane toplandı.. bakalım, yarın haber verecekler sürpriz yumurtalardan ne çıktığınıpartalina_ canım opu oldun mu , nasıl geçti
Ay hadi bakalım bunu da atlattın , güzel haberlerini bekliyorumÇok iyi geçti canım, hafif ağrım var evde dinleniyorum. 5 tane toplandı.. bakalım, yarın haber verecekler sürpriz yumurtalardan ne çıktığını
Merhaba. Benim de 2014 doğumlu bir kızım ve o tedaviden dondurulmuş 2 embiryom vardı. Onlara güvenerek 40’lı yaşlarıma kadar bekledim. Birini transfer ettik ancak kalbi atmadı.2.si ise çözülürken bozuldu. Yaşım 44 oldu bu arada. Şimdi o hayalkırıklığı ile yeni tedavi deniyorum. Size tavsiyem geç kalmayın. Dondurulmuşlar tutmayınca ileri yaşta yeni tedavi çok sıkıntılı oluyor. Bu arada daha önce doğum yaptığınız için hamile kalmakta sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben 43 yaşımda dondurulmuş ile hamile kaldım. Kalbi atmadı ama bu büyük ihtimalle embiryodaki kromozom bozukluğundan kaynaklandı. İçinizi ferah tutun ama çocuk istiyorsanız acele edinHerkese merhaba tedavi olan herkes için Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.. benjm hikayeme gelecek olursak 2018 yılındaki tedavimden 1 çocuğum var şükürler olsun o tarihte dondurulmus 3 embriyo var 1 tanesi 5. gun 2 tanesi 6. Gün donduruldu..yaşım 40 oldu erken menapoz sorunumda var adetlerim düzensiz ve az amh 0.004 menopoza girdim gireceğim yani..bir yanım diyor çok sukur 1 tane çocuğumuz var diğer yanım diyor kardeşi olsa guzel olur..hem korkuyorum hem istiyorum çok arada kaldım.. benim gibi olan vardir diye paylaşmak istedim erken menapozda dondurulmus transferi olan arkadaşım var mı hiç?
Gözünüz aydın. Maşallah 5 çok iyi bir sayı.Çok iyi geçti canım, hafif ağrım var evde dinleniyorum. 5 tane toplandı.. bakalım, yarın haber verecekler sürpriz yumurtalardan ne çıktığını
canım benımmm, cok gecmıs olsun,Çok iyi geçti canım, hafif ağrım var evde dinleniyorum. 5 tane toplandı.. bakalım, yarın haber verecekler sürpriz yumurtalardan ne çıktığını
Çok teşekkürler.. yarın sizin de güzel geçsin, güzel haberler alalımGözünüz aydın. Maşallah 5 çok iyi bir sayı.
Sağol canım.. inşallah haberler güzel gelir yarın ve sonraki günlercanım benımmm, cok gecmıs olsun,
yavrularından guzel haberler alaım saglıkla annesıne can olsunlar.amiinnn
amiinnn çiçeğiimmSağol canım.. inşallah haberler güzel gelir yarın ve sonraki günler
Yeni tedavi sansim yok benim yumurta yok çünkü..bugün dosyamı istettim labaratuardan 5 yıl dondurmak için para ödemiştik biz 5 yıl doldu hiç aramadilar ama para istemek için onuda anlamadim neyse başlayacağım bismillah:)Merhaba. Benim de 2014 doğumlu bir kızım ve o tedaviden dondurulmuş 2 embiryom vardı. Onlara güvenerek 40’lı yaşlarıma kadar bekledim. Birini transfer ettik ancak kalbi atmadı.2.si ise çözülürken bozuldu. Yaşım 44 oldu bu arada. Şimdi o hayalkırıklığı ile yeni tedavi deniyorum. Size tavsiyem geç kalmayın. Dondurulmuşlar tutmayınca ileri yaşta yeni tedavi çok sıkıntılı oluyor. Bu arada daha önce doğum yaptığınız için hamile kalmakta sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben 43 yaşımda dondurulmuş ile hamile kaldım. Kalbi atmadı ama bu büyük ihtimalle embiryodaki kromozom bozukluğundan kaynaklandı. İçinizi ferah tutun ama çocuk istiyorsanız acele edin
İdil Eczanesine baktınız mı? Onlarda oluyor geneldeMerhaba yeniden tedaviye başlayacağım ancak cetrotide veya oxotide bulmam gerekiyor bildiğiniz eczane var mı?
Oraya sormadım daha ama genelde hastane oraya yönlendirince olmaz diye düşündüm açıkçası.İdil Eczanesine baktınız mı? Onlarda oluyor genelde
Şimdi yazacaktım mesajını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?